Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzenleyici Etkide Olabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bazı evrak işlerinin bugün halledilmesi gerekebilir. Kendinizi telefonda çok vakit geçirirken bulabilirsiniz, ancak kuracağınız iletişimler açık ve dürüst olacak bu nedenle yapılması gerekenleri tam olarak yapmanız muhtemel. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle çok samimi ve sevgi dolu bir konuşma yapabilirsiniz, bu konuşma bir ev ziyaretiyle sonuçlanabilir. Günün tadını çıkarın.

Hayat şu anda sizin için temelde harika görünmekle birlikte, bugün kendinizi biraz dışarda kalmış hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bu durum muhtemelen stres, sinirsel gerilme ve fazla çalışma nedeniyle olabilir. Bazı görevleri veya projeleri gerçekleştirmedeki gecikmeler, kendinizi sinirli ve biraz da olsa huysuz hissetmenize neden olabilir. Belki de sürekli geciken projelere konsantre olursanız en iyisi olur - o zaman yarın diğerlerine geri dönebilirsiniz. Bunu düşün!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Büyük egolara karşı mücadele vereceğin bir gün! Kendini abartılı davranan insanların arasına sıkışmış bulabilirsin. Bunlardan bazıları rol yapıyor; maskeleriyle geziyor olabilirler. Fakat bazı davranışlar ise bireylerin gerçek zihniyetlerini yansıtıyor. Toksik insanlarla muhatap olmamalısın. Enerjini ve yaşam ruhunu kaybetmene değmez.Bugün alışılmadık bir dostluk başlatabilirsiniz. Hatta gün boyu bir yabancıyla konuşabilirsiniz. Çok ortak yönünüz olduğunu görebilirsiniz. Bu kişinin farklı bir kültürel ya da etnik kökeni olabilir. Bazı belirgin farklılıklara rağmen aranızda özel bir bağlantı keşfedebilirsiniz. Bu dostluğu daha da ileri götürmekten ve bu kişiyi daha yakından tanımaktan korkmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün öyle ya da böyle bir karar vermek zorunda bırakılabilirsin. İlk başta, avantaj ve dezavantajları ölçüp tartarken biraz aklın karışabilir ve iki seçenekte de farklı olumsuzluklar gördüğün için net bir karara varamayabilirsin. Fakat kararını daha da fazla geciktirme. Yüzleşme ve karar verme vakti geldi. Şu noktada, beklemek faydadan çok zarar getirecektir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle ev ve yuvayı güzelleştirmeye, aile içindeki ilişkileri iyileştirmeye daha meraklı olacaksınız. Dekorasyonla ilgilenebilir, yenilikler yapabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ile alakalı toparlayıcı kararlar alıyorsun. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan duygularından emin olamadığın kişiye karşı nasıl davranacağını bilemeyebilirsin. Yakın bir arkadaşın seni arayarak kendi ile alakalı problemlerini uzun uzun anlatabilir. Aile içinde müjdeli haberler alabilirsin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda üstlerinize itiraz edebilirsiniz. Emek verdiğiniz tüm işlerin daha iyi hale getirilmesi için yapılan uyarıları, özgürlüğünüzün kısıtlanması olarak algılamamalısınız.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat göreceğiniz zamanlardasınız. Yeni yolculuklar planlayabilir, sevdiklerinizi de dâhil edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde alternatif planlar yapmak sizi rahatlatacaktır. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ve zihinsel dengenizi iyi kurmanız gerekmekte. Tamamen mantıklı karar almak yerine sezgilerinizi de dinleyin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirerek sizi ailevi konularda destekleyen ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan bir alana ilerliyor. Ailenizle olan ilişkileriniz açısından keyifli bir dönem olabilir, evinizi güzelleştirebilir, dekorasyon işleriyle ilgilenebilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sağlığınızı düşünmek için zaman ayırın . Yeterince dinleniyor, doğru yiyecekleri yiyor, vitaminleri alıyor, her gün egzersiz yapıyor, ihtiyaç duyduğunuzda doktora gidip rahatlamak için zaman ayırıyor musunuz? Bütün bunlar bir ömür boyu sağlıklı olmanıza yardımcı olur. 

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamayabilirsiniz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız. Bazen canınız  sıkılıyor.  

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek ortalıkta gözkmeden kendi içinize dönmek, kafanızı kurcalayan konuyla ilgili olarak bir hareket planı belirmelek isteyeceksiniz. İnsanlar, bu halinizi yadırgayacaklardır ama sizi rahatsız da etmeyeceklerdir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunsunuz ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Bugünü en sevdikleriniz ile birlikte geçirmeye özen gösterin.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi kalıcı bir beraberliğe hazırlamak için, karşılıklı kıskançlıklardan kaçınmalısınız. Yeniden umudunuzun yeşerdiği bu birliktelikte, biraz aceleci davranmanız gerekiyor. İş yerinde boş yere kendinizi üzüyor, çevrenizde size bağlı kimseleri de tasalandırıyorsunuz. Bir meseleniz yok, olsa da bunu birlikte çözeceğiniz kimseler de var. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 55' 57" R
Ay
Başak
10° 55' 03"
Merkür
Koç
17° 28' 28"
Venüs
Koç
17° 42' 52"
Mars
Balık
21° 23' 43"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 60"
Satürn
Balık
15° 33' 60"
Uranüs
Boğa
21° 44' 34"
Neptün
Balık
28° 33' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 20"
Lilith
Başak
22° 08' 32"
True Node
Koç
15° 36' 47"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>