Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düşünmek İçin Bolca Vaktin Var Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Heyecan verici bir grup karşılaşmasında, en önemli hedefiniz hakkında ilerlemek için size ilham verebilir. Çabalarınız, herkes tarafından onay görecek. Ayrıca başkalarına karşı sevgi dolu, ve özellikle de hayatınızdaki özel insana karşı romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz. Bu çok teşvik edici bir gün olabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Günlük bir gezi planlama peşinde olabilirsin. Şehri bir süreliğine de olsa terk etmek ve maceralara atılmak istiyorsun. Çocuklarını hazırla ve doğaya açıl. Huzursuz enerjinin kendini yok etmesine izin ver. Taze ve ferah manzaralar ve göz kamaştırıcı yapılar etrafından olmak sana iyi hissettirecek. Eğer çocuğun yoksa, partnerinle bu geziye çık ve ayaklarınızı yerden kesin!Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kapalı mekanlara sıkışıp kalmaktan hoşlanmıyorsunuz ve bugün gün içinde dışarı çıkıp biraz temiz hava almak isteyeceksiniz. Dışarda doğanın kucağında olmak zihninizi boşaltmanıza yardım edecek ve evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikler hakkında düşünmenize olanak verecek. Bazı tadilat işleri sıraya konulabilir ya da biraz canlılık gelmesi için evi yeniden dekore etmek isteyebilir ve belki de doğayı biraz evinize getirmenin yollarını düşünebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal düzenlemeler yapabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmak için alternatif yollara başvurabilir, düzenli bir gelir elde etmek içinbaşvuruları yapabilirsiniz. Şans ve fırsat bugün beklemediğiniz bir yerden gelebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar günü için düşündüğün bir sürü aktivite varken, gelen bütün teklifleri geri çevireceksin. Hayatınla ilgili kararlar almak ve bunları uygulamak isteyebilirsin. Bunları düşünmen için önünde koca bir gün var. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin ailesindeki problemleri sana da yansıtması, tartışmalara yol açabilir. Bugün ilgi ve yeteneğine göre bir aktiviteye katılmak isteyeceksin. Hayatında önemli yere sahip arkadaşlarınla bir araya gelmek seni mutlu edecek.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş konular düşüncelerinizi etkiliyor. Korkularınız yeniden tetiklenebilir. Korkularınızın sizi bu kadar yönetmesine izin vermemeli ve bunun konunun üzerine gidip kökünden söküp atmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz ve aynı zamanda daha üretken olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugünlerde bir takım yalnızlıklar içerisinde hissedebilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına almalı ve cümlelerinizi sakince seçmelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre sohbetlerin ana konusu maddi şeyler olabilir. Bir miras meselesi sizi uzun süre meşgul edebilir. Bazı konularda bilmek istediğiniz bilgilere erişmek için nokta atışı sorular yöneltmeniz ve ısrarcı olmanız gerekiyor.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir tatile çıkmak istiyorsunuz. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Duygusal olarak, her şey kontrolünüz altında.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel enerjinize her zaman güveniyorsunuz. Bugün, bir çok atılımlarınızı gerçekleştirmek bulunduğunuz şartları zorlayacaksınız. Çok yönlü düşündüğünüz için araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Anlaşılmamak, en büyük probleminiz.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 25" R
Ay
Başak
21° 29' 03"
Merkür
Koç
17° 04' 11"
Venüs
Koç
18° 49' 10"
Mars
Balık
22° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 18"
Satürn
Balık
15° 39' 17"
Uranüs
Boğa
21° 47' 31"
Neptün
Balık
28° 35' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 28"
Lilith
Başak
22° 14' 30"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>