Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Şüphelerin Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 40%

Gün ilerledikçe işler daha kolay ve kontrol altında olacak. İnsanların üstünkörü tutumları ve boş konuşmaları, akşam saatlerine yaklaştıkça yerini daha gerçekçi ve derin konuşmalara bırakacak. Bu gece sorunların merkezine inmenin ve duygularınız hakkında daha dürüst ve gerçekçi olmanın daha kolay olduğunu hissedeceksiniz. Duygularınızı pratik ve dürüst bir bakış açısıyla değerlendirin.

Bugün havada şiddetli bir enerji var. Bu durum, adapte olduğun tutuma bağlı olarak sinir bozucu, eğlenceli ve heyecan verici olabilir. En iyisi, görevlerinizi biraz ertelemek ve eğlenceyi keşfetmek için konsantre olmak! Mutlu ve şanslı tavır takının ve bugün kendinizi bulduğunuz her durumda bu hissi elde etmeye çalışın.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Bugün senin için büyük bir gün. Bir süredir aklında dönüp duran o fikir var ya? İşte bu fikri gerçeğe dönüştürmek üzere büyük bir adım atabilirsin. İşin esprisi ise, heyecanını sürdürmen. Eğer konu hakkında çok fazla konuşursan, içindeki heyecanı kaybedebilirsin. Sakin kal ve kendini hedefine odakla. Bugünkü olaylarla nasıl başa çıktığın gerçekten önem teşkil ediyor olacak.Etrafınızdaki insanlar duygusal olma eğiliminde olabilirler, bu yüzden onlara karşı nasıl davranacağınız konusunda dikkatli olmasınız. Onların her türlü cephenin ötesini görebildiklerini ve muhalif olanları kolayca tespit edebildiklerini göreceksiniz. Nasıl algılandığını düşünmeksizin, düşünceleriniz konusunda dürüst ve direkt olun. Özellikle gerçekler ne olursa olsun su üstüne çıkacağı için, bu sizin belirli bir olay karşısındaki en iyi yaklaşımınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, başarının sandığınızdan daha yakında durduğu bir gün. Aradığınızı bulacaksınız fakat aramak için ilk adımı atmanız gerekiyor. Yüksek ihtimalle derinlere inen sorularınıza somut cevaplar bulmanın peşindesiniz. Doğru olduğunu hissettiğiniz cevapları bulana dek analitik zihninizin çalışmayı bırakmasına izin vermeyin.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınız arasında denge kurmanız gerekebilir. Yakınlarınızın işlerini halletmek,hayatında yakınlarınızdan destek almak gündeminizde olabilir. Sıkılganlık ve değişim isteği ara ara gelebilir. Gün içinde sorumluluklarınızı yerine getirmek huzuru ve rahatlamayı getirecektir.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven ile ilgili şüpheciliğin devam ediyor. Çevrendeki insanların doğruları senden gizlediğine dair derin fikirlere sahip olabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yay burcuysan ilişkini bir adım öteye taşımaya karar vereceksin. Bu süreçte yakın akrabalarınla ilgili yeni gelişmeler duyabilirsin.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızı geride bırakmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Aldığınız destek ile birlikte tekrar aynı hatalara yakalanmanız risk olarak azalacaktır. Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. Evle ilgili konularla iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal karmaşalar üzerinde kafa yorarak sorunları çözebileceksiniz. Aşk konusunda gösterdiğiniz hassasiyetin karşılığını alıp almadığınıza bakmak önemli.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde gündeminizde ev ve aile konuları yer alabilir. Aile, ebeveyn veya akrabalarınızla görüşebilirsiniz. Onlardan alacağınız destekle işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

26 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mizah duygusu tüm ilişkilerde anahtardır; romantik ilişkiler, arkadaş canlısı olanlar ve kendinizle olan ilişkiler. Bu özellik aynı zamanda kendinizle barışık olduğunuzu da gösterir.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününde Ay, Balık burcunda seyahat ediyor.Bugün eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Aile üyelerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Aile içinde ani yükselecek gerginliklerden uzak durmalısınız.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeyi ve birine sonsuz güven duymayı gerçekten çok istiyorsunuz. İş yerinizde uzak durmanız gereken bazı insanlar var. Hayata daha olumlu bir açıdan bakmaya çalışın.

26 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarısızsınız. Bu da aranızda zaman zaman gerginliklere sebep oluyor. Bu konuyla ilgili bugün bir görüşme yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerdehayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız yeni fırsatların kapısını açacak. Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

26 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 24" R
Ay
Boğa
27° 47' 09" R
Merkür
Koç
22° 31' 33"
Venüs
Boğa
11° 30' 05"
Mars
Koç
06° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 23"
Satürn
Balık
17° 17' 10"
Uranüs
Boğa
22° 50' 18"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 46"
Lilith
Başak
24° 16' 60"
True Node
Koç
15° 18' 24"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:37

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>