Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eskiler Dönüyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün gördüğünüz herkese gülümseyin ve sahip olduğunuz şeyler ile etrafınızdaki insanlar için şükredin. İçinizdeki sıcak hissi ortaya çıkartın ve bu sevgiyi başkalarına da yayın. Bu, sizin için fikrinizi belirlemeniz halinde çok başarılı olabileceğiniz geniş bir zaman dilimi. Gerçek doğanın vücudunuzdaki her hücreye yayılmasını sağlayın ve fırsatların karşınıza tek tek çıkmasını izleyin.

İş temposuna geri dönmek sizin için son derece zor olabilir fakat masanızda işlerin nasıl biriktiğini göz ardı etmeyin. Ya davranışınızı değiştirmeli ve odaklanmak için sıkı bir çaba sarf etmelisiniz ya da takviye kuvvetleri çağırmak için sirenleri çalmalısınız. Hiçbir şey yapmamak sorumsuzluktur ve bu şekilde patronunuzun gözünden düşeceğiniz kesinleşir.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Yaratıcılığını keşfetmek için harika bir gün. Bu senin için muhtemelen yeni bir şey değil. Yaylar genelde sanatsaldır. Tabi tek bir şeye odaklı kalabilmek olayın başka bir boyutu. Günün enerjisi sana yaratıcı bir projene eğilmen için destek sunuyor. Eskiden kalma işlerini tamamla ya da yeni bir proje kovala. Kendini ifade ederken ve yaratırken bol şans!İçsel benliğinle iletişim kurmak için iyi bir zaman. Dindar bir insan olmayabilirsin fakat spiritüel bir havadasın. Yaşamını idame ettirmenin farklı yollarını arıyor olabilirsin. Belki de yeni bir felsefe deniyorsun. Bir kitaptan veya danışmandan yardımlar alabilirsin. Aydınlatıcı görüşleri hayatına uygulamaya çalış ve önemli değişimler yapıp yapamayacağını gör.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tuhaf ve alışılmadık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi bu yönde çeken büyük bir güç söz konusu. Kendinize getirdiğiniz kısıtlamaları biraz gevşetin ve aykırı görünmekten çekinmeyin. Bir şeyle ilgili kararlı bir duruş sergilemeniz gerekebilir. Hangi yolu seçerseniz seçin, kendinizden emin olun ve sonucu çok fazla kafanıza takmayın.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artabilir,ve özel hayatınızda farklı pek çok görüşme içinde olabilirsiniz. Kardeşler, aile üyeleri gündeminizde olabilir. Kısa seyahetler keyifli geçebilir, düzenli gelir getirecek yeni anlaşma ve görüşmeler yapılabilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkı bir programla başladığın günü, en ufak bir aksilik çıkmadan bitirmek istiyorsun. İlişkisini yakın bir zamanda sonlandırmış bir Yay burcuysan, onunla yeniden iletişim kurmaya çalışacaksın. Hararetli günlerden geçerken insanlarla kurduğun diyaloglardan attığın adıma kadar dikkatli olman ve ani kararlar almamanı öneririm. İş yerinde çıkacak problemlere karşı çözüm odaklı düşünmen, üstlerinin üzerindeki yükü hafifletecek.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuk ile ilgili gündemler bugün söz konusu olabilir. Yoğuntemposundan yakınabilirsiniz. Ailenizin ve çocuklarınızın sizin sevginize ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Kendi öz değerinizi sorguluyor olabilirsiniz. Düşünceleriniz sizi bunaltıyor olabilir. Geçici bir süre olduğunu unutmamalısınız. Eğer üstesinden gelemiyorsanız destek almayı düşünmelisiniz. Bu size iyi gelecektir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler, ziyaretler ve yeni fikirler edinmek için güzel şartlar bulabilirsiniz. Bakış açınızda inat etmemelisiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için göstereceğiniz çaba bir takım sorumluluk duygularını da getirebilir. Öz değerinizi keşfedebileceğiniz ve kendinize verimli olabileceğiniz süreçtesiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve yakın çevrenizle olan diyaloğunuz bugün öne çıkan konular olabilir. Kısa yolculuklar ve ziyaretler yapabilirsiniz. Sıra dışı sözleriniz, konuşmalarınız ve ifadenizle dikkat çekebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin olaya müdahale etmesini sağlayın ve uzun süredir ortada olan anlaşmazlıkları çözmenize yardımcı olsun. Bir hakem olduğunda sorunlarla başa daha kolaydır.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün erken saatleri itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor.Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Sevdiklerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi, partnerinize açık bir şekilde söylediğinizden emin olun. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Kendinizi yalnız hissederseniz, en sevdiğiniz arkadaşınızı arayın.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin size destek vermek isteğinin altında başka bir neden olabileceğini düşünmeniz, hiç de kabul edilebilir bir şey değil. O son derece candan. Aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Çalıştığınız proje üzerinde aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammülünüz yok. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli ilgi çekiyorsunuz. Para durumunuz daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı.

26 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 03" R
Ay
Balık
27° 51' 49"
Merkür
Koç
19° 14' 44"
Venüs
Boğa
06° 26' 59"
Mars
Koç
03° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 32"
Satürn
Balık
16° 57' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 21"
Lilith
Başak
23° 49' 42"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>