Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayrıntıları Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

İnsanlarla çevrili olsanız bile, bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bu nedenle sevgilinizi veya yakın bir arkadaşınızı aramak ve bir araya gelmek için plan yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki en sevdiğiniz yerlerden biri özellikle çekici gelebilir, ancak sıradanlıktan uzak durun. Bir konser ya da bir tiyatroda akşamınızı geçirmek faydalı olabilir. Eğlenin ve yaratıcı olun!

Tüm dikkatinizi bir şeye odaklamaya hazırsınız. Gelecek vaat eden birfırsatı için heyecanlı olabilirsiniz. Bir işe başlıyor ya da yeteneklerinizi müşterilere gösteriyor olabilirsiniz. Kendinizi çok hırslı ve kendinden emin hissedeceksiniz. Mevcut projenizin başarı şansı yüksek, bu yüzden devam edin. Disiplin ve kararlılıkla bu projenin çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sadece enerjinizi yüksek tutacak kadar dinlendiğinizden emin olun.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Farklı farklı hayallerin ve rüyaların kafanda dönüp duracağı ilginç bir gün. Bazılar geçmişten anılar veya anımsamalar. Ayrıca etkilendiğini insanların fotoğraflarına bakarken de bulabilirsin kendini. Bütün bunlar ne istediğin ve kimle olmak istediğine dair içgüdüsel yansımalar. Yıllar öncesinden olaylar aklına gelirse şaşırma. Günün enerjisi böyle şeylere sürükleyecektir.Birkaç hafta sonunda artık her yeni günün yeni zorluklarla geldiğini anladınız sevgili #burç adı#. Örneğin, bugün fiziksel görüntünüzle ilgili şüpheleriniz olabilir. Çekiciliğinizi mi sorguluyorsunuz yoksa özel birini etkileyip etkileyemeyeceğinizi mi sorguluyorsunuz? Bir noktada yanlış bir değerlendirmeden bulunmuş ve şu an ününüzü zedelemiş olduğunuzdan mı korkuyorsunuz? Gün sonunda vereceğiniz bir karar tüm bu endişelerinizi alıp götürecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün keyifli görüşmeler yapabilir, ilişkilerden yana daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Finansal alanda ise sizi huzursuz veya rahatsız eden bir duruma kafa yorabilirsiniz. Borç alma-verme durumlarında daha çekimser olun ve risk alırken iki kez düşünün.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı fikirlere sahip kişilerle bir araya gelmen, senin de fikirlerini etkiliyor. Farklı bakış açıları ile olayları ele almaya başlaman, birçok ayrıntıyı fark etmene yardımcı olacak. Yorucu başlayan gün, öğleden sonrasında keyifli bir hal alabilir. Sürprizlere hazır olmalısın. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni biralanında görüşmeye davet edilebilirsiniz. Başarılarınız sizin en büyük destekçiniz. Bu görüşmede kendinizi iyi pazarlamalı ve özgüveninizi karşı tarafa göstermelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi ifade edebileceğiniz ancak ikna etmekte problem yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Zaman içerisinde geliştirdiğiniz alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konular can sıkıcı olsa da gereken zamanı ayırıp üzerinde çalışmanız gerekiyor. Bunalmış hissederseniz bir profesyonelden yardım almayı düşünebilirsiniz. Eleştirilere karşı oldukça hassas bir dönemden geçiyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş, Aslan’da ilerlerken olabilecek sorunları ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte çok tutkulu bir gün geçireceksiniz. Kariyer planlarınızda birtakım değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Aile bireylerinizden birinin yardımınıza ve desteğinize ihtiyacı olabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir. Fakat bazı konuların yeniden irdelenmesi için, yeni başlangıçları yapmak zorundasınız. Bugün girişimciliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmuyor, özel olmayı başarıyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>