Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tartışmalardan Etkilenmek İstemiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Bugün programlara ve işlerin yetiştirme tarihlerine daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız zaman anahtar kelimedir, nasıl çalıştığınızı enine boyuna değerlendirin. İşler tam olarak planladığınız gibi gitmiyorsa, belki de yetişme tarihlerini uzatmanız gerekir. Kendinizi çıldırtmayın, çünkü kendinizi geri düşürüyorsunuz. Kendiniz, patronunuz ve müşterileriniz ile gerçekçi olun.

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Düşünceli bir ruh hali içerisindesin. Normalde insan içine karışmayı seven bir insansın ama şu anda kendine vakit ayırmaya ihtiyaç duyuyorsun. Belki bir kitap okumayı ya da kıvrılıp e-postalarını incelemeyi keyifli bulabilirsin. Rahat kafayla hayatın üzerine düşüncelere dalacaksın. Biraz meditasyon yaratıcılığını tetikleyecektir. Zihnini biraz kapattığın takdirde aradığın çözümlere ulaşabilirsin!Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç hafta sonunda artık her yeni günün yeni zorluklarla geldiğini anladınız sevgili #burç adı#. Örneğin, bugün fiziksel görüntünüzle ilgili şüpheleriniz olabilir. Çekiciliğinizi mi sorguluyorsunuz yoksa özel birini etkileyip etkileyemeyeceğinizi mi sorguluyorsunuz? Bir noktada yanlış bir değerlendirmeden bulunmuş ve şu an ününüzü zedelemiş olduğunuzdan mı korkuyorsunuz? Gün sonunda vereceğiniz bir karar tüm bu endişelerinizi alıp götürecek.

27 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün keyifli görüşmeler yapabilir, ilişkilerden yana daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Finansal alanda ise sizi huzursuz veya rahatsız eden bir duruma kafa yorabilirsiniz. Borç alma-verme durumlarında daha çekimser olun ve risk alırken iki kez düşünün.

27 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları değerlendirirken, realist açıdan yaklaşman sonucunda kazanan sen olacaksın. Çevreni genişletmek içi farklı ortamlara girebilir ve yeni kişiler ile tanışabilirsin. Çalışma ortamında yaşanacak tartışmalardan etkilenmemek için uzak kalmayı düşünebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle hem romantik hem de eğlenceli bir akşam geçirebilirsin. Taşınma konusunun gündeme geleceği bu günlerde, maddi konular da gündeminde kendisine yer bulabilir.

27 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel alanınıza kimseyi yaklaştırmak istemeyeceksiniz. İletişiminize mesafe koyarak planlarınızı değerlendiriyorsunuz. Böylece kendinizi daha özgür hissedecek ve bireysel olarak daha rahat hareket edeceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. Evle ilgili konularla iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda bereketinizin arttığı bir gündesiniz. Borçlarınızı bitirebilir, elinizde para olduğu taktirde birikime başlayabilirsiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre evinizde yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Bazen sıkıcı aktiviteler yapmayı kabul edip programınızın yoğunluğunu azaltmazsanız kendinize vakit ayırmanız pek mümkün olmayacaktır.

27 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağırılırken; siz, partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Onunla aranızda farklı bir titreşim tutturacaksınız.

27 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

27 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı çok cilveli olacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli bir akşam yemeğine çıkmak isteyeceksiniz.

27 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay, aşk evinizi etkiliyor ve duygusal yaşantınıza daha somut bir şekilde bakmanızı sağlayacak şartları da beraberinde getiriyor. Oysa, kafanızdan bir çok çılgınlıklar geçiyor. Algılama gücünüz oldukça yüksek. Karşınızdakileri konuşmadan hissedebilmeniz sizi farklı kılıyor.

27 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 44' 32" R
Ay
Aslan
01° 50' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 31"
Venüs
Koç
13° 41' 16"
Mars
Balık
18° 51' 55"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 25"
Satürn
Balık
15° 14' 22"
Uranüs
Boğa
21° 33' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 51"
Lilith
Başak
21° 46' 49"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>