Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yolundan Dönmüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kişisel bir tatil için bazı seyahat planları yapabilirsiniz. Uzak adalara veya kozmopolit bir şehre gitmeyi düşünebilirsiniz. Şu anki hayat tarzınız içinde biraz sıkılmış veya huzursuz hissediyorsunuz. Bir süredir tatile çıkmadıysanız, belki artık zamanı gelmiştir. Sevgilinizin de fikirlerini alın veya internetten tatil ve seyahat yerlerini araştırın.

Sıkı bir program üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Takviminizin çok fazla randevu veya sorumlulukla dolu olmasını istemezsiniz. Çok fazla boş vakit geçirmeyi tercih edersiniz. Siz yaratıcı bir insansınız ve doğaçlama yapıp projelerle zaman geçirmeniz sizin için önemli. Ancak bugün başkalarının tarihlerine uyum sağlamaya çalışın. Daha iyi bir akış oluşturmak için hızınızı arttırmanız gerekebilir.

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Daha ilerlemeci düşünmelisin. Bazen hem kişisel hem profesyonel hayatına dair gelenekselci olabiliyorsun. Günün enerjisi seni standart paradigmanı değiştirip yeni bir bakış açısı sahiplenmen konusunda dürtüyor. Bakışını değiştirebilirsen, bazı harika başarılar ayağına gelebilir!Bugün sorulacak bir sürü soru var! Diğer insanlarla olan ilişkiniz gerçekten nasıl? Bugün başkalarının ilgisini üzerinize çekmeyeceksiniz ve insanların yaptığı yorumlardan şüphe edeceksiniz. Ama bu sizin değiştiğinizi ve dolayısıyla onlara karşı düşüncelerinizin ve yorumlarınızın da değiştiğini göstermez mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni hevesler, yeni meraklar içinde olabilirken bazı işlerden ve rutinlerden de sıkıldığınızı hissedebilirsiniz. Öğle saati ve sonrasında rutine yenilikler katmak özelliklehayatında faydalı olur. Evinizde su sorunlarına dikkat edin.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte yola çıktığın kişilerin seni yarı yolda bırakmış olması, seni yolundan döndürmeyecek. Sorumlulukların artacak olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksın. Başarıyla bitirdiğin işlerin sayısının artış göstermesi, yeni sorumlulukları da beraberinde getirebilir. Haberleşme gezegeni Merkür, bugün itibariyle ateş burcundaki hareketine başlıyor. Kardeşi olan bir Yay burcuysan, kardeşinin hayatıyla ilgili güzel gelişmeler, seni de mutlu edecek.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı konularda bir şeyleri sonlandırma kararı alabilirsiniz. Bu kararlar çevreniz tarafından tepkiyle karşılanabilir. Her ne olursa olsun kendinizi ön planda tutmanız sizi her türlü kazançlı çıkaracaktır.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter’in Kova burcunda seyredeceği 28 Aralık’a kadar iletişim, haberleşme konuları artış gösterebilir. Yakın çevreniz, komşu, kardeş ilişkilerinizdeki olaylarla meşgul olabilirsiniz. Eğitimle ilgili verimli, başarılı bir dönem olabilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

28 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişe dair özlemini çektiğiniz bazı şeyler, aslında idealize ettiğiniz sıradan anılar olabilir. Özellikle bir kişiyi yüceltmeniz sağlıklı bir durum değildir. İnsanlarla bazı konularda fikir birliğine varmanız, size karşı iyi niyetli oldukları anlamına gelmez.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geniş tercih yelpazesine sahip biri olarak çevrenize agresif davranabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Bugün kendinizi çok şanslı ve enerjik hissetmeniz muhtemeldir.

28 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Hataları geride bırakmanın buruk fakat gizli pişmanlıklarını yaşıyorsunuz. Bugün attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz.

28 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 03" R
Ay
Akrep
22° 53' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 43"
Mars
Balık
26° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 37"
Satürn
Balık
16° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 09"
Lilith
Başak
22° 48' 22"
True Node
Koç
15° 35' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>