Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eksikliklerini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile ufak bir tartışma geçebilir aranda. Bazı şeylerin açığa çıkması, söylenmesi bazı yaraların iyileşmesine fırsat tanıyacak. İçinizde tuttuklarınızı tek tek ifade etmeniz önemli olacak o yüzden bugün.

İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün parasal konularda değerlendirmen gereken birden fazla fırsat olabilir. Ancak zamanını tek bir şeye yöneltebileceksin. Bazı şeyleri daha planlı ve programlı bir şekle dökersen, daha fazla para kazanabilirsin bugün.

Daha fazla yürüyüş yapman gereken bir dönem olabilir bu dönem. Hareketi hayatına sokmak ve açık havada bol bol yürüyüş yapmak hem kaslarına hem de zihnini boşaltmana yarayacak. O yüzden bugün yürümek için fırsat bulmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşın ile fikir ayrılığına düşebilirsin bugün. Bu durumda tartışmaya ve savunmaya geçmek yerine karşındaki insanın neden bu şekilde düşündüğünü anlamaya çalışmak senin için daha iyi olacak. Ani tepkilerden uzak durmalısın bugün.

29 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, mistik ve hayali bir unsur bugün dünyanızda önemli bir rol oynayacak. Bu enerji beklenmedik bir şekilde size gelebilir ve ilk tepkiniz ondan çekinmek olabilir. Düşüncenin ve niyetin gücüne inanın. Dünyanızda başarmak istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Eylemlerinizin arkasına büyük bir irade koymak, başarılı olma olasılığınızı artıracaktır.

29 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların arasında olan münakaşalarda taraf olmak istemiyorsun fakat sezgilerin sana doğru tarafı işaret ediyor. Çalıştığın kurumun öncü olacağı kısa süreli bir eğitime katılabilirsin. Burada tanışacağın birkaç kişi, eğitimindeki eksiklikler konusunda kendini sorgulamana sebep olacak. Sevdiğin kişiyle yaşadığın pürüzlerin sonlanması için onun adım atmasını bekleyebilirsin.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İştah ve kilodan kaynaklanan sorunlarınızı çözmek adına bugün bazı tahliller, operasyonlar ya da sıhhi işlemler gündeme gelebilir. Sağlam bir iradeye sahip olmak kadar bunun farkına varmanın da önemli olduğunu unutmayın. Yaşam şeklinizi etkileyecek haberler alabilirsiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzun vadeli yatırım planları içinde olabilirsiniz. Ancak parasal alanda sizi kısıtlayan ve çözülmesi gereken sorunlar ortaya çıkabilir. Borç alacak konularında başkalarının desteğine ihtiyaç duymanız sıkıntılarınızı büyütebilir. Ortağın para durumuna yönelik sorunlar size yük gibi gelmeye başlayabilir. Yakın ilişkilerin duygusal boyutu ise sizi daha toleranslı ve anlayışlı olmaya zorlayabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda değiştirmek istediğiniz alanlarla alakalı çalışmak için uygun bir gün. Düşünce biçiminizi olumlu tutmalı ve her şeyin iyi tarafını görmelisiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle konuşurken kırıcı olmamak için daha dikkatli olmalısın. Vereceğin tepkilerin yapıcı olması aile ilişkilerinin zarar görmemesi için önemli olacak. Birbirinizi dinlemeye çalışmak sorunları çözmek için iyi olacak.

29 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi tuttuğunuz dileklerin gerçekleşmesi çok olası ve bu durum bilinçaltınız için de geçerli. Ne düşündüğünüze dahi çok dikkat edin. Bu, zihninizi daha olumlu bir şekilde çalıştırmak için iyi bir egzersiz haline gelebilir. Neyi nasıl gördüğünüzü biraz da siz belirliyorsunuz, bundan sonrası için masallara inanmayı seçin.

29 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İstediğinize ulaşabilmek için uzun uzun konuşmalar yapmanız gerekebilir. Sabırlı olmalı ve karşınızdakini ikna etmeye odaklanmalısınız. Gücünüzü sabırdan alıp, yaratıcılığınızı kullanarak insanları etkileyebilirsiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini partnerinizde aramayın. Yanıt için kendinizi dinlemelisiniz. Kendinizde benimsemediğiniz bazı özellikler var, onların neler olduğunu bulup değiştirmeye çalışın. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

29 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 08"
Ay
Akrep
15° 08' 42"
Merkür
Koç
26° 05' 29"
Venüs
Balık
20° 40' 41"
Mars
Balık
04° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 09"
Satürn
Balık
13° 12' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 37"
Neptün
Balık
27° 46' 50"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 44' 58"
Lilith
Başak
19° 42' 47"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>