Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Başlangıç Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Neyi bekliyorsunuz? Harekete geçme zamanı tam da şu an. Biri elinizden tutup sizi hayallerinize götürmeyecek, oraya kendiniz gitmek zorundasınız. İyi haber şu ki; bu göründüğünden daha kolay. Sadece bir şeyleri harekete geçirmeniz gerekiyor. Bugün büyük bir ana plan başlatın. Çevrenizdeki insanlardan büyük miktarda sevgi ve destek alacaksınız.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Bugün rüzgar arkandan esecek. Enerjinin oldukça dönüştürücü olduğunu göreceksin. Başarmak, tamamlamak istediğin her ne varsa bunları gerçekleştirmek için eline birçok fırsat geçecek. Mevcut tavırlarında da önemli değişiklikler yapma zamanı olabilir. Bakış açıları ve fikirlerdeki farklılıkları kabul et ve bunlara kucak aç. Belli konuları anlamanda bu farklılık ve çeşitlilik destekçi olabilir.Bu gece evde yalnız olabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri şehir dışına çıkacak olabilir. Bugün çıkıp eğlenme havasında değilsiniz bu yüzden muhtemelen evde kalıp kitap okumayı veya televizyon izlemeyi tercih edebilirsiniz. Ancak toplu halde yaşamayı seven yapınız, terk edilmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Bir arkadaşınızı arayıp konuşabilirsiniz, bu alışık olduğunuz gibi hissetmenizi sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorulacak bir sürü soru var! Diğer insanlarla olan ilişkiniz gerçekten nasıl? Bugün başkalarının ilgisini üzerinize çekmeyeceksiniz ve insanların yaptığı yorumlardan şüphe edeceksiniz. Ama bu sizin değiştiğinizi ve dolayısıyla onlara karşı düşüncelerinizin ve yorumlarınızın da değiştiğini göstermez mi?

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.57'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saate kadarki işlerinizde karışıklık ve aksamalar olabilir. Önemli işlerinizi bu saatten sonraya bırakmaya çalışın. Günün geri kalanında enerjiniz daha yüksek olacak, küçük şanslara açık olacaksınız.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz etkilerden kurtulmak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun. Çalıştığı işte mutsuz olan bir Yay burcuysan,değişikliği gündeminin ilk sırasına yükselebilir. Yaptığın iş, her ne olursa olsun, kendi pratikliğini yansıtmayı başarıyorsun. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Yay burcuysan, bir süreliğine kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmek ve yeni bir alan kurmak için seyahat planları yapabilirsiniz. Çevresel koşulları da göz önünde bulundurarak yapacağınız seyahatler, fikirlerinizi ve yatırımlarınızı da şekillendirebilir. Atacağınız adımların devamının iyi geleceğini düşünmek, motivasyonunuzu yükseltiyor.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda olumlu geri dönüşler alabilmek için cesaretli olmanız oldukça önemli. Sosyal ortamlarda ilgi çeken bir birey olabilirsiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdiye kadar okuduğunuz, izlediğiniz ve gözlemledikleriniz birikerek size farkındalık olarak geri dönüyor. Size en çok katkısı olan şeyler akımlarla kapılarak edindikleriniz değil, kendi zevkinizin sizi sürüklediği yerlerle olacaktır.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmak istemeniz hata. Olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir ortaklık içinde olacaksınız. Düşüncelerinizde bocalamaktan vazgeçin.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte heyecan verici aktivitelere yöneleceksiniz. İş hayatınızda yükselebilmek istiyorsanız, kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Hayatınızda olan her şeyi kafanıza takmamaya çalışın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Atılımlar için doğru bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Taleplerinizin istediğiniz gibi gelişmesi için yeni formüllere ihtiyacınız var. Olayların doğru yönde ilerlemesine sevineceksiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 11' 56" R
Ay
Akrep
03° 02' 29" R
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
23° 06' 33"
Mars
Balık
24° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 59' 23"
Uranüs
Boğa
21° 59' 06"
Neptün
Balık
28° 42' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 35"
Lilith
Başak
22° 37' 39"
True Node
Koç
15° 38' 26"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>