Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yapacağın bir telefon konuşması yüzünü güldürebilir! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Konu cazibeye gelince, kişiliğinizin daha gizemli yönlerinin en önemli varlığınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, 'baştan çıkarıcı güçlerinizi' çalışma ortamında veya kişisel yaşamınızda uygulayabilirsiniz. Ancak, gerçekten sahip olmadığınız bir şeyi saklıyormuş gibi davranmayın. İstediğiniz şeyi elde etmek istiyorsanız, kişiliğinizin en iyi yönlerini ortaya koymaya çalışmalısınız...

Bugünyerinde, özellikle de başkalarından da sorumlu iseniz, birkaç probleminiz olabilir. Becerileriniz ve bilgileriniz, başkalarının saygısını kazanmak için ne yapabileceğiniz sorusunu ortaya koyabilir. Çalıştığınız ortama ne katıyorsunuz? Hiç kendi başınıza herhangi bir projede çalıştınız mı? Bugün, bu tip soruların cevaplarını bulmak için içgözlem yapabileceğiniz bir gün.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Birilerine yardım etmek isteyebilirsin. Küçük bir aile üyesi veya çocuğun senden rehberlik talep edebilir. Yeni bir yetenek öğrenmeye çalışıyor ya da kişisel bazı kaygılar taşıyor olabilirler. Onlara yol gösterebilirsin, bir neşelendirici ve öğretmen karışımı görev üstlenebilirsin. Etrafa biraz yardımsever enerji yayarsan kendini iyi hissedeceksin.Bugün kendinizi sosyal olarak garip bir pozisyonda bulabilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız herhangi bir kaba ya da eleştirel açıklama, peşinizi bırakmayarak sizi rahatsız edebilir. Alaycı zekâ çok eğlenceli olabilir, ancak bazen bu keskin sınırları nasıl ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz. Barışı sağlamak ve birine karşı bazı sempatinizi ifade etmek için ve özür dilemelisiniz. Biraz alçakgönüllü davranmaktan korkma!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün görünüşünüz hakkında düşünüyor ve diğer insanlar üzerinde nasıl bir izlenim yarattığınızı değerlendiriyor olabilirsiniz. Bu düşüncelere yaptığınız bir toplantı ya da sunum neden olmuş olabilir. Pahalı bir erkek giyim mağazasına gidip uzman bir kostümcüden size uygun takım elbise kesimi ve beden ölçüsü hakkında biraz tavsiye almanızda fayda var. Biraz daha tazelik ve ışıltı katmak için bazı yeni renkler denemek isteyebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yay burcundaki hareketine devam ediyor. Güne ait iki önemli görünüm mevcut. Birincisi Plüton artık retro hareketini bitiriyor. Maddi olarak daha da güçlenmeye başlıyorsunuz. Merkür de bugün Akrep burcuna giriş yapıyor. 9 Aralık'a kadar hissiyatınız çok güçlü olacak. Rüyalarınız bir anlam taşıyabilir. Gece gördüğünüz bir rüya sabahına çıkabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın bir telefon konuşması yüzünü güldürebilir! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Hayatında ön plana aldığın ve ikinci planda tuttuğun konular yer değiştirmeye başlıyor. Bir süredir devam eden maddi sıkıntılarından dolayı yaşadığın huzursuzluk eline geçecek bir ödemeyle yerini rahatlamaya bırakacak. Ailenden biriyle yapacağın telefon görüşmesi yüzünü güldürebilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ve yeni olan sorumluluklarınızı bir araya getirerek plan yapmalısınız. İşinizde terfi edebilir ve hakkettiğiniz konforlu bir yaşama kavuşabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Bedensel aktiviteler sizi daha rahat hissettirecektir. Bazı konularda risk almak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha aktif rol alabilirsiniz. İmaj değişikliği gibi konuları akşam saatlerine bırakmayın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı fikirlerinize arkadaşlarınızı da dahil edebilirsiniz. Herkese şüpheci davranmamaya çalışın, özellikle de partnerinize karşı haddinden fazla şüpheci olmayın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi hayatın, olayların akışı içinde hissederken, bazı durumları kabullenmeniz, hayatınızı oluruna bırakmanız çok daha rahat ve kolay olabilir. Ancak ihmal, unutkanlık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duyguların ve kaprislerin kararınızı bulanıklaştırmasına izin vermeyin. Ayrıca, bugün birinden kesin bir taahhüt almak ya da sorularınıza kesin cevaplar almak zor olabilir. Anlaşmalara imza atarken iki kez düşünün.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay sizin burcunuzda seyahat edecek. Kendiniz bir kuş kadar, hafif, neşeli ve özgür hissedeceksiniz. Bugün daldan dala konma zamanı, seyahate çıkabilir,görüşmelerinde ekstra başarı elde edebilir, partnerinizin dikkatini üzerinizde toplayabilirsiniz. Hadi size bol şanslar!

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev-iş dengesini kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. İş hayatınızda, kariyerinizle ilgili çok güzel fırsatlar var ve siz bunları değerlendirmek istiyorsunuz. Tabi ki bu arada hem özel hayatınız hem de aile içindeki düzeniniz bozuluyor olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ve hafta sonuna yaptığınız programlar sizi sıcak ve daha olumlu tutuyor.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi hayatın, olayların akışı içinde hissederken, bazı durumları kabullenmeniz, hayatınızı oluruna bırakmanız çok daha rahat ve kolay olabilir. Ancak ihmal, unutkanlık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 18" R
Ay
Yay
27° 17' 44"
Merkür
Koç
16° 16' 14"
Venüs
Koç
28° 24' 57"
Mars
Balık
28° 06' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 07"
Satürn
Balık
16° 23' 18"
Uranüs
Boğa
22° 13' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 24"
Lilith
Başak
23° 06' 18"
True Node
Koç
15° 26' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>