Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fırsatlar Karşına Çıkıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişiyi daha iyi tanımak için bir fırsatın olabilir bugün. Bu kişiyi farklı bir ortamda görebilir ve onun yeni özelliklerini keşfedebilirsin. Gözlemlemek ve düşünmek için iyi bir gündesin.

Aranılan insanların, söz verilen yer ve zamanda bulunamaması sizi deli edebiliyor. Buna alışkınlığınız daha az tepkici olmanızı sağlayamıyor. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir.

Bugün harcamalarında aşırıya kaçabilirsin. Bir bütçe belirleyip o bütçenin içinde kalmak ve fazlasını harcamamak senin için önemli olacak. Eğer paran için bir plan yaparsan, daha kolay hareket edebileceksin bugün.

Karar almak için zihninin açık olması gerekir. Zihni berraklaştırmak için kaygılardan ve stres kaynaklarından uzaklaşmalısın. Bugün kafanı toparlamak için seni mutlu eden aktivitelere odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konularında yeni fikirler ve bazı yenilikler yaşanabilir. Bazı konuların sürüncemede kalması ve sonucunun belli olmaması seni yorabilir. Ancakkonularını dikkatle düşünmek için kendine zaman ayırman gerekecek bugün.

30 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün yeni bilgilerin ışığında hayatınıza bir yön vermek için fikirlerinizi gözden geçireceksiniz. İletişim kurma isteği sosyalleşme imkanınızı arttıracak. Tüm olasılıkları göz önünde bulundurmaya dikkat edin. Pratik ve objektif olun.

30 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven eksikliği yaşadığın ilişkinde şahit olduğun konular rahatlamana neden oluyor. Karşına yeni yatırım fırsatları çıkacak. Yakın arkadaşlarının yapacağı sürpriz keyfinin yerine gelmesini sağlayacak. Sevgilisi olmayanlar bir Yay burcuysan, tanışacağın kişiyle ilerleyen zamanlarda yeni bir ilişkiye başlayabilirsin.

30 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Bakış açınızı değiştirirseniz yaptığınız işleri de değiştirebilirsiniz. Kendi küçük alanlarınızda yapacaklarınızın sonucu daha büyük ve güçlü olabilir. Karşılaştığınız imkanları ve insanları benimseyerek uzun vadeli hale dönüştürmenin yollarını aramalısınız.

30 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gündesiniz. Güçlü kişileri karşınızda bulabilirsiniz. Duygusal olarak etkileneceğiniz olaylar yaşamanız söz konusu olabilir.

30 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün zenginlik, bolluk ve bereket sana akıyor. Bunun nasıl olacağını sakın sorgulama. Çünkü bundan evren sorumlu. Sen sadece iste yeterli. Ayrıca sıkıntılı durumlar içinde kaldığında da mantığını devreye sok lütfen.

30 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi kaygılar seni daha fazla düşündürebilir bugün. Ancak bu kaygıların geçici meselelerden geldiğini kendine hatırlatman gerekecek. Sağlam bir zemine bastığını görmek için biraz daha pozitif düşünmen gerekebilir.

30 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü savaşınız zihninizde değil, kalbinizde! Sevdiğiniz birçok şeyi sevmemiş olmayı dileyebilirsiniz. Her duygu, bir miktar risk içerir ve güzelliği de buradan gelir. Biraz durup düşünün, bu riskleri ve olumsuz yanları gözünüzde fazla büyütüyor olabilir misiniz?

30 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

30 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

30 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Aşk, çocuk, hobi, borsadan dolayı harcamalarınız artabilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında kalıcı kararlar alabilirsiniz, yatırım yapabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

30 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

30 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>