Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevrenden Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Sanatsal yapınız, bugün özellikle yüksek. Kalbiniz ve beyniniz, bir şeyler yapmak için çalışıyor gibi. Cesur olamk için yaratıcı yeteneklerinizi kullanın. Dışarı çıkın ve zaman geçirin. Biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz ve eğer sevgilinizle oturup dinlenmek istiyorsanız, tabii ki bunu yapın. Ancak, bu enerjiden yararlanmak isterseniz, ihtiyacınız olan potensiyel enerjinin içinizde olduğunu unutmayın.

Son zamanlarda, niteliklerinizi başka insanları çekmek için kullanmak konusunda çok dikkatliydiniz. Abarttığınızdan veya yeterince yapamadığınızdan emin değildiniz! Evet, bugün özgüveninizi geri alacaksınız. Yaratıcı, hevesli ve kilit insanların enerjisini üzerinde çalıştığınız fikirde nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Bugün harika bir lider olacaksınız!

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Bugün doğruyu söylemekle yalan söylemek arasında kalabilirsin. Bazı durumlarda bu verilmesi çok zor bir karardır – özellikle de birilerinin duygularını incitebileceğini düşünüyorsan. Şunu aklında tut ki yalan söylemek doğruyu söylemekten daha fazla enerji tüketir. Bir düşün, karşındaki insan senin yerinde olsa ne yapmasını isterdin? Yapmak ne kadar zor da olsa ahlaki anlayışına, etiğe sadık kal.Kimi zaman duygularınızı ifade etmek sizin için çok zor olabiliyor. Sakin bir mizacınız olduğu için, işler yolunda gitmediğinde veya birileri sizi üzdüğünde, konuşmaktan ziyade sessizleşip yalnız başınıza dolaşmayı yeğleyebiliyorsunuz. Bu sizin için normal bir durum olsa da, bugün sıradan bir gün değil! Zira astronomik güçler iletişim becerinizi artıracak ve bu sayede kendinizi çok iyi ifade edebileceksiniz. Ayrıca büyük ihtimalle insanlar da sizi daha kolay anlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece evde yalnız olabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri şehir dışına çıkacak olabilir. Bugün çıkıp eğlenme havasında değilsiniz bu yüzden muhtemelen evde kalıp kitap okumayı veya televizyon izlemeyi tercih edebilirsiniz. Ancak toplu halde yaşamayı seven yapınız, terk edilmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Bir arkadaşınızı arayıp konuşabilirsiniz, bu alışık olduğunuz gibi hissetmenizi sağlayacak.

30 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Gün içinde aniden gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Koşturmaca ve yoğunluk artacaktır. Zaman zaman sorumluluklar, zorunluluklar sizi sıkabilir, rutinden sıkıldığınızı daha fazla hissedebilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında seni mutsuz eden ve kötü etkileyen olaylara temas etmek isteyeceğin bir gündesin. Mücadele gezegeni Mars, toprak burcunda hareket ediyor. İlişkisinde sorunlar olan bir Yay burcuysan, ayrılık kararı gündeme gelebilir. Bir araya geleceğin arkadaşlarının davranışları, seni onlardan uzaklaştırabilir. Beslenme alışkanlıklarının değiştiğini fark edeceksin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere bilerek zarar vermek isteyenler olabilir. Geçmiş ilişkinize olan özleminizin kendini belli edeceği bir gündesiniz. Bu durum sizi hayli yoruyor. Olanda bir hayır olmayanda bin hayır olduğunu düşünerek hareket edin.

30 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yöneticiniz Jüpiter akşam saatlerinde Ay ile olumlu etkileşimde olacak. İkili ilişkiler açısından keyifli bir akşam olabilir. Birlikte güzel vakit geçirebilir, ortak ilgi alanlarınızla ilgili aktiviteler yapabilirsiniz.

30 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca geçmişi düşünebilir, sevgi, ilgi ve korunma ihtiyacınızın arttığını fark edebilirsiniz. Finansal konularda fırsatlarınızın olacağı ve işlerinizi hızla tamamlayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde özlem duygusu sizi zorlayabilir ve ilişkilerinizdeki olası problemlerde sakin tavrınızı korumanız faydalı olacaktır.

30 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinde çalıştığınız işte yaratıcılığınızı kullanmanız için çıkan izin, beklediğiniz kadar iyi sonuçlanmayabilir. Daha özgür bir çalışma ortamı herkese ve her işe uygun değildir. Bugünlerde gerçekleştireceğiniz ilerlemeler kariyerinizde büyük adımlar olabilir.

30 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili yapıcı kararlar alırken, onların sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün olacak. Aynı zamanda evinizi güzelleştirecek çalışmalar içinde olacaksınız. Sinir sisteminiz biraz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

30 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

30 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize çok özel bir hediye almak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermeye başlamalısınız.

30 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.

30 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 43' 20" R
Ay
Başak
08° 22' 36"
Merkür
Koç
17° 34' 49"
Venüs
Koç
17° 26' 56"
Mars
Balık
21° 13' 43"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 03"
Satürn
Balık
15° 32' 43"
Uranüs
Boğa
21° 43' 52"
Neptün
Balık
28° 33' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 34"
Lilith
Başak
22° 07' 06"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>