Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tecrübelerin Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşk konusunda güzel sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Yeni birisi ile tanışabilir veya bir süredir ilgini çeken bir kişi ile görüşebilirsin. Yeni bir insanın hayatına girişi ve onu tanıman seni çok daha iyi hissettirecek.

Bazı yakınmalarınız biraz gecikmiş görünüyor. Bazı insanların ne kadar sabit fikirli olduğunu biraz geç öğreniyorsunuz. İş yaşamında küçük yanılgılar büyük tedbirleri getirebilir.

Maddi olarak gerçekçi fikirler üretmen gerekecek bugün. Hayallere kapılarak gereksiz masraflara odaklanmamalısın. Bugün hayatında neye önem vermen gerektiğine karar vererek ona para ayırman gerekecek.

Sakinleşmek, anksiyeten ve hiperaktiviteden uzak durmak, rahat bir beyin ile gerçekleşebilir. Bunu sağlamak için bitki çayları içebilir ve kendine vakit ayırarak sakin bir gün geçirebilirsin. Bugün bu konulara odaklanman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlarda bulunmak sana çok iyi gelecek bugün. Bir süredir görüşemediğin arkadaşlarınla aynı ortama girmek ve daha keyifli sohbetler yapmak enerjini çok yükseltecek. Bugünü evde geçirmemelisin.

31 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, belirli bir görevi tamamlamak için beş dakika isteyebileceğiniz ve bir saat sonra, yapmaya karar verdiğiniz şeyi nihayet bitirebileceğiniz günlerden biri. Bunun mutlaka kötü bir şey olmadığını unutmayın. İşler, verimsiz olduğunuz için değil, yaptığınız işe her zamankinden daha tutkulu olduğunuz için beklediğinizden daha uzun sürüyor.

31 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aslına bakarsan geride bıraktığın hatalar sayesinde daha fazla olgunlaştığını düşünüyorsun. Olgunluğun ve kararlı yapın hakkında olumlu eleştiriler almak özgüvenini arttırıyor. İş konusundaki tecrüben arttıkça, öğrendiklerini başkalarına da aktarmak isteyeceksin. Sevgilisi olmayan bir Yay burcuysan, aranızda engellerin olduğunu düşündüğün kişiyi açılmak için hamleler yapabilirsin.

31 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi, emeğinizi gören kişilerden destekler alabilirsiniz. Çevrenizin bu yönde adımlar atması çalışma ortamınızı ve koşullarınızı değiştirecek gelişmeleri beraberinde getirebilir. Garantici kararlar almak isterken zaman kaybedip fırsatları kaçırmamaya dikkat edin.

31 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal konular ilginizi daha fazla çekebilir. Yabancılarla ilgili konularda çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

31 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle yalnız Yay’lar oldukça şanslı olabilirler. Çekiciliğinizin arttığı ve insanları sohbetinizle etkileyebildiğiniz günler içerisindesiniz.

31 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişiden uzak olmak kalbini kırabilir bugün. Birbirinize zaman ayıramamanız seni biraz düşündürecek. Ancak her şeyi bu negatiflikte görmemeyi öğrenmen gerekecek bugün.

31 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sanatçı, romantik yanınız ortaya çıkıyor ancak yeteri kadar takdir görmezse bir süre daha gizli kalabilir. Bu süreçte birilerinin tepkisinden çekindiğiniz için kendinizi geride tuttuğunuzu fark edebilirsiniz.

31 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

31 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

31 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarıyla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ani ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

31 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin gelişmesine bazı şeyler engel oluyor. Bu, kolayca aşılabilecek bir engel değil gibi. Engeli aşabilecek adımları atmak için, sorunu net bir şekilde tanımlamanız gerekiyor. Herkesin sizin kadar dürüst olmasını beklemeniz hata. Hele bunuyaşamında tanıdığınız insanların yüzüne vurmanız daha da büyük hata. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

31 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>