Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Beklentilerin Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevgilinizle aranızda güçlü bir duygusal bağ hissedebilirsiniz. Ruh eşiniz gibi görünen biriyle konuşabilirsiniz. Sizi ilgilendiren konular hakkında konuşmak eğlenceli olabilir. Bu kişinin aklınızı okuduğunu düşünüp korkutucu bir telepati hissi yaşayabilirsiniz. Sezgisel yönünüz bugün güçlü olabilir. Birine karşı bir çekim hissederseniz, bu hissin peşinden gitmekten korkmayın.

Bugün motivasyon eksikliğinizin yanında hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizin de düşük olması, rehavete kapılmanıza yol açabilir. Pek bir şey yapmak istemeyebilirsiniz ve herhangi bir şekilde çalışmak zorunda kalırsanız inanılmaz derecede rahatsız olabilirsiniz. Akşam sinemaya, bir gerilim ya da aksiyon filmi izlemeye gitmek iyi gelebilir. Bu tarz bir film izlemek kanın damarlarınızda yeniden hızla akmasını sağlar.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Biraz uykulu ve dikkati dağınık bir haldesin. Günün enerjisi sersemleştirici etkiler saçabilir. Kendine çok da yüklenme. Geç saatlere kadar uyuyabilirsin veya öğleden sonrasında kestirebilirsin. Yoğun bir program yapma, çünkü günün büyük kısmında dinlenmek isteyeceksin.Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi zaman duygularınızı ifade etmek sizin için çok zor olabiliyor. Sakin bir mizacınız olduğu için, işler yolunda gitmediğinde veya birileri sizi üzdüğünde, konuşmaktan ziyade sessizleşip yalnız başınıza dolaşmayı yeğleyebiliyorsunuz. Bu sizin için normal bir durum olsa da, bugün sıradan bir gün değil! Zira astronomik güçler iletişim becerinizi artıracak ve bu sayede kendinizi çok iyi ifade edebileceksiniz. Ayrıca büyük ihtimalle insanlar da sizi daha kolay anlayacak.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Mars Başak burcuna geçiyor. Gün içinde aniden gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Koşturmaca ve yoğunluk artacaktır. Zaman zaman sorumluluklar, zorunluluklar sizi sıkabilir, rutinden sıkıldığınızı daha fazla hissedebilirsiniz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki olaylar beklentilerini değiştirebilir. Bu yüzden yeni kararlar almak için aceleci olmamalısın. Hedeflerine ulaşmak için daha fazla mücadele etmen gerektiğinin farkına varacaksın. Akşam saatlerinde katılacağın davette, eğlenceli vakitler geçirebilirsin. Mide problemi olan bir Yay burcuysan, tükettiğin gıdalara dikkat etmelisin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kova dolunayı kendinize yeni bir iletişim alanı oluşturmak isteyeceksiniz. Hayallerinize ve çalışmalarınıza destek olacağını düşündüğünüz insanlarla yakınlaşabilir, arkadaşlık kavramınız üzerinde bir kentsel dönüşüm oluşturabilirsiniz. Bu dönüşüm size duygusal konularda da yüzünüzü güldürecek bazı ipuçları verebilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük hayatınızı daha pratik hale getirmek adına bazı yeni fikirler bulabilirsiniz. Hayata çoğu zaman iyimser bakıyorsunuz. Bugün yine bu güçlü yönünüzü kullanın ve olumlu düşüncelere odaklanın.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize koyduğunuz hedeflere sandığınızdan daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hızlıca bir sonraki hedefi gözetlemek yerine edindiğiniz konumu takdir etmek için biraz zaman ayırın. Her adımı özümseyerek ve şükrederek ilerleyin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her geçen gün partneriniz ile birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Yeni birarayışındaysanız bugün karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. Duygusal olarak her şey kontrolünüz altında ve kendinizi iyi hissediyorsunuz.

31 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde, bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa, üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey var.

31 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 18" R
Ay
Balık
04° 02' 56"
Merkür
Koç
18° 12' 57"
Venüs
Boğa
04° 25' 21"
Mars
Koç
01° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 23"
Satürn
Balık
16° 48' 58"
Uranüs
Boğa
22° 30' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Başak
23° 38' 45"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>