Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ne istediğini belirlemen gerekli! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle biraz seyahat etmek isteyebilirsiniz. Bir çeşit arayış için güzel bir gün. Eğer şehir dışına çıkmak istiyorsanız, bir yerlere yaptığınız günlük gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Şu anda ilişkiniz yoksa, günün romantik ve canlı enerjisi sizi bir arkadaşınızı yemeğe çıkarmaya itebilir. Size çekici gelen yeni biriyle özel bir zaman geçirmekten çekinmeyin.

Bugün önemli bir rol üstleneceksiniz! Bugünkü ruh hali biraz sinir bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelme biçiminizyerinde veya okulda tanınmanızı sağlauacak. Gücünüz, öz denetiminiz ve istikrarınız, başarınız ve başarısızlığınız arasında fark yaratır. Kendinizle gurur duyabilirsiniz, duymalısınız da!

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Bugün büyük ölçüde duygularına göre hareket edeceksin; öyleyse gün boyu dengeli kaldığına emin ol. Ayrıca günün sonunda kendini nereye geldiğini bilmediğin bir yerde sıkışmış bulmana sebep olabilecek ani değişen isteklere karşı da dikkatli ol. Elbette bu karşına aniden çıkan her şeyi reddet demek değildir. Sadece enerjini ve zamanını harcadığın şeyin gerçekten istediğin bir şey olduğuna emin ol.Bugün tutkulu, hevesli sohbetler için iyi bir gün. Kendinizi biriyle tartışma içinde bulabilirsiniz ya da topluluk içinde fikirlerinizi dile getirmek isteyebilirsiniz. Hayata dair çok net görüşleriniz olduğunu ve her şeyi çok derinden hissettiğinizi fark edeceksiniz. Duygulara dair bu inançları keşfederken bir nevi davayı savunma arzusuna kapılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi sosyal olarak garip bir pozisyonda bulabilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız herhangi bir kaba ya da eleştirel açıklama, peşinizi bırakmayarak sizi rahatsız edebilir. Alaycı zekâ çok eğlenceli olabilir, ancak bazen bu keskin sınırları nasıl ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz. Barışı sağlamak ve birine karşı bazı sempatinizi ifade etmek için ve özür dilemelisiniz. Biraz alçakgönüllü davranmaktan korkma!

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah 10:33'ten 20:43'e kadar boşlukta kalıyor. Bu süreçte sonuçlandırmakta zorlanacağınız işleriniz olabilir. Saatler 20:43 olunca Ay, Oğlak burcuna giriş yapıyor. Ekonomik olarak daha tutarlı olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. 19 Kasım'a kadar sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Pek fazla evde oturmak isteyeceğiniz bir dönem olmayacak.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne istediğini belirlemen gerekli! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Koordine olmanın kolay olmadığı bir gün. Bugün insanların, ne düşündüğünden çok kendi isteklerini belirlemen önem kazanıyor. Böylelikle gereksiz olduğunu düşündüğün kuruntulardan da kolaylıkla uzaklaşacaksın. Ailesiyleyapan bir Yay burcuysan ya da aranızda herhangi bir maddi bağ varsa, parasal konularda ayrılıklara neden olabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizdeki bazı konularda heyecan verici gelişmeler bugün sizleri bekleyebilir. Yeni bir ilişkiye cesaretle adım atabilir ya da bitmek üzere olan bir ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyetiniz artabilir. İşlerinize yön kazandırmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başarılı olsanız da aşk hayatınızda yanlış kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Mantıklı olan tutumu sergilemek için çaba göstermeniz önemli.

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hazırlanmak için harcayacağınız zaman miktarını küçümsemeyin. Önümüzdeki günlerde, fazla hazırlıklı olmanız gereken durumlarla karşı karşıya geleceksiniz. Bu yüzden biraz daha fazla pratik ve araştırma yapın.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcuna geçen Mars, bazı arkadaşlarınızla şiddetli tartışmalar yaşamanıza neden olabilir.Dernekler ve örgütlerde yönetsel güçler arasında anlaşmazlıklar çıkacaktır. Yöneticilerde istifalar meydana gelebilir. Aşk hayatınızda kararsız kalabilirsiniz. Uzun zamandır bitirmek istediğiniz bir ilişki bitebilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan büyük keyif alacaksınız. Biraz duyarlı ve alıngan davranmanız mümkün. Ancak, öğleden sonraki saatlerde bu hali üstünüzden atacak ve dostlarınızla birlikte olacaksınız. Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak ve dikkatinizi yükseltmenizi sağlayacak.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; gruplar ve dernekler içinde maddi ve manevi kazançlar sağlayabileceğin ilişkiler geliştirebilirsin ama harcamaların da artış gösterebilir. Mars'ın konumu, arkadaş çevren ve içinde bulunduğun gruplarla ilişkilerine hareket getirebileceği gibi tartışmalı ortamlara çekilmene de yol açabilir. Aynı zamanda sen de söz ve eylemlerine dikkat etmelisin.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 51" R
Ay
Yay
22° 56' 58"
Merkür
Koç
16° 12' 11"
Venüs
Koç
28° 00' 19"
Mars
Balık
27° 51' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 28"
Satürn
Balık
16° 21' 29"
Uranüs
Boğa
22° 12' 32"
Neptün
Balık
28° 50' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 16"
Lilith
Başak
23° 04' 05"
True Node
Koç
15° 27' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>