Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Taraf tutmak zorunda kalabilirsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Çok sevdiğiniz biri bugün işlerin gidişatına duyduğu memnuniyetsizliği ifade edebilir. Her adım attığınızda bir gerginlik çıkıyor bu da bugün olayların patlayıcı nitelikte olmasına neden olabilir. İnsanları harekete iten bir enerji var ve sizin için bu, huzursuzluk, bir şeyleri acilen yapma gereksinimi anlamına geliyor. Ne yazık ki, ne yaparsanız yapın eğer dikkatli olmazsanız, bir zıtlıkla karşılaşmanız muhtemel.

Burcunuz yüzünden, kısıtlamalar altında çalışmak için dünyanın en büyük şampiyonu değilsiniz. Yani, bugün sizin için harika bir gün olacak - onları incelikle kabul edeceksiniz. Böyle bir günün anlamını anlıyor musunuz? Sonra, keşfettiğiniz paradoksu nasıl tutacağınızı öğrenirseniz harika olur: en büyük özgürlük disiplinden gelir. Eğer bunu yapabilirseniz, mutlu olursunuz!

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Bugün flörtöz biriyle karşılaşabilirsin. Bir şekilde kariyerine bağlantılı fakat ilginç bir şekilde tanışabilirsiniz. Dinamik enerjileri ve etkili konuşması tıpkı bir mıknatıs gibi seni çekecek. Çok fazla ortak noktanız olduğunu fark edeceksin. Heyecan verici bir etkilenme durumu söz konusu. İşe biraz zevk karıştırıp karıştırmama kararı size kalmış! Bir ilişki yaşanması biraz karışıklık yaratabilir.Burcunuzun insanı olarak, nasıl göründüğünüzden daha önemli çok az şey var. Sizin düşüncenize göre, iyi görünüyorsanız, iyi hissediyorsunuz demektir. Ve bugün de böyle bir gün olacak. Güne biraz erken başlamak iyi bir seçim olabilir. Duş almak, tıraş olmak ve güzel bir şeyler giymek için kendinize zaman ayırın. Bazen insanların kendleri için fazladan zaman ayırması gerekir. Bunu hatırlayın, kendinize hazırlanmak için zaman tanımazsanız, gününüz kötü geçecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkulu, hevesli sohbetler için iyi bir gün. Kendinizi biriyle tartışma içinde bulabilirsiniz ya da topluluk içinde fikirlerinizi dile getirmek isteyebilirsiniz. Hayata dair çok net görüşleriniz olduğunu ve her şeyi çok derinden hissettiğinizi fark edeceksiniz. Duygulara dair bu inançları keşfederken bir nevi davayı savunma arzusuna kapılabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Oğlak burcunda seyrini sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla meydana gelen Ay-Uranüs pozitif açısı sayesinde kazancınızda artış sağlayabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş değiştirmek arasında kararsız kalıyorsanız yeni olan sizi maddi olarak yükseltecektir. Ay-Güneş arasında meydana gelen gergin kontak nedeniyle öğleden sonra dostlarınızdan işitecekleriniz hoşunuza gitmeyebilir. Anlık verdiğiniz tepkilerle çevrenizdekilerin kalbini kırabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Taraf tutmak zorunda kalabilirsin! Ay, burcunda hareket ediyor. Sevdiğin insanlara dair gerçekleri görmekte zorlandığın bir gün. Sabit olan düşüncelerinin değişmesine neden olacak olaylar yaşayabilirsin. Yakın arkadaşlarının arasında geçen bir tartışmaya istemeden de olsa dâhil olabilir, taraf tutmak zorunda kalabilirsin. Eğer bugüne kadar ilişkinin gidişatına dair konuşmalar yapmadıysanız, bugün sevgilini karşına almak isteyebilirsin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün en ufacık sorunları bile gözünüzde büyütüp pireyi deve yapabilirsiniz. Bu konuda kendinize biraz daha insaflı davranmalı ve eski problemlerin tekrar başınıza gelmesinden korkmamalısınız.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyetiniz artabilir. İşlerinize yön kazandırmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konular, finansal meseleler, yeni kaynak araştırmaları yapmak ve yeni işlerde uzmanlaşmak gibi ilgi alanlarına yönelebilir. çok da başarılı olabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesi ve zararlı kabul edildiği Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte arkadaşlık ilişkileriniz sizi her zamankinden daha fazla meşgul edebilir. Sosyal çevrenizde ortaya çıkabilecek sürtüşme, tartışma ve problemlere her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz. Dernek ve vakıf işleriyle uğraşıyorsanız bu dönemde çok daha faal olabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında ayrılık ve kırgınlıklara dikkat etmelisiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınızın bugün size yol göstermesine izin verin. Yoğun bir gün olacak, gününüzü organize etmek için planlama yaparken, öğleden sonra daha fazla boş zaman yaratmanın birkaç kolay yolunu hızla göreceksiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısını seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil.Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda rahatlamış hissediyorsunuz. Partnerinizle olan anlık tartışmalarınıza rağmen aranızdaki uyum sizi mutlu ediyor. Siz onunla olmayı, o da sizinle olmayı seviyor. Birbirinizi destekliyor ve birbirinize güç veriyorsunuz. Yay burçlarının kariyer hayatlarında güzel gelişmeler olacaktır. İkili diyaloglarda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün yine sosyal olup gezmek isteyebileceğin ve ekonomik anlamda kafandaki soru işaretleri için çözüm arayışında olduğun bir gün olabilir. Duygusal harcamalar yapmadan önce finansal durumunu değerlendirmeli ve gelir dağılımını kontrol altında tutmaya bakmalısın. Hatan olarak gördüğün ve kendine kızdığın konuları artık kapatıp, yoluna devam etmende fayda var.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 04" R
Ay
Yay
21° 53' 06"
Merkür
Koç
16° 11' 16"
Venüs
Koç
27° 54' 15"
Mars
Balık
27° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 20"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 59"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>