Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Daha fazla baskı yapamayacağınızı düşündüğünüzde, kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz. Bazı açılardan, patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Katılmacağınız fiziksel bir aktivite bulun, sizi meşgul edecek ve içinizdeki muazzam enerjyi dışarı atmanızı sağlayacak bir şey. İşler hayatınızda zor bir zirveye geliyor, özellikle başkalarıyla iletişim söz konusu olduğunda. Sevdiğiniz birine karşı öfkeye kapılmadan öncekendinizi sakinleştirmenin ve duygularınızla baş etmenin bir yolunu bulun.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Bugün senin için müthiş bir gün olacağa benziyor. Bir kere gezegenler sana modunu yükseltecek cinsten enerjiler bahşedecek. Bugün senin için sınır yok! Yapmak istediğin bir şey mi var? O halde harekete geç! Yakınlaşmak istediği bir kişi mi var? Hislerini açıklamaktan korkma! Onların senin gibi hissettiğini öğrenmen olası!Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzun insanı olarak, nasıl göründüğünüzden daha önemli çok az şey var. Sizin düşüncenize göre, iyi görünüyorsanız, iyi hissediyorsunuz demektir. Ve bugün de böyle bir gün olacak. Güne biraz erken başlamak iyi bir seçim olabilir. Duş almak, tıraş olmak ve güzel bir şeyler giymek için kendinize zaman ayırın. Bazen insanların kendleri için fazladan zaman ayırması gerekir. Bunu hatırlayın, kendinize hazırlanmak için zaman tanımazsanız, gününüz kötü geçecek.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Bugün maddi konularınız zihninizi meşgul edebilir. Ay'ın Neptün ile yaptığı güzel kontak sayesinde beklentinizden yüksek gelir fırsatları yakalayabilirsiniz. Aile içerisinde de sevinçler yaşayabilirsiniz. Ay ve Plüton kavuşumu yaşanmasıyla zamanında kendinizi harcamalarınız konusunda frenlemeniz sayesinde maddi olarak güçlendiğinizi göreceksiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsin! Ay, öncü burçta hareket ediyor. Her şeyin üst üste geldiğini düşünüp, bunalmış olabilirsin. İletişimde bulunduğun kişilerin baskıları üzerine gelmiş de olabilir. Bunların hepsini bir kenara bırakıp, yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin yardımsever tarafı ona olan aşkını artıracak. Aileni ihmal ettiğini düşünüyorsan akşam saatlerinde onlarla bir araya gelebilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kazanımlarınızla ilgili bazı çelişkiler içinde olabilirsiniz. Ekonomik anlamda kazanımlarınızı yeterli bulmuyorsanız bugün tam bir karar verme zamanı denilebilir. İş yerinizde olan belirsizlikler bir müddet sonra ortadan kalkacaktır. Siz yeter ki üretmek için planlar yapın.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular ve birikimleriniz söz konusu olduğunda bazı kısıtlamalar ya da şanssızlıklar gündeme gelebilir. Elinizdekileri korumaya çalışmalısınız.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi dolu olduğunuz bir gündesiniz. İş hayatınızda da enerjiniz artış göstermekte. Ayrıca işte verimli ve kazandırıcı bir tutum sergileyeceksiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminize gelirken sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı iyi değerlendirmek durumunda olabilirsiniz. Harcama ve alışverişlerinizde bütçenizi gözetmeyi ihmal etmemelisiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkada biriken işlerle ilgili bu kadar rahat bir tavır sergilemeniz ilginç. Geriye bakmadan ne olursa olsun devam etmek yerine, neden bu kadarbiriktiğini anlamaya ve çözüm üretmeye çalışmıyorsunuz?

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşım alanınızda krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan borç almak ya da vermek için doğru bir zaman değil.Tahsilatlarda karşınızdakiler ödeme zorluğu çekebilirler. Sabırlı olmalı ve asla ani öfkeye kapılmamalısınız. Öfke olayı çözmeden daha da büyümesine neden olur.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki değişim ve dönüşümler pozitif anlamda günlük rutinlerinizde daha güvenli hissetmenizi, daha rahat adım atmanızı sağlayacaktır. Kariyer etkileşimleri gökyüzünün Yay burçları için esas teması. Bu dönemleri geçirmeden aklınızdaki hakkediş konularını planlayıp, gerekli insanlara sunmalısınız. Yay burçlarının aşk hayatları sürekli değişim halinde olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; ekonomik koşullar açısından girişimlerini çözüme ulaştırma konusunda zorluklar yaşayabilir, sorumlulukların verdiği ağırlıkla üzerinde baskı hissedebilirsin. Gelirini ve kazançlarını düzenlemek için risksiz planlar yapmalı, uzlaşma yolunda ilerlemeli ve yeteneklerinle ön plana çıkmaya çalışmalısın.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 40" R
Ay
Oğlak
00° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 19' 20"
Venüs
Koç
28° 41' 54"
Mars
Balık
28° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 19"
Satürn
Balık
16° 24' 32"
Uranüs
Boğa
22° 14' 27"
Neptün
Balık
28° 51' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 11"
Lilith
Başak
23° 07' 50"
True Node
Koç
15° 25' 41"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>