Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yapıcı adımlar atmak isteyeceksin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün aile ilişkilerine odaklanmış olabilirsiniz. Belki de anne-babanızla daha iyi geçinmeye çalışıyorsunuz. Ya da kardeşinizle ya da çocujlarınızla aranızdaki ilişkiyi iyileştirmeyi umuyorsunuzdur. Bazı kişisel işlerinizi yapmak için iyi bir zaman. Sevdiklerinizle önemli konular hakkında derinlemesine konuşun. Birazcık daha çaba gösterdikten sonra, sevgi kapılarının açıldığını göreceksiniz.

Kılıcınızı bırakmak için güzel bir gün. İş yerinde,arkadaşlarınızla veya yönetiminizle devam eden bazı savaşlarda yer alabilirsiniz ve bunlar çok yorucu olabilir! Ancak günün enerjisi huzurlu ve üretken. Böylece, geçmişte size karşı çıkan herhangi biriyle daha güçlü ittifaklar kurabilirsiniz. Barış sağlamaya ve ortak bir amaç için birlikte çalışmaya odaklanın. Bugün güzel atılımlar yapmalısınız.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Bugün, uzun vadeli bir planının son vuruşunu gerçekleştirmek için enerjini kuvvetli bir şekilde kullanabilirsin. Cesaret ve azim seviyen yüksek ve olmadık başarılar elde etmen çok olası. Başkalarının imkansız olarak gördüğü projelerle ilgileniyorsan, bugün eyleme geçme günü. Peşinden git!İyi bir genel müdür yardımcısısınız ve bir komitede görev almanız istenebilir. Etkili kararların alındığı bir sürece müdahil olacaksınız ve aşırı yüksek egoların arasını bulmak sizin becerinize kalabilir. Bunu mümkün kılmak için ilgi odağı olmanıza gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay, 02:25-06:42 arası boşlukta kalıyor. Saat 06:42'yi gösterdiğinde Kova burcuna geçen Ay, sizler içinde tempolu bir günün başlamasını sağlıyor. Eğitim hayatınızda yoğun olabilirsiniz. Aynı şekildehayatında da her şeye siz yetişmek zorunda kalabilirsiniz. Öğle sonrasında sertleşen Ay'ın açıları nedeniyle yakın çevrenize karşı agresif olabilirsiniz. Merkür ve Uranüs karşıtlığı nedeniyle de sizin için mazide kalan biriyle ilgili şok edici haberler alabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapıcı adımlar atmak isteyeceksin! Bugün Merkür, Uranüs karşıtlığı gerçekleşiyor. Ailendeki ve çevrendeki hemcinslerinle fikir ayrılıkları daha çok gündeme gelebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, tüm sorunların üstesinden gelmek adına yapıcı adımlar atmak isteyeceksin. Akşam saatlerini kendine ayırarak, film izlemeyi tercih edebilirsin.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızda gelişebilecek düzensiz tutum için ailenize ya da partnerinize kızıyor olabilirsiniz. Âmâ bu noktada önce kendinize kızmalısınız. Fazla sergilediğiniz merhamet sizi zor durumda bırakıyor olabilir. Bugün yapmanız gereken alışverişlerde acele hareket etmeyin.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve yoğun bir gündesiniz. Başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olacaktır. Otorite figürleriyle iletişiminde daha çok dikkat etmeniz gereken zamanlar içindesiniz. Gelecek yönündeki beklentilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda gözlem yeteneğinizin arttığı bir gündesiniz. Sessiz bir şekildekonusunu takip edecek ve yine sessiz bir şekilde planlarınıza yöneleceksiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza eklemek istediğiniz sihir zaten kendi derinliklerinizde duruyor. Hayal gücünüz büyük. Bugün size dünyanın geri kalanını göstermek için ortaya çıkaracak araçlar verilecek.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi gerçekleştirmek için yoğun bir çalışma içine girebilirsiniz. Olayları olumlu açıdan değerlendireceksiniz. Parasal konulara yönelik fırsat sayılabilecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizde bazı karışıklıklar söz konusu olabilir. Genel anlamda hareketli bir gününüzdesiniz. Ne sorun çıkarsa hızlıca çözümleyebileceksiniz. Yine de bu karışıklıklar sizi gün boyu yorup, hareket halinde tutabilir. İletişim konusunda çok başarılısınız.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; iletişim trafiğinin hızlanması, birçok sosyal organizasyona da katılmanı gerektirebilir. Arkadaşlarının ya da içinde bulunduğun grupların desteğiyle kişisel gelişimini sağlayacak eğitimlere katılabilir, keyif alacağın yolculuklara çıkabilirsin. Fakat gizli düşmanların üstünde baskı hissetmene neden olabilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 51' 14" R
Ay
Oğlak
03° 35' 23"
Merkür
Koç
16° 22' 59"
Venüs
Koç
29° 00' 23"
Mars
Balık
28° 28' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 53"
Uranüs
Boğa
22° 15' 18"
Neptün
Balık
28° 51' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 02"
Lilith
Başak
23° 09' 30"
True Node
Koç
15° 24' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>