Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorguluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Duygusal olarak biraz kötü mü hissediyorsunuz? Sevgilinizin sizden şu anda vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla şey bekleyeceğinden mi korkuyorsunuz? Sezgileriniz güçlü durumda. Ve bunları sevgilinizin ne hissettiğini anlamak için kullanın. Büyük olasılıkla bu kişi size bir nikah sözü vermiyor sadece eğlenmek istiyor. Siz de rahatlayın ve birlikte eğlenin!

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Birine mentorlük yaparken kendini bulabilirsin. Kişiliğinin babacan yönü parlayabilir. Bonkör bir yapın var ve iyi bir öğretmensin. Tanıdığın bir kişinin ekstra yardıma ihtiyacı olabilir; bir projeyle başa çıkmakta zorlanıyor olabilir. Organize olmalarına ve odaklanmalarına destek olabilirsin. İhtiyaç varsa rehberlik etmekten çekinme, çünkü pozitif farklılıklar yaratabilirsin.Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi motive edecek pek çok etken var. Yapmak istediğiniz her neyse rahatça kolları sıvayabilirsiniz! Çocuklarla vakit geçirin, yaratıcılığınızı kullanın ve oyunlarınıza başkalarını da katarak eğlenceyi seven yönünüzü değerlendirin. Yeteneklerinizi grup çalışmalarına sunmanın tam zamanı. İçine girdiğiniz hemen her sosyal ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. İyi eğlenceler!

1 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde kurduğunuz dengeler ön planda olabilir. Özel hayatınızda kurduğunuz ilişkilerhayatında size fayda sağlayabilir. Duygusal birlikteliklerde ve ortaklıklarda geleceğe yönelik konuşmalar gündemde.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimine devam eden bir Yengeç burcuysan, yurt dışı seçeneklerini gözden geçireceksin. Uzun süreli birlikteliği sona ermiş Yengeç burcuysan, bir süre yalnız kalmak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde gün içerisinde yaptığın harcamaları kontrol edebilirsin. Aldığın kararları sorgulayacaksın.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü yalnız geçirmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz ve yaptıklarınız sizi içsel bir sorgulamaya çekebilir. Canınızı acıtan konular varsa bunlar için üzülmek yerine çözüm yolu bulmaya çalışmalısınız.

1 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Ev hayatınızda hareketli bir gündem sizi bekliyor. Eskiden kalma konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı olmalı ve bir şeyleri başarıp kendinizi kanıtlayana kadar bekleyebilmelisiniz. Daha duygusal hissettiğiniz bugünlerde duygularınızı karşınızdaki kişiler anlamayabilir.

1 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rüyaların, hayatın içindeki işaretlerin anlamlı olabileceği bugün, ruhsal gelişiminize önem vermek, meditasyon, enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlarla ilgilenmek ve kendinizi dinlendirmek için ideal bir gündesiniz. Kalbinizde yükselen hoşgörü ve sevgi size sevgi dolu davranışlar olarak geri dönecektir.

1 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinize yoğunlaşmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Sizin dikkatinizi dağıtabilecek güçte olan hiçbir şeye gözünüz de gönlünüz de kaymasın. Yoksa işinizi kaybedebilirsiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazıları, gireceği topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaklar. Bu nedenle, geçici  duygular karşısında temkinli olmaları gerekiyor. 

1 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar çok eleştiri ya da baskıyla da karşılaşsanız, kendinizi kaybetmemeniz ve herşeyi alttan almanız gerekiyor. Hoşgörülü olmanız, herşeyin hızla düzelmesine yarayacaktır. Aksi takdirde, ilişkilerinize zarar verebilirsiniz.

1 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski sevgiliniz ile birlikte geçirdiğiniz tutkulu günler gelebilir. Gelecekteki hedeflerinizi gerçekleştirebilmek istiyorsanız, para biriktirmeye başlamalısınız. Konuşurken çevrenizdekilerin kalbini kırmadığınızdan emin olun.

1 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınız bu günlerde çalkantılarla dolu. Sevdiğiniz kişiyle aranızda süregelen huzursuzluk bugün de sürecek. Kendinizi dinlemeye ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın. İşyerindeki söylentilerden fazla etkileniyorsunuz. İş hayatınız yakında düzene girecek ve eski sıkıntıları çabucak unutacaksınız. Bir ödemeyle ilgili evrak işlerini ihmal ediyorsunuz. Üzerinizde baskı hissetmenize neden olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

1 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 43' 15"
Ay
Akrep
18° 53' 31"
Merkür
Koç
26° 14' 49"
Venüs
Balık
21° 03' 21"
Mars
Balık
04° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 01"
Satürn
Balık
13° 15' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 28"
Neptün
Balık
27° 47' 31"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 03"
Lilith
Başak
19° 44' 49"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>