Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusal Anlamda Gelişmeler Olabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak. Ve zamanlama harika çünkü hayat bir süredir sizin için oldukça ciddi gidiyordu. Gülümseyin ve normal rutininizin dışına çıkmaya çalışın. Kendinizi sadece evde kanepeye yayılarak ödüllendirecekseniz, bu kadar çalışmanın ne anlamı vardı? Bunun yerine, neden bir iki saatliğine gezmeye çıkmıyorsunuz? Size iyi gelecek.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Tıpkı sanki birisi hard diskini formatlamış ve artık her şey daha kolay akmaya başlamış gibi hissediyorsun. Yeni sistemini anlaman için kilit nokta disiplin ve organize çalışmak. Düşüncelerini düzene sok, enerjini daha verimli harca. Eğer kaynaklarını verimli kullanırsan genel olarak daha etkili bir işleyişe sahip olursun.Bugün öğrenmeniz gereken önemli bir ders söz konusu; bu da etrafınızdaki insanlara saygı duymanızla ilgili. Unutmayın ki bu gezegendeki tek kişi siz değilsiniz ve dünya da düşündüğünüz ya da hissettiğiniz gibi sizin etrafınızda dönmüyor. Beklenmedik biçimde bu gerçeği size hatırlatacak bir şeyler ortaya çıkabilir, dolayısıyla bunu iyice idrak edene kadar yüzünüze tokat yerseniz hiç şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınıra ulaşıp sonra da onu aşmaktan çekinmeyin. İlerlemenin tek yolu konforlu bölgemizin ötesine geçmeye çabalamaktır. Bırakın bugün çılgın ve yaratıcı yönünüz öne çıksın. Tamamen kendiniz olun ve kendinize dair olumlu imajınızı dışarı yansıtmaktan korkmayın. Omuzlarınızı ve başınızı dimdik tutun, zira gurur duyacağınız çok şeyiniz var!

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar yarım kalan ve ertelediğiniz işleri gündeminize alabilir ve işlerinizi toparlayabilirsiniz. Günün geri kalanında ise finansal düzenlemeler yapabilir ve ihtiyaçlar sebebiyle harcamalar yapabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile paylaşmak istediğin duygusal anlamda gelişmeler olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan ilgi duyduğun kişinin sana karşı duyguları oluşmaya başlayabilir. Sosyal medya üzerinden onunla sürekli iletişim halindesin. Kariyer yaşamın için bazı planlarını askıya alman gerekebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinize ulaşmak adına adım attığınızda yanlış yolda olduğunuzu fark edebilirsiniz. Hayal kırıklığını kısa sürede toparlamalı ve yeni bir yol haritası çizmelisiniz. Hata yapmak bazen daha iyi bir yol bulmanızı sağlayabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Akşam arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda bazı geri dönüşler olabilir, eski sevgilinin dönmesi, eski ortaklıkların tekrar gündeme gelmesi gibi konular dikkatinizi çekebilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorun çözme becerilerinizi bugün işe koymayı düşünün. Olayları araştırmak ve ne olduğunu anlamak konusunda gerçek bir yeteneğiniz var. Yolunuza gizemli görünen bir şey gelirse, onu iyice deşin ve gerçeğe ulaşın. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelerek, özellikle eski konularla ilgili unutulmuş ve açığa çıkması gereken olayları sonuca bağlayacaksınız. Bu durum herkesin rahatlamasına neden olsa da bazı konularda problemler artabilir. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bütün sıkıntılarınızı bir kenara bırakın ve eşiniz ile birlikte ateşli bir gece geçirin. Bugünyerinizde başkalarının ihmal ettiği çalışmaları tamamlamak zorunda kalabilirsiniz. İnsanlara yardım etmekten keyif alıyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden olabilir. Kontrolü elden bırakmamalısınız. Başkalarının elindeki, cebindeki ve kafasındakileri bırakın da kendi imkanlarınızı en iyi şekilde kullanmaya bakın. Şans ve kabiliyetlerinizin size hazırladıkları azımsanamaz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 45' 32" R
Ay
Aslan
26° 42' 07"
Merkür
Koç
18° 06' 19"
Venüs
Koç
16° 13' 57"
Mars
Balık
20° 27' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 33"
Satürn
Balık
15° 26' 50"
Uranüs
Boğa
21° 40' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
19° 58' 07"
Lilith
Başak
22° 00' 32"
True Node
Koç
15° 35' 14"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>