Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Arkadaş Grubunda Ön plana Çıkıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 40%

Kabuğunuzdan çıkmak için iyi bir zaman. Bazen çok utangaç oluyor, kendinizi geri çekiyor ve başkalarıyla iletişim kurmuyorsunuz. Ancak bugün, kendinizi insanlarla daha fazla bağlantı kurmaya hazır hissedeceksiniz. Öğle yemeği için birkaç arkadaşınızı davet edin ve gününüzü sohbet ederek ve takılarak geçirin. Bazı aile üyelerini ziyaret edip onlarla bir şeyler paylaşın. Bugün hem ağzınızı hem de kalbinizi açın!

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Seyahat arzusuyla yanıp tutuşuyorsun. Belki de tatile çıkma zamanın gerçekten gelmiştir. Ya da hafta sonu kaçamağı yapabilirsin. Yeni yerler görüp günlük rutinini kırabilirsin. Doğal güzellikler hoşuna gidiyor sevgili Yengeç, öyleyse neden dağ tırmanışına katılmıyor veya kırsal bir kasabayı ziyaret etmiyorsun? Kendini Toprak Ana'nın güzellikleriyle çevrele. Ruhun ve enerjin tazelensin!Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay yolu seçmek, seni en azından bugün baştan çıkaramaz. Tabii ki zaman zaman kışkırtılabilirsiniz, ama bugün değil! Birisi sizi aksine ikna etmeye çalışırsa, geri adım atmayın. Uzun vadede faydasını göreceksiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. Sosyal çevrenizde ve sosyal çevrenizle var olan planlarınızda değişimler olabilir. Gün içinde aksaklık ve gecikmeler yaşayabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güveniyorsun. Çevrende gelişen olayları kendi istediğin doğrultuda yönlendirebilirsin. Arkadaşların organizasyon yapabilme zekândan hoşnutlar. Geçmişte bıraktığın bazı anılar bugün gözünde tekrara canlanabilir. Fakat eskisi kadar etkilenmediğinin sende farkındasın.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için gergin bir gün olabilir. Arkadaşlarınız, yansıttığınız ruh haliniz nedeniyle sizden uzaklaşmak isteyebilirler. İnsanları kırmak şu günlerde yapacağınız en son şey dahi olmamalıdır. Kendinizi iyi hissedeceğiniz işlere yönelerek bu hissi kırmalısınız.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kayıplar yaşanabilir. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde ifadelerinize özen gösterin. Sorumluluk almak için uygun bir gün olmayabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlayışlı haliniz özellikle aileniz ve akrabalarınızın dilinde olacak. Bugünlerde en büyük organize sizden beklenebilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bitmemiş görevler bugün sizi çılgına çevirebilir. Çok fazla strese neden olduğundan hızlı bir şekilde bunlardan vazgeçmeye çalışabilirsiniz. En önemli olanı yapın ve diğerlerini bırakın.

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Bugün eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını, karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karamsar bir yapıya bürünmeye eğilimli olacak ve bunu tüm gün boyunca bastırmak durumunda kalacaksınız. Aksi takdirde, tüm iletişim ve etkileşimlerinizi olumsuzlukla doldurabilir, son derece huzursuz bir gün geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize sadık ve dürüst olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamadığınızdan emin olun. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha sinirli ve stresli hissedebilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki duygusallığınız, ilişkinizde sorun görüp takılı kaldığınız noktaları değerlendirmenize engel oluyor. Güvensizlikleriniz, üzüntünün yanında incinmeleri de beraberinde getirebilir. Birtakım projelerinize eleştirel bakılması sizi karamsarlığa sokmamalı. Bu eleştirilerle planlarınızı zenginleştirmeniz de mümkün. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınız azalmasa bile rahatlayacaksınız. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat edin.

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 10" R
Ay
Başak
11° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 27' 51"
Venüs
Koç
17° 44' 25"
Mars
Balık
21° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 34' 07"
Uranüs
Boğa
21° 44' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 24"
Lilith
Başak
22° 08' 40"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>