Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişime Hazırsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün iletişim yetenekleriniz güçlü olacak. Her zaman kelimelerle aranız iyi olmuştur ama bugün gerçekten bir yıldız olabilirsiniz! İhtiyaç duyduğunuzda doğru kelimelerin dilinizden kolayca döküldüğünü göreceksiniz. İster bir satış yapmaya isterse de ilgilendiğiniz kişiyi etkilemeye çalışıyor olun, bugün size yenilikler sunacak.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de farklı bir şekilde alınabilir.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Agresyonunu kontrol altına almaya çalış çünkü insanlar bugün bir miktar daha hassas olacak. Yine de, güçlü ve savaşçı yapının gücünü pozitif enerjiye çevirebilirsin. Örneğin enerjini kendi içindeki problemleri çözmek için harcamayı deneyebilirsin. Görünüşe gire diğerleri sana köstek olmaya ve önüne engeler çıkarmaya çalışıyor; dikkatli ol!Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü elinizden geldiğince iyi değerlendirmelisiniz. Elinizdeki işi bitiremeyince kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz ve moraliniz bozulacak. Eliniz kolunuz bağlı beklemek yerine olanca azminiz ve üretkenliğinizle yeni bir yol bulun. Şansınız yaver giderse elinizde fazladan zaman bile kalabilir!

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Duygusal beklentileriniz artabilir. Daha güçlü duygular içerisinde olabilir, ilişkilerinizde ani değişimler yaşayabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan birden fazlagörüşmesi gerçekleştirebilirsin. Değişim için kendinizi hazır hissediyorsun. Giyim ve saç stilinizde ufak tefek değişiklikler yapabilirsin. Çalışmaya hevesli bir insan olman planlarının doğru ilerlemesine olanak sağlıyor.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle duygusal paylaşımlar yapmak isteyebilirsiniz. Güveninizi tam olarak kazandıktan sonra gerçek kimliğinizi daha rahat gösterebileceksiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İlerleyen saatlerde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. İşte alacağınız destekler sizin rahatlamanıza neden olacaktır.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar eski fotoğraf ve anılarla dolu ev veyeri bölgelerinizi düzenlemek için oldukça uygun bir gündesiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu kesinlikle yeni bir projeye başlamak veya bitiremediğinizi tamamlamak için harika bir gün. Gerekli enerjiye ve zamana sahipsiniz. O zaman ne bekliyorsunuz?! İşe koyulun!

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel disiplininizi güçlü tutmayı başaracağımız bugünde, olayları sakin bir şekilde izlemeyi yeğleyeceksiniz. Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz; olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir. 

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunları düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve ortaya başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi harika hissediyorsunuz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yolunda gitmeyen, aşk hayatınızda göremediğiniz bir çok ayrıntı var. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmaya çalışın. İşinizle ilgili yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü biri olmanıza karşı, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymalısınız. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>