Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularına Kulak Veriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 50%

Gün ilerledikçe, ruh halinizi yoğun ve duygusal bir konumdan daha samimi bir arkadaşlığa dönüştürmeyi düşüneceksiniz. İnsanların tartışmaya daha açık olduğu günün ilerleyen saatlerinde onlarla iletişime geçin. Onları korkutmak yerine cesaretlendiren dostane, uysal bir tavır takının. Eğlenin ve her şeyi akışına bırakın.

Birini koruyup kollamaya ve onu kanatlarınızın altına almaya karar verebilirsiniz. İnsanların bilgilerini öğrenmelerine ve genişletmelerine yardımcı olmayı her zaman seversiniz. İşyerinizde kendiyüküne ayak uydurmakta zorlanan birileri olabilir. Onlara görevlerini veya zamanlarını yönetmenin daha iyi bir yolunu gösterebilirsiniz. Dostça rehberliğiniz, o kişinin güvenini ve enerjisini artıracak, bu yüzden bugün iyi biryapın!

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Yeni bir yön mü çizmek istiyorsun? Eğer istiyorsan, işte bugün o gün. Ayrıca olası gelir kaynaklarıyla ilgili beklenmedik haberler de ayağına gelebilir. Her ne olursa olsun bugün sosyoekonomik olarak seni yükseltecek ve yaşam tarzında büyük değişiklikler yaratabilecek yeni fırsatlar kendini gösteriyor olacak. Bu durumdan olabildiğince yararlan!Belki de başkalarının senin hakkında düşündüklerini çok fazla umursuyorsun. Eğer öyleyse, bugünü bunu düşünmek açısından kullanabilirsin. Başkalarının kararlarına karşı çok yargılayıcı olduğunuz için yargılanmaktan çok korkuyor olmanız mümkün mü? Yoksa kendiniz için ağır bir eleştirmen olduğunuz için mi? Kendiniz hakkındaki düşüncelerinizi yükseltebildiğinizde, başkalarına karşı kibar olduğunuzu ve hakkınızda ne düşündüklerini daha az önemsediğinizi göreceksiniz ...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, gündelik işlerinizi gerçekleştirme konusunda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Gereğinden hızlı hareket ettiğiniz sürece beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel alışkanlıklarınızın bazı noktalarda değişim gösterme ihtimali var. Abartılı düşünceler içerisine girdiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olma ihtimali var. Anlaşılabilir yaklaşımlar ortaya koymaya yönelmelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir veya önemli görüşmeler, toplantılar içerisinde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin düşünceleri ve tepkilerine karşı daha hassas olabilirsiniz. Akşam saatlerinde güçlü hisler ve sezgiler ön planda.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların hakkında önemli bir sır öğrenebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan uzun süredir dikkatini çeken kişiye mesaj atmak isteyebilirsin. İş yerinde adaletsiz davranıldığı düşünebilirsin. Bu konuda ekip arkadaşların ile konuşmak istiyorsun. Günlük işlerinin baskısını üzerinden atmak isteyebilirsin.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız var ise birlikte oyunlar oynayarak zamanı değerlendirmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki çocuğun hareketli olduğu bu günde doyasıya eğlenmek tüm aileye iyi gelecektir.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi düşüncelerinizi benimsetmek için mücadele içine girebilirsiniz. İnandığınız konularda sonuna kadar cesaret gösterdiğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde karşınızdakini kırmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde sanatsal aktivitelerle uğraşmak size iyi gelecektir.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda derin ve hassas bir ruha sahip olduğunuzu görebilen kişilerle seçici bir ilişki yürütebilirseniz şansınız açık olacak.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hız kazanmak sizin için zor olabilir. Gün başlar başlamaz muhtemelen bir sonraki adımda ne yapacağınız konusunda belirsiz veya kararsız hissetmeye başlayacaksınız. Odağınızı içe doğru çevirin, bu size yardımcı olacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesini istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçirmekte çok zorlanıyorsunuz.  

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın canlanacağı, iletişim ve ilişkilerinizin sizi memnun edeceği bir gün geçireceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla katıldığınız faaliyetler, sizi her açıdan tatmin edebilir. Yine de, görevleriniz, bir taraftan aklınızı kurcalamaya devam da edebilirler.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye açılabilmek için doğru zamanın gelmesini bekliyorsunuz. Bugünyerinizde karşınıza çok büyük bir fırsat çıkacak. Sağlığınız için daha fazla sebze ve meyve tüketmeye özen gösterin.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınız bir dönüm noktasından geçiyor. Geleceğinizi bu derece etkileyebilecek bir konuda önce sevdiklerinizin fikrini alın, aksi halde onların kalbini kırabilirsiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Ani gelişmeler karşısında heyecan duymanız söz konusu. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 03" R
Ay
Boğa
23° 00' 06" R
Merkür
Koç
22° 13' 26"
Venüs
Boğa
11° 05' 27"
Mars
Koç
06° 01' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 40"
Satürn
Balık
17° 15' 36"
Uranüs
Boğa
22° 49' 08"
Neptün
Balık
29° 08' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 41"
Lilith
Başak
24° 14' 47"
True Node
Koç
15° 19' 47"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:37

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>