Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmişten Etkilenmemelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 70%

Büyüleyici kişilerden kendinizi alıkoymayın. Şu sıralar dikkat çekme ve fark edilme potansiyeliniz yüksek. Bir konuşma veya önemli bir sunum yapabilirsiniz. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmekten ve tutkulu olduğunuz konularda fikirlerinizi açıklamaktan çekinmeyin. Eğer yapabilirseniz, bu enerjiyihayatınızda daha pozitif bir yöne çevirebilirsiniz. Yeni bir program ortaya koyabilir veya fikirlerinizle meslektaşlarınızın moralini yükseltebilirsiniz.

Sağlığınızı daha iyi bir noktaya taşımaya karar verebilirsiniz. Belki biraz halsiz ya da yorgun hissedebilirsiniz. Beslenmenizi veya fiziksel alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bir spor salonuna yazılmak, çalışmaya başlamak ve işyeri atıştırmalarını durdurmak için iyi bir zaman. Y da dövüş sanatları sınıfına kaydolmaktan zevk alabilirsiniz. Manevi disiplini fiziksel egzersizle birleştirmek isteyeceksiniz. Ayrıca eğlenceli bir yoga sınıfı da bulabilirsiniz.

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Hırslı bir şekilde hedeflerine yönelik hareket etme konusunda birileri veya bir şeyler seni engelliyormuş gibi hissediyorsun. İlk başta bileğine bağlı bu zincirlerden dolayı içerleyebilirsin ama daha yakından baktığında, bunların aslında sana yardım ettiğini fark edeceksin. Şimdilik bunlar seni iyiliğin için yavaşlatan zincirler. Harekete geçmeden önce daha fazla düşünmelisin.Bugünü elinizden geldiğince iyi değerlendirmelisiniz. Elinizdeki işi bitiremeyince kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz ve moraliniz bozulacak. Eliniz kolunuz bağlı beklemek yerine olanca azminiz ve üretkenliğinizle yeni bir yol bulun. Şansınız yaver giderse elinizde fazladan zaman bile kalabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılık alanında olması muhtemel uzun vadeli bir hedefinize ulaşmanızla yeni arkadaşlar edinebilirsiniz ve geliriniz artabilir. Keskin içgüdüleriniz çok iyi işliyor olabilir. Bilim, Antik Çağ tarihi ve metafizik gibi bilinmeyen etkenlerle dolu karanlık alanlara dalma isteğine kapılabilirsiniz. Söz konusu alana dair büyük bir yeteneğiniz olduğunu keşfedebilirsiniz!

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve kariyer bağlantılı konularda yenilikler içerisinde olabilirsiniz. Yeni olanı değerlendirme, yeniye adım atma zamanı. Karşınızdaki kişilerden daha açık konuşmalar, tavırlar görebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin sağlam. Çevrende gelişen sorunları iyi bir gözlemden geçirerek karar veriyor olman işine yarıyor. Geçmişte bıraktıklarının zihninde tekrar tekrar canlanmasına izin vermemelisin. İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan önüne çıkan fırsatlarda seçiciliğini bir kenara bırakıyorsun.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizin yüksek olabileceği bir gündesiniz. Kariyer alanınızda projelerinizi kısa sürede tamamlayarak sizden beklenilmeyen bir davranış ortaya koyabilirsiniz. Bu sayede sorumluluklarınıza sadık kaldığınızı gören çevrenizde daha iyi bir intiba bırakabileceksiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınız ön plana çıkabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için karar aşamasında olabilirsiniz. Bazı konularda acele hareket etmemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Gün içinde işlerinizi tamamlamak sizin için iyi olacaktır.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde keyif veren arkadaşlık ilişkileri yıpratıcı olan ve halledilmesi gereken meselelerden daha ilgi çekici gelebilir.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklara yönelik ağırlığı ya da stresi biraz daha fazla hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı ve organize hareket etmeye çalışmalısınız. Güçlü, etkili kontaklar kurabileceğiniz bir gün olabilir.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla sohbet edin ve hayal gücünüzün ortaya çıkmasına izin verin. Yaratıcılığınız bugün çok yüksek, bu yüzden bir sanat projesine başlayın veya dünyaya ilham veren bir şeyler yapın!

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına, duygu saplantıları yaşıyorsunuz. Kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Bugün her zamankinden farklı bir ruh hali içinde olacaksınız. 

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tamamen duygularınız tarafından yönetileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum sizi, çevre etkenlerine de oldukça duyarlı hale getirecektir. Çatışmalardan ve kavgalardan kaçınıp sakin, huzurlu ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize sürpriz bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Kariyeriniz harika bir şekilde ilerliyor veyerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Pozitif enerjiniz ile etrafınızdaki insanlara neşe saçıyorsunuz.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye karşı duygularınızın karşılığından emin olmanız ve daha somut adımlar atmak için, uygun zamanı ve şartları beklemeniz gerekiyor. Acelecilik gelişmeyi başlarken bitirebilir. İşinizle ilgili alacağınız bir haber sizin için tam bir sürpriz olacak, kısa zamanda bir karar almanız gerekecek. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sinir sisteminiz için açık havada uzun yürüyüşler yapabilir veya alternatif teknikler deneyebilirsiniz

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>