Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Merakın Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinizi/eşinizi abartılı bir jestle şaşırtmak isteyebilirsiniz. Belki de spontane bir şeyler yapmalısınız, mesela üzerilerinde isminin yazılı olduğu bir balonla ya da çiçek demetiyle karşısına çıkmak gibi. Eğlenceli ve neşeli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Onu önemsediğinizi gösterin ve birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarın. Onu bugün aşk sarhoşu yapın!

Bugün, yapılması gereken işleri halletmek için iyi bir gün. Son zamanlarda biraz dikkatiniz dağıldı, çünkü ruhsal enerji size ilham veriyor. Şimdi bu ilhamın bir kısmını daha pratik yollarla uygulama zamanı. Belki de işinizde bazı görevlerinizi yerine getirmenin yenilikçi bir yolunu bulabilirsiniz. Ya da belki de bu şeyleri yapmak için heyecan verici yeni bir teknolojiyi kullanacaksınız.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Duyguların yüzeye yakın olabilir. Ruhsal arınma periyodundan geçmekte olabilirsin. Uzun süredir taşıdığın bazı yoğun hislerden kurtulmanın zamanı geldi. Bu enerjiyi salmak için olumlu bir yol bul. Yürüyüşe çık mesela. Bu duygusal tortuyu terleyerek dışarı at ve ardında bırak. Romantik ve profesyonel yaşamında ilerlemelere kapı aralayacak çözümler üretmeye çalış.Günün enerjik etkileri kendinizi göstereceğiniz mükemmel bir arena hazırlıyor. Gerçek bir katılımcıdan daha çok bir seyirci ya da yorumcu olarak görev almanız muhtemel olsa da bu her zaman sorun olacak değil. Ellerinizi kirletmeyin. Bırakın diğerleri hatalarından ve zayıflıklarından ders alsın. Bu şekilde, ringe çıkma sırası size geldiğinde çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, daha olumlu adımlar atacak ve etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmanın yollarını arayacaksınız. Gücü ve kontrolü tamamen elinizde bulundurma arzunuz var. Tersliklerin üstesinden gelmek istiyorsanız, bu konuda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmayın. Dengeli ve kararlı olmanız gereken bir gündesiniz. Aksi halde, sandığınızdan daha fazla sorun yaşanabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam düzeninizde değişikliklere gidebilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirebilir, birden fazlave programla ilgilenebilirsiniz. Etik değerlerle hareket etmeye ve uzun vadeli düşünerek hareket etmeye çalışın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada epey vakit geçirebilirsin. Bazı fotoğraflarını, yazılarını düzenleyebilir ya da silebilirsin. Akrabaların ile bir araya geldiğinde üstü kapalı konuşmalar yapılabilir. Bu konuşmalar merakını uyandırıyor. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan tesadüfen gelişen bir sohbeti ileriye taşımak isteyebilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev düzenlemesi ve mutfakta yapacağınız hazırlıklar sizi ruhen dinlendirebilir. Güzel ve nefes alan ortamlar oluşturmak hem kendiniz hem de sevdikleriniz için kısıtlama günlerine bir renk katacaktır.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda daha yumuşak ve akıcı enerjiler içindesiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve ruhsal açıdan yenilenmek mümkün.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluk hissettiğiniz kişilere karşı dürüst olup onların anlayış sınırlarını da kontrollü bir şekilde keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizden eski ile yeni arasında seçim yapmanız istenebilir. Sanki insanlar sizi bir şekilde protesto ediyorlar ve değişimi görmek isteyenlerin safına katılmanızı istiyorlar. Gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra karar verdiğinizden emin olun.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü sizin kadar sistemli kullanan kişiye çok az rastlanır. Bugün, her türlü maddesel olayla haşır neşir olacaksınız. Para kazanma konusunda detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Hedeflerinize yaklaşacaksınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gayret ettiğiniz takdirde, olayların akışını değiştirebilecek hamleler yapmanız mümkün olabilir. Kötü gidişatı tamamen değiştirebilir, fırsat ve kaynakları yoktan var edebilirsiniz. Yine de, tüm bunlara dalıp özel hayatınızı ihmal ederseniz, eleştirilebilirsiniz

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok sosyal olacaksınız ve çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakacaksınız. İş yerinizde çok önemli bir karar vermeniz gerekecek. Hayatınıza bir tür fiziksel egzersiz dahil etmek isteyebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 29" R
Ay
Balık
03° 51' 01"
Merkür
Koç
18° 12' 28"
Venüs
Boğa
04° 24' 19"
Mars
Koç
01° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 12"
Satürn
Balık
16° 48' 54"
Uranüs
Boğa
22° 30' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Başak
23° 38' 40"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>