Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine ve Çevrene Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevgiliniz/eşinizle birlikte evde romantik bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Ancak, şu anda duygularınız çok yoğun bu nedenle onları tam olarak ne derecede ortaya çıkarmanız gerekdiğini anlamk için sezgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bugün hayatınızda entelektüel bir tutku hissedebilirsiniz. Mesela, yeni bir ilgi alanı keşfedebilir ve saatlerce kendinizi evde çalışmaya kapatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bugün tutkularınız yüzeye çıkabilir. Belki de hayatınızdan daha fazlasını istediğinizin farkına varacaksınız. Daha büyük bir ev, daha iyi bir araba ya da daha ödüllendirici bir kariyer düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi büyük bir şeye hedeflemenin zamanı geldi. Büyük düşünmek ve hayattan en iyisini istediğinizi farkına varmanız güzel! İsterseniz bu şeyleri gerçeğe dönüştürecek güce de sahipsiniz.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Bugün dünyanın şiddetli hızına uyum sağlamak zorunda değilsin. Kendine nasıl baktığını değerlendirmek isteyebilirsin; ne yediğine, günden güne yaşam tarzına. Sağlıklı beslenen biri misin? Egzersiz yapıyor musun? Gündelik yaşam kaliteni önemsiyerek mi hareket ediyorsun? Sonradan pişmanlık sıkıntısı yaşayacağına şimdiden tedbirli ol. En son ne zaman chek-up yaptırdın?Yaratıcılık alanında olması muhtemel uzun vadeli bir hedefinize ulaşmanızla yeni arkadaşlar edinebilirsiniz ve geliriniz artabilir. Keskin içgüdüleriniz çok iyi işliyor olabilir. Bilim, Antik Çağ tarihi ve metafizik gibi bilinmeyen etkenlerle dolu karanlık alanlara dalma isteğine kapılabilirsiniz. Söz konusu alana dair büyük bir yeteneğiniz olduğunu keşfedebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün parça parça pek çokve konu ile ilgilenebilirsiniz. Her konu ve durum üzerine daha fazla düşünebilir, detaylara önem verebilir, kariyerinize yönelik yeni araştırmalar içerisinde olabilirsiniz. Kardeşler, aile büyükleri ve ebeveynler gündeminizde olabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlılığın artıyor. Çevrende yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım elini uzatabilirsin. Yeteneklerini dışa yansıtabilmen ile daha fark edilir biri oluyorsun. Şu sıralar yaşam hevesin oldukça fazla. Kendine önem gösteriyorsun. Beslenme düzenin ve spor alışkanlıklarını dengede tutmak isteyebilirsin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmek istemeyebilirsiniz. İçe kapanmanız yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Doğru ifadelerle konuşmak doğru sonuçları beraberinde getirir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili konular daha fazla gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizdeki acele verilmiş kararlara dikkat etmenizde fayda var. Üstlerinize kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yeni şeyler öğrenmek için uygun zamanlar olmayabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Görev ve sorumluluklara yönelik ağırlığı ya da stresi biraz daha fazla hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı ve organize hareket etmeye çalışmalısınız. Güçlü, etkili kontaklar kurabileceğiniz bir gün olabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para sorunları olan bir arkadaşınız bugün bütün dertlerini size anlatabilir. Durum oldukça gerçek ve arkadaşınız da çok endişeli. Kendisi eleştiri ya da empatiden çok çözüme ihtiyaç duyuyor.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. 

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale göre çok daha güçsüz hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden, mücadele gerektiren işlere girmekten kaçının. Evinize çekilebilir, gününüzü, size huzur veren bu ortamda dinlenmekle geçirebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulabilmek için çok uğraşıyorsunuz. İş yerinizde güçlü ve başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha duygusal hissedebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yeni bir aşka hazır hissediyorsunuz. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme var. Meslek yaşantınızda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>