Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkindeki Sevgiye İnanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aklınız bugün kalbinize odaklanmış durumda. Duygularınız hakkında rasyonel düşünebildiğinizi göreceksiniz. Geri adım atın ve mevcut durumunuza farklı bir perspektiften bakın, böylece olayları daha net bir şekilde anlayabileceksiniz. Yaptıklarınız ve söylediklerinizin insanları nasıl etkilediğini bir düşünün. Sözlerinizin insanlar üzerinde düşündüğünüzden çok daha büyük bir etkisi var. Dikkatli ve hassas davranın.

Her gün ödülüyle beraber geliyor ve bugün, ister meslek için olsun ister çalışma konuları olsun, mesleğinizle ilgili önemli kavrayışlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Şu anda kendi fikirlerinizi empoze etmek ya da kendinizi bir birey olarak ifade etmek için ezici bir istek duyuyor olabilirsiniz. Ama sınırları aştınız ve çok mu az konuştunuz? Özür dileyebilir ya da açıklama yapmak isteyebilirsiniz.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Kolay yolu seçmek, seni en azından bugün baştan çıkaramaz. Tabii ki zaman zaman kışkırtılabilirsiniz, ama bugün değil! Birisi sizi aksine ikna etmeye çalışırsa, geri adım atmayın. Uzun vadede faydasını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni fikirler, yeni planlamalar içerisinde olabilirsiniz. Beklediğiniz bir habere ulaşabilirsiniz. Finansal konularda yeni bir sürece geçebilir, yeni finansal bağlantılar yakalayabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin işlerini tamamlamak adına, yakın çevrenden alacağın yardımın olumlu yansımalarını görüyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilin ile doyasıya vakit geçirmek istiyorsun. Onunla telefonda uzun bir konuşma yaparak program yapabilirsin. Değer verdiğin insanlara çeşitli jestler yaparak gönül alabilirsin.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan diyaloglarınıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Yanlış olduğunu düşündüğünüz konularda cevap vermek yerine kaçmayı tercih etmeniz sizi suçlu gösterebilir. Gerilim oluşturmayacak şekilde fikirlerinizi beyan etmelisiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde sevdiklerinizle plan yapmak size iyi gelecektir. Gün içinde alışveriş yapacağınız zamanlar var. Keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha fazla tamamlanma içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde huzursuzluk meydana gelebilir, dikkatli olun.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizi ve sizi bastırmak isteyen kişilere karşı sakinliğinizi koruyarak müdahale etmelisiniz. Bu açıdan bakınca kendinizi iyi hissedebilirsiniz

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumsuz düşüncelere dalmakla zaman kaybetmeyin. Neyin yapılması gerektiğini düşünün ve uygulayın. Bu zorlukların hepsi geçicidir, unutmayın. Bunu atlatacaksınız, ama ne kadar çabuk olacağı size bağlı.

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem, sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymalısınız. Bir takım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli bir gün geçirdikten sonra kendinizi çok iyi hissetmeye başlayacaksınız. İş yerinizde, fikirlerinizi net bir şekilde insanlara açıklamaktan çekinmeyin. Enerjinizi ve motivasyonunuzu arttırmaya çalışın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Özgürlüğüne düşkün biri olmanız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor. Ama bu fırsatlara istekli de görünmüyorsunuz. İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösteriyorsunuz. Fakat önemli bir konu, siz kurcalamaktan çekindikçe istemediğiniz boyutlarda biçimleniyor. Bu konuda yapabileceğiniz çok şey var, ama siz tersine inanmak istiyorsunuz. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün.

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 55" R
Ay
Yay
13° 26' 40"
Merkür
Koç
16° 05' 07"
Venüs
Koç
27° 05' 53"
Mars
Balık
27° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 13"
Satürn
Balık
16° 17' 28"
Uranüs
Boğa
22° 10' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 44"
Lilith
Başak
22° 59' 11"
True Node
Koç
15° 29' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>