Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kemeri Sıkman Gerekiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Şansın harika bir yöne dönecek. Üzerinde çalıştığınız yaratıcı bir projeye dikkat çekmekle ilgili birkaç ipucu alabilirsiniz. Yolunuza iyi şeyler çıkacak. Kişisel hayatınızda ise, ssevgilinizle zaman geçirmekten keyif alacak, geleceğe dair iyimser hissedeceksiniz.

Şu sıralar kimse sizden daha modern ve ileri görüşlü değil. Her tür yeniliği yakından takip ediyor ve avangard bir gruba dahil olmak için karşı konulamaz bir istek duyuyorsunuz. İşleri eski yöntemlerle halletmek, size "eski kafalı" geliyor ve artık herhangi bir yerde bunu görmek istemiyorsunuz. Hiddetli bir ruh hali içindesiniz. İşyerinde çatışma yaratmamaya dikkat edin.

Etrafınızdakilere yeni bir yakınlık duygusu hissetmenizle bugün özellikle mutlu olabilirsiniz. İş ve maddi hayatınız gayet yolunda gidiyor ve geleceğiniz parlak gözüküyor. Gelecekte denemek isteyeceğiniz projelere yönelebilirsiniz, bu da hevesinizi arttırabilir. Fikirler daha da hızlı ve daha fazla sıklıkla gelecek gibi görünüyor. Gününüz güzel olsun.

İşe koyul. Meşgul olmak için güzel bir zaman. Odaklanma ve yaratıcılık gerektiren eylemler destekleniyor olacak; hatta fiziksel güç ve enerji de desteklenerek seni hareket etmeye sevk edecek. Uyuşuk, yorgun ve biraz keyifsiz hissediyorsan, günün göksel açıları bütün bu olumsuz etkileri yok edebilir! Sanatsal projelere yönel ya da tahtadan bir şeyler inşa et. Hayatındaki özel insan için bir şeyler yaratabilirsin.Gerçekten artistik bir meslek asla icra edemeyeceğini mi düşünüyorsun? Kaç tane #burçAdı# sanatçı olduğunun farkında mısın? Bir sürü var! Fakat sanat yoluyla para kazanıp hayatını idame ettirmek konusunda şüphelerin olabilir. Denemeden nasıl bileceksin? Yetenek, denklemin sadece bir ucu. İnanç ve cesaret ise en önemlileri.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı etkili rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İlişkilerde alma-verme dengenizi sorgulayabilir, eksikliğini duyduğunuz konularda daha hassas olabilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin işleri artık iyice askıya aldığını fark ediyorsun. Hafta sonunda boşluğundan yararlanıp kendine bir çalışma planı oluşturabilirsin. İşlerini kolaylaştırması adına arkadaşlarından bazı sözler alıyorsun. Akşam saatlerinde sevdiğin kişileri bir araya toplamak isteyebilirsin.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmak için harika bir gündesiniz. Bazı zorlukların üstesinden geldiğinizin farkında olarak yaşadığınız her an, sizi daha iyisine götürüyor. Bu yönde yürümeye devam ettiğinizde hak ettiğiniz her şeyin sizi beklediğini görebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dikkatli davranmak ve bilgisiz hareket etmemek gerekiyor. Sizi bağlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sezgileriniz sizi yanıltabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin işine koşmaktan kendinizle ilgilenecek yeterli zamanı bulamamanız enerjinizin gün ortasında tükenmesine sebep verebilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eylemlerinizin ve duygularınızın başkalarını nasıl etkilediğini anlayın ve alışkanlıklarınızı buna göre ayarlamayı düşünün. Bu kadar bencil olmamalısınız! Sevdiklerinizin sizin için ne ifade ettiğini unutmayın.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir gün. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapmalısınız. Finans konularıyla ilgili yeni bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. 

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmeye eğilimli olacaksınız. Kötü alışkanlıkları terk etmek, sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi kavramlar, gözünüzde gittikçe daha da büyük bir önem kazanmaya başlayacaklardır.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz zorlu günlerden geçiyorsa onu yalnız bırakmamaya çalışın. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı çok yakındayerinizde terfi alacaksınız. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız bugün kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde değerleri gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Böylece daha dengeli bir beraberlik yaşamaya şansınız olacak. İş arkadaşlarınız arasındaki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, kendiliğinden hallolabilir gibi görünüyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin, karşılığını göreceksiniz. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 47"
Ay
Akrep
25° 39' 58"
Merkür
Koç
26° 29' 50"
Venüs
Balık
21° 44' 02"
Mars
Balık
05° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 58"
Satürn
Balık
13° 18' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 60"
Neptün
Balık
27° 48' 45"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 58"
Lilith
Başak
19° 48' 29"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>