Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlk Adımlar Önemli! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün öğretmencilik oynayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar rehberliğe ihtiyaç duyabilir veya belki çocuğunuz ödevleri konusunda sizden yardım isteyebilir. Ya dayerinizdeki bir meslektaşınız zor bir projeye ayak uydurmada zorlanıyor olabilir. Akıl hocası olmaya gönüllüyseniz, bu kalbinizi iyi hissettirecek! Harika bir yol gösterici olabilirsiniz.

Bugünün enerjisi çok sosyal olacak ve muhtemelen telefon veya e-posta yoluyla insanlarla çok fazla iletişim kuracaksınız. Duygusal bir ruh halinde olsanız bile, başkalarının dramalarına ve ikilemlerine dahil olmayarak en büyük yararı sağlayacaksınız. Yanıtlarınızı kısa ve pragmatik tutun; sadece en çok takdir edilen olmakla kalmayacak, aynı zamanda kendi işinizi yapabilmeniz açısından sizin için en üretken zaman olacaktır.

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Bugün rahatlama günü. Şatafatsız hatta ilham verici. Her zamanki isyankar tavrın yerine sakin bir şekilde favori fikirlerin üzerine konuşurken kendini bulabilirsin. Ayrıca yeni fark ettiğin bu makul olma kabiliyeti de mutlaka bir engel değildir; aksine faydalıdır!Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilir, sorumluluklar ve görevlerle güne başlayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kendinizi bir noktada geliştirmek, bir noktada hatalarınızı düzeltmekle ilgilenmelisiniz. Suçlama ve öfke halinden kaçınmalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerin arasına seni mutlu eden aktiviteleri koyuyorsun. Gündelik planlarının aksamamasından hoşnutsun. Dış görüşünde ve hayatında değiştirmek istediğin noktalar için ilk adımları atabilirsin.  Kişisel çalışmalarında gösterdiğin özenin karşılığını alacağından eminsin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlığı tercih ediyorsunuz fakat aynı zamanda içsel bir sıkışıklık da yaşıyorsunuz. Sizi anlamayan kişilerden uzaklaşmak istemeniz dostlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar olmasına sebep olabilir. Kiminle hangi mesafede olacağınızı iyi düşünmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde ve sözlerinizde aceleci olmamaya bakın. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan konular yüzünden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında kendinizi son derece sevgi dolu hissedebilir, bu sevgiyi hem partneriniz hem sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle duygusal konuşmalar yapmak sizi gözyaşlarına boğabilir. Duygularınızı kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz, ancak onları göstermekten korkmayın. Bunun gibi durumlarda bundan doğal bir şey yoktur. Partneriniz de göstermese bile en az sizin kadar duygusaldır.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticilik konusunda çevrenize ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ve onaylanmaya her şeyden çok ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yaşamınızda son derece sakin, faaliyetlerin yolunda gittiği bir gün geçirebilirsiniz. İş çevrenizde ilişki içinde olduğunuz veyabağlantıları kurduğunuz kişiler, herhangi bir sorununuzla ilgili olarak destek de verebilirler. Parasal konularada dikkatli olun.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığınız bazı olaylardan sonra eşinize olan güveniniz azalmaya başladı. İş yerinizde başarıyı yakaladınız ve azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyorsunuz. Sağlığınız ile ilgili olan sorunlarınızı aksatmadığınızdan emin olun.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Bugün işinizle ilgili konularda güçlükler çıkabilir. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Başkalarını tenkit edecek, tartışmalara yol açacak yerde kendi yanlışlarınızı düzeltmeye bakın. Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz var. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve beslenme şekillerinden bir süreliğine uzak durun.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 58" R
Ay
Akrep
21° 35' 30" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 00"
Mars
Balık
25° 56' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 10"
Satürn
Balık
16° 07' 53"
Uranüs
Boğa
22° 04' 10"
Neptün
Balık
28° 45' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 47"
Lilith
Başak
22° 47' 41"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>