Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olgun Davranışların Dikkat Çekiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Tesadüfen tanıdığınız biri sizinle kişisel zaman geçirmek istediğini ima edebilir. Bu kişi sizden etkileniyor mu? Öyleyse, hisleri karşılıklı değil! Bir ilişkiniz varsa, bu önemli kişi için çiçek siparişi verin. İstemediğiniz bir duruma girmekten kaçının.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Yengeç doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Bugün geçmiş ile gelecek arasında sıkışıp kalacağın için tuhaf bir gün olabilir. Geçmiş romantik bir ilişkin hakkında düşünebilir ve o zamanlar hissettiğin duyguları hatırlayabilirsin. Aynı zamanda da kendine harika potansiyeli olan yeni bir ilişkide kendini bulabilirsin. Bu yolculuğun şimdiye olan bakış açını değiştirmesine izin verme. Geçmişten bazı şeyler öğrenmek iyidir ama onu şimdide yaşamaya kalkışma!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekten artistik bir meslek asla icra edemeyeceğini mi düşünüyorsun? Kaç tane #burçAdı# sanatçı olduğunun farkında mısın? Bir sürü var! Fakat sanat yoluyla para kazanıp hayatını idame ettirmek konusunda şüphelerin olabilir. Denemeden nasıl bileceksin? Yetenek, denklemin sadece bir ucu. İnanç ve cesaret ise en önemlileri.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik planlamalar yapabilir, yaşamda inanç ve motivasyonla hareket edebilirsiniz. Gün içinde sevindirici haberler alabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile üyelerinin sorunları ile yakından ilgilenmek zihnini yorabilir. Fakat onların saygısını kazanmak seni mutlu ediyor. Arkadaş grubunda tavsiyesine sürekli başvurulan birisin. Bugün yakın bir dostun ilişkisinde yaşadıklarını sana anlatabilir. Tecrübelerinden faydalanarak ona tavsiyelerde bulunuyorsun.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü yalnız geçirmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz ve yaptıklarınız sizi içsel bir sorgulamaya çekebilir. Canınızı acıtan konular varsa bunlar için üzülmek yerine çözüm yolu bulmaya çalışmalısınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başlayacağınız işlerinizde sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz işlerinizi korumak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Akşam için keyifli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi geliştirmek için uygun bir gün ayrıca kişisel bakımınız gibi konularda aksiyon almak için de uygun bir gün.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok vicdanlı ve sorumlu olma eğilimindesiniz, bu yüzden bugün yaşanacak bir olay sizi rahatsız edebilir, ancak bunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Durum tersine döndüğünde daha iyi hissedebilirsiniz. 

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. 

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişiminizde gözle görülür, ciddi ilerlemeler olacaktır. Bu iletişim yeteneğinizi konsantrasyon gücünüzle birleştirerek, elinizdeki işleri her yönden mükemmele yakın şekilde tamamlayabilir, çevrenizdeki insanlardan da takdir toplayabilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile tartışmamaya çalışın ve sakinliğinizi koruyun. Finansal olarak çok iyi gidiyorsunuz ve kendinizi neşeli hissediyorsunuz. Bugünü sevdikleriniz ve aile bireyleriniz ile birlikte geçirmek isteyebilirsiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 44' 44" R
Ay
Aslan
26° 32' 13"
Merkür
Koç
18° 06' 48"
Venüs
Koç
16° 12' 55"
Mars
Balık
20° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 22"
Satürn
Balık
15° 26' 45"
Uranüs
Boğa
21° 40' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
19° 58' 04"
Lilith
Başak
22° 00' 27"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>