Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularını Doğru Yönlendiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Sınıra ulaşıp sonra da onu aşmaktan çekinmeyin. İlerlemenin tek yolu konforlu bölgemizin ötesine geçmeye çabalamaktır. Bırakın bugün çılgın ve yaratıcı yönünüz öne çıksın. Tamamen kendiniz olun ve kendinize dair olumlu imajınızı dışarı yansıtmaktan korkmayın. Omuzlarınızı ve başınızı dimdik tutun, zira gurur duyacağınız çok şeyiniz var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmiş ile gelecek arasında sıkışıp kalacağın için tuhaf bir gün olabilir. Geçmiş romantik bir ilişkin hakkında düşünebilir ve o zamanlar hissettiğin duyguları hatırlayabilirsin. Aynı zamanda da kendine harika potansiyeli olan yeni bir ilişkide kendini bulabilirsin. Bu yolculuğun şimdiye olan bakış açını değiştirmesine izin verme. Geçmişten bazı şeyler öğrenmek iyidir ama onu şimdide yaşamaya kalkışma!

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sınavlar, akademik ve yasal süreçler, ilahi adalet ve yasal haklarınızla ilgili gündemler oluşabilir. Geleceğe yönelik planlamalar yapma, uzun vadeli düşünerek hareket etme zamanı.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabaların ve kendini iyileştirmen konusunda ilerleme kaydettiğini fark ediyorsun. Artık duygularının doğru kişilerden ve çevrelerden yana olduğunu fark edebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevdiğin kişinin sürprizi seni duygulandırabilir. Beslenme düzeninde yapacağın değişikliklerin olumlu yansımalarını görebilirsin.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygusallığınız ağır basabilir. Alıngan bir tavır sergilemek, partnerinizi de yoracağı için günün sonunda canınızı sıkacak gelişmeler yaşamamak adına bugünü yalnızlığa, yaşadıklarınızı düşünmeye ve gördüğünüz değerin kıymetini bilmeye ayırmalısınız. 

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Kişisel niyetlerinizi ortaya koyup başladığınız işlerde başarılı olacağınız zamanlar var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylarda ani kopmalar yaşanabilir. Tepkilerinizi daha yumuşak göstermelisiniz. Gün içinde engelleri aşmak için, başkalarına dayalı davranışlar sergileyebilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size tanıdık gelmeyen duygular yaşayabilirsiniz. Değişime açık olmayan yapınızı zorlayacak deneyimler yaşayabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla iyi geçinmek bugün zor olabilir. Bu da geri çekilmeyi ve izole olmayı tercih etmenize neden olabilir. Sabırsız ve sinirli hissedebilirsiniz. Eğer öyleyse ve yalnız kalmak bir seçenekse, yalnız kalın. Değilse, tartışmacı veya çatışmacı olma eğilimini azaltmanız gerekecektir. Sabırlı olun ve çatışmadan kaçının.

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. 

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile kavramının ön planda olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Ailenizle olan ilişkilerinizin rayında gitmesi, bugün size güvenlik ve huzur duygularını yaşatacak en büyük etmen olabilir. Onlarla paylaştığınız hatıralara da gömülebilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile ufak bir iletişim sorunu yaşayabilirsiniz. İş yerinizdeki negatif enerjili insanların gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Önemli kararlara varmadan önce iyice düşünün ve aceleci davranmayın.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sevgiliniz, bitmiş ilişkinizi yeniden başlatabilmek için ortam hazırlamaya çalışıyor. Siz de bu beraberliğin tekrar başlamasına ılımlı bakabilirsiniz. İş yerinizde size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu size beraberinde yeni teklifleri de getirebilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olacak gibi. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 08" R
Ay
Yay
10° 25' 19"
Merkür
Koç
16° 03' 24"
Venüs
Koç
26° 48' 25"
Mars
Balık
27° 05' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 56"
Satürn
Balık
16° 16' 10"
Uranüs
Boğa
22° 09' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 56"
Lilith
Başak
22° 57' 37"
True Node
Koç
15° 30' 46"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>