Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sahiplenici Tavrında Abartıya Kaçmamalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Muhtemelen hassas bir aşıksınız ve bu büyük olasılıkla doğal empati duygunuzdan kaynaklanıyor. Bu, yatak odasında sizin lehinize olabilir. Ancak, hayatı hızlı yaşama ihtiyacını ara sıra yaşayabilirsiniz. Yatak odasında bu sizi daha agresif hale getirebilir ve bu kötü bir şey olmasa da, daha yavaş bir hıza alışık olabilecek olan partnerinizi şaşırtabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı onunla paylaşmaya, yeni bir yakınlık kurmaya ve birbirinizi daha iyi anlamaya çalışın.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Kendini kolla. Belli ki dikkatini odaklaman gereken şeyler var. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız ebeveyn olmak konusuyla meşgul olabilir. Çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirmek üzerine düşünebilirsiniz. Onlarla daha çok vakit geçirmeniz gerektiğini fark edebilir, dolayısıyla günlük planlarınızı yeniden yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çocuğunuz yoksa, kendi ebeveynlerinizi ve onların sizi nasıl yetiştirdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yıllar boyunca üzerinizde nasıl bir etkileri olduğunu ölçüp biçiyor olabilirsiniz.

26 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda, dostluklarınızda daha çok çaba ve emek sarf edebilirsiniz. Sevginizi yansıtmak, sevildiğinizi hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal konularda şanslar yakalayabilirsiniz.

26 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ve sevdiğin kişilere karşı sahiplenici bir tavır sergiliyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan karşı taraf kendini baskı altında hissedebilir. Tartışmalarda kırıcı olmamaya özen göstermelisin. Kariyer yaşamında kendin ispatlamak isteyebilirsin. Bu konuda çevrendeki insanlara taviz vermiyorsun.

26 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduklarınızı geçmiş hesaplarınızla aynı değerde tutmaya çalışıyor olabilirsiniz. Geçmişi bırakmadan sağlıklı bir şekilde ilerleyemeyebilirsiniz. Kendinizi bu tuzağa düşürmeyin.

26 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Bazı konular sabırlı olmanızı gerektirecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha farklı ifade etmek isteyebilirsiniz. Daha kolay risk alacaksınız.

26 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda oldukça şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz ancak hatalarınızıdan ders aldığınız taktirde.

26 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Odaklanma veya yaratıcılık gerektiren faaliyetler tam sizlik. Fiziksel güç ve enerji sizi aktif bir şeyler yapmaya teşvik edecektir. Halsiz, yorgun veya biraz baskı altında hissettiyseniz, bugün buna bir son verilebilir.

26 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Paylaşım duygunuzun her zaman önemli olduğunu biliyorsunuz. 

26 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamın zevklerine odaklanabilir, maddeciliği ön plana çıkaran bir hareket tarzı içine girebilirsiniz. Ortak olarak faydalanılan parayı harcarken çok dikkat etmelisiniz; düşünmeden yapılacak masraflar, ileride sorun çıkarabilir.

26 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle her zaman net bir şekilde iletişim kurduğunuzdan emin olun. Bugünyerinizde çok üretken ve çalışkan olacaksınız. Uzun zamandır ilk kez, kendiniz hakkında gerçekten harika hissediyorsunuz.

26 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Bugün işinizde hata yapma olasılığınız yüksek. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olabilir. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

26 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 13" R
Ay
Akrep
22° 17' 02" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 02' 07"
Mars
Balık
25° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 56"
Satürn
Balık
16° 08' 12"
Uranüs
Boğa
22° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 22' 59"
Lilith
Başak
22° 48' 03"
True Node
Koç
15° 35' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>