Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şansın Yaver Gidiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Dans etmek istiyor gibisin. Hareket ve egzersiz ihtiyacın baş göstermiş olabilir. Spor yapmak da istiyor olabilir. Belki de arkadaşlarınla birlikte bir baloya katılmalısın. Belki de bir dövüş sanatına başlamak istediğin bir şey olabilir. Ruh, his ve hareketi birleştirmek istiyorsun. Kendini bunı gerçekleştirebileceğin bir alana ver.Bugün aklınız ebeveyn olmak konusuyla meşgul olabilir. Çocuklarınızla ilişkinizi güçlendirmek üzerine düşünebilirsiniz. Onlarla daha çok vakit geçirmeniz gerektiğini fark edebilir, dolayısıyla günlük planlarınızı yeniden yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çocuğunuz yoksa, kendi ebeveynlerinizi ve onların sizi nasıl yetiştirdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yıllar boyunca üzerinizde nasıl bir etkileri olduğunu ölçüp biçiyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün öğrenmeniz gereken önemli bir ders söz konusu; bu da etrafınızdaki insanlara saygı duymanızla ilgili. Unutmayın ki bu gezegendeki tek kişi siz değilsiniz ve dünya da düşündüğünüz ya da hissettiğiniz gibi sizin etrafınızda dönmüyor. Beklenmedik biçimde bu gerçeği size hatırlatacak bir şeyler ortaya çıkabilir, dolayısıyla bunu iyice idrak edene kadar yüzünüze tokat yerseniz hiç şaşırmayın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün itibariyle hayallere dalıp, gelecek günlerin peşinden gitmek isteyeceksiniz. Yeni yolculuklar, eğitimler, ticari girişimler söz konusu olabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansının yaver gideceği bir gündesin. Karlılığını ve sabrını doğru yönlendirdiğin taktirde beklentilerin karşılanabilir. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin kendi ailesi ile yaşadığı problemlerin sizin aranıza yansımasını istemiyorsun. Onun sorunlarına ortak olup çözüm arıyorsun.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan diyaloglarınıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Yanlış olduğunu düşündüğünüz konularda cevap vermek yerine kaçmayı tercih etmeniz sizi suçlu gösterebilir. Gerilim oluşturmayacak şekilde fikirlerinizi beyan etmelisiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekle çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Kişisel yeteneklerinizi kullanacaksınız.

25 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki problemleri çözmek için göstereceğiniz çaba ve pratik zekanız ile gün sonunda kendiniz ile gurur duyabileceksiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs’ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte özellikle eğitim, yurt dışı, yabancılarla bağlantılı konular, uzaklar ve yolculuklarla ilgili sizi destekleyici koşullar içinde bulunabilirsiniz. Şans size uzaklardan yana gülebilir, aradığınız aşkı bulunduğunuz ortamın dışında yakalayabilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutinler önemlidir ama onlara bağlı kalmak size kalmış. Vitamin almak, aktif kalmak ve gevşemek gibi küçük şeyler sağlıklı bir vücuda sahip olmaya yardımcı olur. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız, destek almayı deneyebilirsiniz.

25 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili sorunları fazla abartmadan çözmelisiniz. Dostlarınızla aranızda istenmeyen pürüzler ortaya çıkabilir. Baskı altında tuttuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Mantıklı ve sakin olmalısınız.

25 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızda size yakın olan ve sizin için en büyük önemi taşıyan kişilerle ilişkilerinize fazlasıyla özen göstereceksiniz. Kendileriyle birlikte vakit geçirmek, size, arzuladığınız huzur, mutluluk ve güvenlik duygularını tattırabilir.

25 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin çevresindeki bazı insanlardan hoşlanmıyorsunuz. İş hayatınız harika bir şekilde ilerliyor ve her geçen gün kendinizi daha çok geliştiriyorsunuz. Bugün insanlar ile konuşurken sinirlenmemeye çalışın.

25 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bazı olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, ama sizin de elinizden şu anda hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, tecrübe edineceksiniz. Şans da size yardıma gelecek. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

25 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 27" R
Ay
Akrep
16° 35' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 37"
Venüs
Koç
24° 28' 13"
Mars
Balık
25° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 35"
Satürn
Balık
16° 05' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 24"
Lilith
Başak
22° 44' 60"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>