Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kararlı Davranıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün düşünceli bir ruh halindesiniz. Belki ilişkilerinizi ve yıllar boyunca tanıdığınız insanları düşünüyorsunuz? Belki eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Bu kişi için hala güçlü hisleriniz olabilir, ancak bunun ne anlama geldiğine sadece siz karar verebilirsiniz. Onunla yarım kalmış bir işiniz varsa, iletişime geçmek en iyisi olabilir. Dostça bir mesaj veya e-posta bu kapıyı yeniden açabilir.

Şu anda biraz spor yapmaya ve fiziksel aktiviteler içinde olmaya hazır olabilirsin. Muhtemelen bugün çok fazla enerjiniz var. Yoğun bir egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Vücudunuza iyi bakarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Biraz ter atın ve bu sinir bozucu hayal kırıklıklarının bir kısmını serbest bırakın!

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Hassas ve yaralanmaya açık bir gündesin; fırtınadan korunacak bir barınak bulmak ise zor olabilir. Şemsiyen rüzgarla savaşıyor ve yağmur suları bardaktan boşalırcasına üzerine akıyor. Evine gelip akşamı yuvanda sakince geçirerek keyfini yerine getir. Diğer insanların uğraştığı sorunların seni rahatsız etmesine izin verme. Yardım edebileceğin meselelerle senin kontrolünün çok ötesinde olanları ayırt et.Bugün sizi motive edecek pek çok etken var. Yapmak istediğiniz her neyse rahatça kolları sıvayabilirsiniz! Çocuklarla vakit geçirin, yaratıcılığınızı kullanın ve oyunlarınıza başkalarını da katarak eğlenceyi seven yönünüzü değerlendirin. Yeteneklerinizi grup çalışmalarına sunmanın tam zamanı. İçine girdiğiniz hemen her sosyal ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. İyi eğlenceler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi dışarı çıkmak ve bir şeyler yapmakla çok ilgili bir halde bulacaksınız. Neden olmasın ki? Birkaç arkadaşınızı arayıp bu akşam için bir şeyler yapmayı ayarlamak o kadar zor olamaz. Belki yerel gazetenin etkinlikler sayfasına bakıp toplantılar ya da katılmaktan keyif alacağınız kurslar var mı ona bakarsınız. Belki de ziyaret etmeyi istediğiniz ve hakkında merak ettiğiniz şeyler olan bir yer vardır? Öyleyse bir bakın. Gününüzün iyi geçmesi için elinizden geleni yapın!

28 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve dışa dönük olabilirsiniz. Var olan ilişkilerinizde daha kuralcı, seçici olabilirsiniz. Ortak kararlar alabilmek, uzlaşabilmek için destekleyici bir gün.

28 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek için kararalı davranabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan değer verdiğin kişinin desteği seni olumlu yönde etkiliyor. Sevgiline güvenin seni ciddi adımlar atmaya götürebilir. Evinde yaptığın ufak tefek değişiklikler ailen tarafından beğenilebilir.

28 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi ile sınanıyor olabilirsiniz. Sizi küçümsemek isteyenlere en büyük cevap, bilginize ve kendinize yakışır bir tutum sergilemektir.

28 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular içinde çaba sarf etmeniz ve sorumluluk almanız gerekebilir. Duygusal alanda bazı sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha bütünsel hissedeceğiniz bugünlerde aşk hayatınıza karşı da anlayışlı olmaya çalışın. Size verilen sevgiyi başkaları ile paylaşın.

28 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yüksek enerjiniz ile, harekete geçmeden önce planlarınızı iyice düşünmek için fırsat yaratabileceksiniz. Enerjinizin size olumlu şeyler getirmesine izin verin. Zihninizi negatiflikten arındırın.

28 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber, maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor.

28 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Süregelen sessizliğinizi bozup, çevreyle iletişim kurmaya başlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedeceksiniz. Konuşmalarınızda da akıcılık, canlılık ve renkli ifade şekilleri olacaktır.

28 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir çiftesiniz, bugün partneriniz ile tartışmaktan kaçının. İş yerinizde terfi alabilmek istiyorsanız, daha üretken ve çalışkan olmalısınız. Yaşadığınız sorunları içinize atarak kendinize zarar veriyorsunuz.

28 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize ifade etmek istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. Bu nedenle imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı riske edecek yiyecek veya içecekler kullanmamaya özen gösterin.

28 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 26"
Ay
Akrep
18° 43' 16"
Merkür
Koç
26° 14' 25"
Venüs
Balık
21° 02' 19"
Mars
Balık
04° 36' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 50"
Satürn
Balık
13° 14' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 45' 60"
Lilith
Başak
19° 44' 44"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>