Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Baştan Kazanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişi ile aranızda güzel muhabbetler olabilir bugün. Birbirinizi daha iyi tanımak için ilgi alanlarınızı gündeme getirebilir ve daha ilginç konulara bakmak isteyebilirsiniz. Aranızda güzel bir iletişim olacak bugün.

Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin değişmesine çalışacaksınız. İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz.

İnsanlarla ortak projelerin varsa eğer bu konularda daha dikkatli olman gerekebilir. Parasal konularda, ortak masraflara yeteri kadar katıldığından ve bunların düzgünce izlendiğinden emin olman gerekecek.

Bir yürüyüşe çıkmak, daha fazla su tüketmek ve uyku düzenine dikkat etmek sana daha iyi gelecek bugün. Vücudunun dengesini sağlamak için hem aktiviteni arttırmalı hem de ardından yeteri kadar dinlendiğine emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla fikir ayrılığına girmen olası. Ancak bu fikir ayrılıkları kavga olarak yansımamalı sana. Aranızdaki fikir ayrılığına saygıyla yaklaşmak ancak kendi fikirlerine sahip çıkmak iki taraf için de daha sağlıklı olacak.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde sosyal hayatınızda başlayan hareketlenme, etkisini ayın ortasına kadar sürdürebilir. Bu dönemde programlarınıza yetişmekte zorlanabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim açısından oldukça etkin bir gündesin. Eğer yeni başladığın bir ilişkin ya da işin varsa, iletişimdeki teknik konular gündemine gelebilir. İletişim araçlarından memnun olmayan Yengeç burçları bu alanda araştırma yapabilirler. Kendini ifade etmek bugün önemli olacak. Yazı ve konuşma dilini iyi kullananlar sosyal yaşamında öne çıkabilirler.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni sebeplerin gerekli olduğunu kabul etmelisiniz. Rahatınızı bozmamak adına hiçbir şey yapmamak size zaman kaybettirebilir. Bugün elinizdeki tüm imkanları ve çevreleri kullanarak bir risk alabilir, geleceğe dönük ve uzun vadeli işlerinize zaman ayırarak kendinize ve hayatınıza verdiğiniz değeri somut hale getirebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda iyileşme meydana gelebilir. Sanatsal uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda alışkanlık ve bağlılık arasında gidip gelen bir hisse bürünebilir bu yüzden sürdürülemez bir ilişkiniz olsa bile sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe dair yeni hedeflerinin olacağı günler kapıda. Bugün bu tür etkilerin giderek arttığını da hissedebilirsin. Yeni bir vizyon gündeminde olacak. Denenmemişi denemen sana çok daha fazlasını katabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi imajınız hakkında endişelenmek strese yol açabilir. Birisi görünüşünüz hakkınızda talep etmediğiniz bir fikir verebilir. Bu, sizi gücendireceğini düşünmedikleri masum bir şey olabilir veya gizli bir hakaret olarak tasarlanmış olabilir. Ne söyledikleri konusunda endişelenebilir ve başkalarının da aynı şekilde düşünüp düşünmediğini merak edebilirsiniz ancak bu sağlıklı değildir. Başkaları bu şüphe tohumunu ekmiş olabilir ama onu kazıp çıkarabilecek ve zihninizden çıkarabilecek olan sizsiniz. Hem diğerlerinin ne düşündüğünün ne önemi var? Siz kendinizden memnun olduğunuz sürece başkasını etkilemek umurunuzda olmamalı.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belki de bilinmeyen insanlardan bazı garip bağlantılar, bugün karşınıza çıkabilir. Suratınıza kapanan telefon çağrıları veya boş e-postalar bu kişinin kim olduğunu ve sizden ne istediğini merak ettirebilir. Bu durum size telefon sıkıntıları ya da internet problemlerinden daha fazla sorun yaratmayacaktır, bu yüzden bunun hakkında daha fazla düşünüp de zaman kaybetmeyin. Eğer size kimin ulaşmaya çalıştığını bildiğinizi düşünüyorsanız, yarına kadar bekleyin ve sonra da onlarla iletişime geçin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı bazı konuları tartışmalı ve onun isteklerine de önem vermelisiniz. Birlikte olduğunuz zaman, atladığınız konular sonradan sorun haline gelebiliyor. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 39" R
Ay
Akrep
26° 00' 57"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 24' 12"
Mars
Balık
26° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 09' 51"
Uranüs
Boğa
22° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 46' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 24' 01"
Lilith
Başak
22° 50' 02"
True Node
Koç
15° 34' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>