Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konularında kendini daha rahat ve keyifli hissedeceğin bir gün. Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insana ilgin olduğunu fark edebilirsin. Eğer etrafında yeni birisi yoksa bile aşık olmak fikri sana güzel gelecek.

Bugün işlerinizle ilgili bir problem dair haber alabilirsiniz. Bu problemi çözecek beceriye ve deneyime sahip olduğunuz için gözünüz korkmuyor. Zaten çevrenizdekiler de sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bu sorunu atlatmanıza yardımcı olacaklar.

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için biraz da şansa ihtiyacın olabilir bugün. Ancak bu şansın bir gün gelip sana vurmasını beklemek yerine kendin için daha sağlam adımlar atman sana daha güzel şeyler katacak. Hayaller ve hayatları dengede tutmalısın bugün.

Sağlığın için dikkatli davranman gereken bir gündesin. Vücudunun verdiği sinyalleri iyi değerlendirmeli ve gerektiğinde doktora gitmekten çekinmemelisin. Bazı şeyleri ertelemek sağlığını daha kötü etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlarla muhatap olurken çok fazla fikir ayrılığı görebilirsin bugün. Bu durumda ani tepkiler vermek yerine neler yapılabileceğini dikkatle düşünerek adım atman gerekebilir. Önemli kararlar almadan önce dikkatle düşünmen gerekecek bugün.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün duygusal bir gün olacak. Özellikle aşk hayatınızla alakalı olarak bazı gelişmelerin ön plana çıktığını göreceksiniz. Romantik planlar yapmak için mükemmel bir zaman. Rahatlayın ve derin bir nefes alarak hayatınızın tadını çıkartmaya çalışın. Karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda dikkatli olman gereken bir gün olabilir. Teknolojik eşyalarının beklenmedik arızası ile karşı karşıya kalabilirsin. Dış görünüşünde yaptığın değişikler çevrendekilerin dikkatini çekiyor. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan ilk defa gireceğin ortamdaki bir kişi ilgini çekebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emek vermenin hiçbir zaman boşa gitmediğini öğreneceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir iyiliğin, bir işin geri dönüşünü farklı şekillerde almak motivasyonunuzu arttırabilir. Sosyal alanlarda kendinizde hissettiğiniz eksikliği tamamlamak için kaçırdığınız fırsatları yeniden bulabilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda karşılaşacağınız olaylar gündeminizi değiştirebilir. Ani kararlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız bugünlerde sizleri ön plana çıkartacak ve özellikle işinizde insanların sizlerden bir şeyler öğrenmek isteyeceği bir gündesiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatının temposu daha da artmaya başlayabilir. Özellikle kariyerde canlanmalar söz konusu... Maddi konular veyaile alakalı meselelerde daha atak davranmanın etkisini görebilirsin.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şey, tahmin edemeyeceğiniz sihirli bir şekilde gelişiyor gibi görünebilir. Yapmanız gereken eylemler hakkında endişelenmiş olabilirsiniz ancak bu düşünceleriniz birer birer eriyebilir. İnsanlar, sormanıza bile gerek kalmadan yol boyunca sizi desteklemek için ortaya çıkabilir, bu yüzden bırakın hayatın akışı sizi gitmeniz gereken yere götürsün. Teker teker ele aldığınızda aslında dert edindiğiniz şeylerin ne kadar küçük, somut ve çözülebilir olduğunu fark edebilirsiniz. Birazcık şansa ihtiyacınız olduğu doğru ancak neden buna zaten sahip olmadığınızı düşünüyorsunuz? Her şey yolunda ve bu yol da sizi en iyisine götürecek şekilde ayarlı.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz; oysa, enerji yüklüler. Bugün kendinize güvenmelisiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili kazançlarınızı arttıracak kariyer fırsatları karşınıza çıkabilir. Sosyal çevrenizden dolayı ani harcamalar yapabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Yeteneklerinizalanınızda kendini göstermeniz için yeterli. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı engelliyor. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var. Frenleyemediğiniz savurganlığınız size maddi sıkıntı yaşatıyor. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapabilir

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>