Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Küllerinden Doğuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Ani değişimler ve gelişmeler seni gafil avlayabilir bugün. Yaşanan hızlı olaylar karşısında tepkilerini kontrollü vermek seni yoracak. Sonradan pişman olacağın şeyler söylemek aşk hayatında sıkıntı yaratabilir.

Becerikli ve yeteneklisiniz, kariyerinizi hak ederek yükseltiyorsunuz. Tek sorununuzyerinde kollamak zorunda kaldığınız arkadaşınız. Herkes onun açığını kapamak için elinden geleni yapıyor ama düzelmemekte kararlı.

Bugün maddi konularda aldığın her kararı sorgulayacaksın. Bazı şeylerden emin olmak senin için zor olabilir. Ancak parasal konularda kendi iç sesine güvenmeyi öğrenmen gerekecek bugün.

Yoga gibi egzersizler sana daha iyi gelebilir bugün. Hem kaslarını esnetmek hem de zihnini boşaltmak için kendine zaman ayırmalısın bugün. Bol bol su tüketmek de kaslarına iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında sabit fikirli insanlar olabilir bugün. Bu kişilerle muhatap olmak ve önemli mevzuları halletmek seni yorsa da günün sonunda bazı şeyleri halletmiş olmak keyfini yerine getirecek. Parasal konularda dikkatli olmalısın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi ve finansal olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Paranızı harcamadan önce mutlaka kapsamlı bir plan yapmalısınız. Çünkü maddi durumlarla ilişki olarak atacağınız adımlar uzun vadede sorunların yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda biraz daha özverili bir şekilde çalışmalısınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küllerinden yeniden doğacağın adımlar atabilir, farklı çevreler üzerinden sağlıklı bir dinamik kurmanın avantajlarını görebilirsin. Gün içinde kendinle çeliştiğin bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Bunun bir sebebi de kararsız bazı insanların hayatında oldukça fazla olması olabilir. Kariyerin konusunda bazı dönüm noktaları yaşayabilirsin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize aldığınız işleri hızla ve olumlu sonuçlarla kapatmak başta eğlenceli gelse de zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Destek almayı düşünürken bu durumları nasıl yöneteceğinize dair yöntemler de geliştirebilirsiniz. Kariyerinizde gelmek istediğiniz bir nokta varsa bunun gereklerini iyi anlamalı ve ona göre çalışmalısınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün de burcunuzdaki yolculuğunu sürdürüyor. Yeni girişimler yapmaya kararlı olduğunuz bu dönem sizi duygusal açıdan bağlayan temalar ortaya çıkabilir. Kararlılığınızı ortaya koymanızı gerektirecek koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenlehayatında yaşanan gergin ilişkiler sizi zorlayabilir. Enerjinizi daha sistemli kullanmalı, şansın sizden yana olduğuna inanmalısınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayatınızda yeni başlangıçlara adım atıp daha çok şükür edebilirsiniz, bugün hayatın güzel yanları size kendisini gösterecektir. Verimli bir gün olabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günü sakin geçirmek isteyebilirsin bugün. Kendinle baş başa kalmak sana iyi gelebilir. Gün içerisinde birden fazla şeye odaklanmak yerine bazı şeyleri tek tek, zamana yayarak gözden geçirmek daha iyi olabilir. Bugün hayatı sessize almaya ne dersin?

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gerçek kişiliğiniz sonunda ortaya çıkabilir. Kendinizi bir şekilde kanıtladığınızda veya bir topluluktan övgü aldığınızda, diğer insanlar sizi farklı bir ışıkta görebilir. Bu yeni itibar, külfetli gelebilir veya gelecekte yaşamanız gereken bir şey gibi gelebilir ancak gerçekte, başkaları, bir insan olarak nasıl büyüdüğünüzü ve kendinizi ortaya koyduğunuzda yapabileceğiniz harika şeyleri fark ediyor. Övgüden korkmayın! İnsanlar sizi olmadığınız bir şey olarak görmüyor, tam tersine şimdiye kadar gözden kaçırdıkları gerçek halinizi fark ediyorlar.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazıplanlarınızı yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için, bugün beklemenin ne kadar zor olduğunu hiç kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fazlasıyla materyalist ve hayatta elle tutulamayan şeylerin değerini bilmeyen birisiyle mücadele etmeniz gerekebilir. Bu kişiyi değiştiremezsiniz, bu yüzden onun söylediklerine veya davranışlarına alınmayı bir kenara bırakmalısınız. Kendi davranışlarınıza ve bakış açınıza odaklanmaya çalışın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İşyerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 30" R
Ay
Balık
13° 44' 02"
Merkür
Koç
18° 36' 58"
Venüs
Boğa
05° 15' 08"
Mars
Koç
02° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 51"
Satürn
Balık
16° 52' 24"
Uranüs
Boğa
22° 32' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 07"
Lilith
Başak
23° 43' 14"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>