Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hukuksal Konular Gündeminde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim senin için önemli olacak bugün. Konuştuğunuz konular ve bahsi geçen tesadüfi şeyler senin dikkatini çekebilir. Birlikte vakit geçirmek ve bazı konuların üstüne gitmek sana daha iyi gelebilir.

Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor.

Maddi konularda kendin için bir karar almak ve bu karara uymak seni biraz zorlayabilir bugün. Ancak parasal konularda disiplinli davranmak ve bir bütçe oluşturmak sana çok güzel katkılar sağlayacak.

Sevdiklerinle iletişimini arttırmak ve canını sıkan mevzuları onlarla paylaşmak sana güzel enerjiler katabilir bugün. Sağlığını daha ciddiye alman ve özellikle stresin etkilerini azaltman, gününün daha iyi geçmesini sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dış görünüşüne özen göstereceğin bir gündesin. Daha farklı tarzlar denemek ve farklı görünmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişimin de daha farklı bir boyutta olması sana güzel bakış açıları katacak bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinize daha fazla zaman ayırmanız gereken bir gün olacak. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için günlük sorumluluklarınızın dışında planlar yapmalısınız. Hırslarınızı ve sorumluluklarınızı bir günlüğüne bir kenara bırakmanız size zarar vermez.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde yakın bir aile dostunla eski hesaplar yüzünden gerilebilirsin. Bu gerginlik hukuksal boyutlara kadar çıkabilir. Maddi açıdan kaygıların azalıyor. Finansal olarak güçlendiğini hissediyorsun. Birtakım sebeplerden ötürü sevdiğin aktivitelerden uzak kaldığını düşünen bir Yengeç burcuysan günün tamamında sevdiğin hobilerinle baş başa kalabilirsin.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rakip tanımaz bir psikoloji ile ilerlemek sizi günün ilk saatlerinde motive etse de gün sonunda her açıdan yorgun düşebilirsiniz. Ne yaptığınızı bilerek ve dozunu iyi ayarlayarak ilerlediğinizde hem kendinize zaman ayırabilir hem de işlerinizin gereğini yerine getirebilirsiniz. İyi olduğunuz alanları bugün daha iyi göreceksiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuza geçen Ay sizi birçok konuda desteklemeye başlıyor. Üzerinizdeki rehavetten uzaklaşabilir ve farkındalığınızın attığını hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve anneyi içine alan konularda ise daha sabırlı olmanız gerekebilir. Ancak baba ya da otorite figürleri ile ilgili sorunlar bu dönem sizi huzursuz etmeye devam edebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizialanında da iyi ifade edebilir, yaratıcılığınız ile ön plana çıkabilirsiniz. Şansınızın arttığı bir günde olduğunuz için bir takım sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Belirsiz enerjilerinin hakim olduğu bir haftaya başlıyorsun bugün. Ama bu gözünü korkutmasın. Bir şeyleri gözlemlediğin sürece bazı şeyleri daha iyi anlayabilirsin. Sessiz ve sakin kalmak isteyebilirsin. Korkma bu geçici bir süreç olacak senin için!

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefleriniz şu anda her anlamda destekleniyor. Uzun bir süre geride kalmış gibi hissetmiş olabilirsiniz ancak sonunda çok uzak görünen hedeflere ulaşmanız için ihtiyacınız olan fırsatlar size sunuluyor. Kariyer çözümleri üzerinde yaratıcı bir şekilde çalışabilir, hatta başarılı olmanız için ihtiyaç duyduğunuz fırsatlara doğru size destek verebilecek biriyle tanışabilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz bu illüzyon yakında ortadan kaybolacak ve başardıklarınız size daha fazla güven verecektir. Önünüzdeki engelleri aşabilmek için ilk ihtiyacınız, içeriden gelen bir onay ve takdir duygusu olabilir.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestij konusunda güven arayışı içindesiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Çevrenize karşı duyarlı, empatik olabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında destekleneceksiniz. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun bir yalnızlıktan sonra çok ilgilendiğiniz biriyle ilk buluşmanız sizde heyecan yaratıyor. Panik yapmanıza gerek yok! İş yerinizde ortada dolaşan bazı söylentiler zaman zaman güvensizlik yaşamınıza neden oluyor. Bugün beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Maddi konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Uzun süredir ihmal ettiğiniz rahatsızlığınız başınıza dert açmasın.

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 02" R
Ay
Koç
08° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 45' 05"
Venüs
Boğa
07° 20' 21"
Mars
Koç
03° 41' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 42"
Satürn
Balık
17° 00' 52"
Uranüs
Boğa
22° 38' 34"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 44"
Lilith
Başak
23° 54' 30"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>