Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ani Tepkilerden Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün farklı bir insanın ilgisini çekebileceksin. Bu kişi ile aranda güzel bir etkileşim olabilir. Kendine özen göstermek ve ilgiyi üstünde toplamak flörtler söz konusu olduğunda sana güzel bir enerji katacak.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Bugün kendine para harcamak sana daha iyi gelebilir. Sorumluluklarını yerine getirmek için çok çabaladıysan eğer bugün kendin için bir masrafa girebilirsin. Uzun bir zamandır istediğin bir şey varsa bugün ona para ayırabileceksin.

Fiziksel aktiviteleri arttırmak ve vücudunun daha fazla hareket etmesini sağlamak enerjinin azalmasına değil artmasına yol açabilir. Bugün daha fazla hareket ederek kendini çok daha iyi hissedeceksin. Zihnini boşaltmak için egzersizler sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeylere daha pozitif yaklaşman gerekebilir. Karşına çıkan zorluklara en başından "olmaz bu iş" diye yönelmen kendi önünü kesebilir. Ancak kolları sıvayıp "nereden başlasam" diye düşünürsen çok daha güzel sonuçlar alabileceksin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. “Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş temponu düşürüyorsun. Bedensel olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Ailevi konularda sabırlı olmanı gerektirecek sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsin. Çabuk tepkiler vermekten kaçınmalısın. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan hoşlandığın kişinin beklenmedik bir tepkisi ile karşılaşabilirsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek için bazı konuları geride bırakmalısınız. Bugün bunu ne kadar hızlı ve etkili bir şekilde yaparsanızhayatınızdaki ilerlemeler de o kadar hızlı gelişebilir. Hem kariyerinizi hem de kişisel düzleminizi olumlu yönde etkileyecek gelişmeler söz konusu olabilir, yeniye kulak verin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paylaşma duygusu, çok küçük yaşlarda öğrenilir. Bazen aileler bu duyguyu öğretmekte başarısız olabilir. Yakınlarınızdaki bir kişinin paylaşmayı bilmediğini, sizin çok fazla çaba harcadığınız bir başarıyı bile paylaşamadığını fark edebilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, zaman yavaş yavaş sizin katkınızı daha görünür hale getiriyor.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Manevi anlamada huzur dolabilirsin bugün. Fırtınaları geride bırakıp hayatın sükunetine ve keyfine varmaya başlaman olası. Kendini mutlu edecek şeylere odaklanabilirsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat etmek, mevcut ufkunuzu genişletmenize yardımcı olabilir. Olaylara dar bir perspektiften bakıyor olabilirsiniz, bunun nedeni muhtemelen kendinizi içinden çıkarmanız gereken bir tekdüzeliğin içinde sıkışıp kalmış olmanızdır. Şu anda böyle bir seyahate çıkmak tehlikeli bir şekilde sorumsuz görünebilir ancak hem gideceğiniz yerde hem de yol boyunca tanıştığınız insanlar buna değebilir. Kendinizi sahip olduğunuz kısıtlı çevreyle sınırlandırmak zihin dünyanızı da etkiliyor bu yüzden dışarı çıkın ve yeni ilişkiler kurun. Sonrasında oldukça çabasız bir şekilde önünüze yeni ufukların açılabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklarınızla, kazançlarınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğa ulaşamadınız. Bugünlerde aşk hiç beklemediğiniz bir anda yakalanabilirsiniz. İş yerinde ikili ilişkilerde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başladığını fark edin! Maddi anlamda kendinize hakim olmaya çalışın. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraf yaptınız. Az ama sık yemeyi prensip haline getirin

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>