Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fark Yaratıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye duygularını ifade etmekte zorlanıyorsan bugün daha yaratıcı yollar bulabilirsin. Sevdiğin kişiyle sadece kelimelerle değil, eylemler ve jestlerle de iletişim kurabileceğini hatırlaman gerekecek.

İşe bağlılığınız ileri boyutlarda. İlişkilerdeki problemlerde çok masum görünmüyorsunuz. Problem yaşadığınız kişi, bugünlerde aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir.

Maddi konularda ufak tefek detaylara özen göstermen gerekebilir. Planladığın harcamalar, görmezden geldiğin ufak mevzular yüzünden aksayabilir. Bunun yaşanmaması için parasal konulara dikkatle yaklaşmalısın.

Hayatındaki meşguliyetler arttıkça sağlığını geri plana atıyor olabilirsin. Bugün kendine ve vücuduna daha fazla özen göstermen gerekecek. Bol bol su tüketmen ve sindirim sistemini yormaman önemli olabilir senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzunca bir süredir beklediğin bir şeye kavuşabilirsin. Bu mutluluk seni çok keyiflendirecek. Hedeflerine ulaşmak veya bir süredir görmediğin insanlarla bir araya gelmek uzun zamandır istediğin gibi bir enerjinin hayatına girmesini sağlayacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızla ilgili huzursuz edici bir rüya sizi gecenin tam ortasında uyandırabilir. Çok fazla hatırlamayabilirsiniz fakat yalnızca tuhaf bir rüya olduğu hissi kalacak. Tamamını olmasa da, hatırlayabildiğiniz her şeyi hatırlamaya çalışın. Muhtemelen mesaj veren bir riya değildir fakat mevcut endişelerinize bir ışık tutabilir. Yazabildiğiniz kadar çok sembolü not alıp daha sonra analiz etmek üzere bir kenara bırakın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysan eşinin şu sıralar sorumluluklarını ihmal etmesi problemlerin çıkmasına neden olabilir. Fakat bu konuyu onunla konuşarak çözebileceğine inanıyorsun. Mutfakta fark yaratacağın gün olabilir. Bu kadar becerikli olman çevrendekilerin dikkatini çekiyor.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçine kapanık yaşadığınızda hayattan bazı sahneleri kaçırabilirsiniz. Buna bir noktada dur demediğinizde ilerleyen günlerde kaçırdıklarınız önünüze gelebilir. Dersinizi alın ve hayatınızı yeniden şekillendirin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda yeni imkanlar ve kararlar olabilir. Parasal açıdan cömert davranıyorsunuz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmektense geleceğinizi tasarlamak için uygun bir gün. Karlı birplanı aklınıza gelebilir, ya da kendinizi ifade edeceğiniz bir pozisyon yakalayabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğitim, yurtdışı, tatil gibi konular gündeminde olabilir bugün. Yapacağın değişimler ile alakalı gökyüzü seni destekliyor. Keyifli konulara odaklanarak istediğin gibi gelişmeler görmek tamamen sana düşecek.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir başarı, geleceğinizle ilgili kafa karışıklığına davetiye çıkarabilir. Son zamanlarda etkileyici bir görev gerçekleştirmiş veya yaptığınız bir şey için ödül almış olabilirsiniz ve bu o zamanlar cesaret verici olsa da, artık bittiğinde kendinizi kaybolmuş hissedebilirsiniz. Belirlenmiş bir hedefe doğru ilerlemek ve bir amaca sahip hissetmek muhtemelen daha kolaydı ve bu hedefi elde ettiğinizde, bundan sonra nereye gitmeniz gerektiğini bulmak konusunda endişeli olabilirsiniz. Gelecek hakkında endişelenerek kapana kısılmayın, bu zamanın kıymetini bilin ve anı yaşayın. Kendinizi ve başarılarınızı hakkıyla kutlamak da planınızın bir parçası olmalı.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Dağınıklık size çoğu zaman çok şey kaybettirebiliyor.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdakiler sizi anlamakta güçlük çekiyor olabilir. Yaratıcılığı yüksek birisi olduğunuz için başkaları tarafından anlaşılmakta zorlanıyorsunuz. Ancak yakın zamanda karşınıza çıkacak bir kişiyle aranızda güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. Bu uyumlu ilişki; arkadaşlık,ilişkisi veya romantik bir ilişki olabilir. Her koşulda kıymetini bilmelisiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde sorun yok. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklara üzülüyorsunuz. Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Kendinizi başkalarının sorumluluğundaki birtakım işlerin başında bulmanız an meselesi. Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli olmalısınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>