Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Konuları Toparlıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Bugün liderlik rolü üstlenebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların rehberlik ve cesaretlendirmeye ihtiyacı olabilir. Bu evde ya da işte olabilir. Doğuştan patron olan bir parçanız var. Bu yüzden, bugün adım atıp ne olduğunu görmekten korkmayın. Yetkili olmak nasıl bir duygu? Güzel değil mi Canavarların Kralı için ne doğal bir rol!

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Her zamankinden daha hassas hissediyor olacaksın. İnsanlar güçlü ve yoğun hislerini sana yansıttıkları takdirde onları bir sünger gibi emeceksin. Çevrendeki insanlar eğer mutluysa bu durum bir sorun teşkil etmeyecektir. Fakat havaya öfke kokusu hakimse bu senin için pek iyi olmayacaktır! Kendi enerjine sadık kalmaya çalış. Sık sık molalar vererek duygusal dramadan kaçın.Bu aralar çok güçlü bir fiziksel iradeniz olduğunu fark edebilirsiniz. Bir işe başlamak için gaza geldiğinizde, herhangi birinin sizi durdurma ihtimali yok gibi görünüyor. İnsanlar çoğu zaman sizi tembel olmakla ya da kolay yoldan gitmeyi istemekle suçluyor, ancak bu sefer işler farklı. Muhtemelen coşkulu ve harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz. Ezici gücünüzün karşısında durabilecek tek şey duygularınız ya da başka birinin duygularının zarar görmesi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

10 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde yapılacak işlerle ilgilenebilir,hayatının ve ilişkilerin gerektirdiği durumlar ve sorumluluklarla hareket edebilirsiniz. Kendi hayatınız, kendi hedefleriniz için emek verme zamanı. Beslenmede aşırılıklara gitmeye karşı dikkat.

10 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir aklında olan konular için bugün harekete geçiyorsun. Yaşam alanının havası değişiyor. Ev yaşantında yaptığın değişimlerin olumlu olduğuna dair izlenimlerin olabilir. Hem kişisel hayatına hem de sevdiğin kişilerin hayatlarına etki ediyorsun. Senin ile dertleşmek isteyen arkadaşına arkanı dönmeyecek ve sorunu için ortak çözüm arayışında olacaksın.

10 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin dikkatinizi dağıtacağı bir gündesiniz. Şu anki işlerinize ve gelecek hedeflerinize odaklanarak bu durumun etkisini azaltabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz anı yaşamak için kendinize ufak motivasyon durakları yapın.

10 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eksik işleri tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Tatil de olsa bugün çok şeyle bir arada ilgilenebilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusundaki beklentilerinizin yüksek olması partnerinizde tedirginlik yaratsa da sizin isteklerinize uymak için çaba gösterirken, kendisini de geliştirebilir.

10 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önünde büyük ve geniş ufukların uzandığı bir gün olacak ve insanları, şehri, kasabayı oldukça sıcak ve hassas bir bakış açısıyla gözlemleyeceksin. Tıpkı birkaç yüzyıl yaşadıktan sonra yeterli bilgeliği kazanmış bir ölümsüz gibi hissedeceksin. Yüksek derecede farkındalığa sahip olduğuna hiç şüphe yok. Fakat bu farkındalıkla ne yapacağın üzerine sorgulamalar yapılabilir.

10 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizinle olan enerjiler biraz sabırsız veya aceleci olsa da, sağlık, zindelik veyaile ilgili projelere başlamak için cesaretinizi toplayacağınız heyecan verici bir zaman. İşleri veya günlük rutinleri çok hızlı bir tempoda halletme gerekliliği sizi biraz gergin bir ruh haline sokabilir.

10 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karışık işler size göre değil unutmayın. Bugün disiplinli olmalısınız. Sabırlı yapınız sayesinde,yaşantınızdaki engeller ortadan kalkıyor. Kendinizi ispat etmeye çalışırken, özellikle daha dikkatli davranmalısınız..

10 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

10 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Davranışlarınız konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Çevresel koşulların sürekli olarak değişiklik gösterme ihtimali var. Mümkün olanlara yönelmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Ayrıca, ikili ilişkilerde de iyi niyetli olduğunuzu belli etmeniz gerekiyor.

10 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınız bir dönüm noktasından geçiyor. Geleceğinizi bu derece etkileyebilecek bir konuda önce sevdiklerinizin fikrini alın, aksi halde onların kalbini kırabilirsiniz. İçinizde biriken bazı olumsuz duygular bugün sert çıkışlarla ve duygusal patlamalarla ortaya çıkabilir. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Ani gelişmeler karşısında heyecan duymanız söz konusu. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz.

10 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 39' 09" R
Ay
İkizler
11° 51' 55" R
Merkür
Koç
23° 27' 44"
Venüs
Boğa
12° 43' 36"
Mars
Koç
07° 02' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 11' 27"
Satürn
Balık
17° 21' 49"
Uranüs
Boğa
22° 53' 46"
Neptün
Balık
29° 10' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 10' 59"
Lilith
Başak
24° 23' 37"
True Node
Koç
15° 13' 31"
Son Güncelleme : 09/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>