Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İçine Dönüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

İş stresi veya aile sorunları, sizin ya da hayatınızdaki önemli bir kişinin bugün biraz yorgun olmasına neden olabilir. Sinirler oldukça gergin durumda, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Durumun dışına çıkın ve bunu geçici bir şey olarak görün. Sevdiğiniz kişiyle herhangi bir kavgaya girmeyin. Pişman olabileceğiniz ve geri döndürmeyeceğiniz bir şey söylemek istemezsiniz.

Bugün,yerinde güçlü bir duruş sergilemek için iyi bir gün. Belki de biraz kontrolden çıkan bir durum oluşuyor olabilir. Her zaman rehberlik etme ve yönetme yetkinliğine sahip oldunuz. Bu yetenekleri bugün pratikte de sergileyin. Bitmek bilmeyen bir durumdan sorumlu olmak ve yaratıcı çözümler ortaya koymak için kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu yüzden yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Oraya çıkın ve biraz kükreyin!

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

İnsanları eleştirmek ve yargılamak isteyebilirsin. Çevrende gördüğün toyluğa ve kabiliyetsizliğe dair artan bir sabırsızlık hakim. Yapmak istediğini birilerini paylamakken; yapıcı eleştiriler sunman biraz zor olabilir! Öfkeni kontrol altına almaya çalış ve düşüncelerini açıklamak için daha şefkatli, kibar yollar bul!Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun birgündemi ile haftaya başlıyorsunuz. İşte veya evde yapmanız gereken birikmiş işleri halletmeniz gerekebilir. Sağlığınıza dikkat edin. Akşam saatlerinde ilişkiler gündeme geliyor.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içindehayatında ve ilişkilerinde anlık planlarla ilerlenebilir, planlı durumlarda ise değişiklikler gündeme gelebilir. Yeni işler ve yeni başlangıçlar yerine yarım kalan işleri toparlama vakti.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gece geç saatlerde uyumuş olmanın etkisini haftanın ilk gününde hissedeceksin. Pazar günü senin için gereğinden fazla yorucu geçmiş olabilir. Eğer çalışmayan bir Yengeç burcuysan, bazı teklifler alabilir ve değerlendirmek isteyebilirsin. Şahsına karşı ihmalkarlığın akış düzenini sarsıyor. Telefonları açmamak ve kendine daha çok dönmek istediğin bir akşamüzeri geçirebilirsin.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza kırgın olabileceğiniz bugün, sosyal çevrenizle aranıza biraz mesafe koyma düşüncesi baskın olabilir. Alıngan yapınız yapılan her davranışın gözünüze batmasına sebep olabilir. Bugün kendinizle baş başa kalmanız size daha iyi gelecektir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdakiarkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İş düzeniyle ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sizi yoran yıpratan konulardan uzak durmanızda fayda var. Geleceğinizle ilgili beklentileriniz hakkında düşünmek ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha iyimser tutum içinde olabilirsiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda sosyallik ve hareketlilik hakim olabilir. İnsanlarla bilgi alışverişinde bulunmak ve fikirlerinizi paylaşıp üzerine eklemeler yapmak isteyebilirsiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler arasında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha önemli bir durum varsa gidin. Aksi halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.

11 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ve itibar konuları, yavaş ve sabit bir tempoda olsa bile, hız kazanmaya hazır. Bu etki, işinizi, kariyerinizi, yaşam hedeflerinizi veya projelerinizi netleştirmeye yardımcı olacaktır. bu hafta bazı büyük konularda sorgulamalar yaşayabilirsiniz fakat bu durum isteklerinizi daha net anlamınıza sebep olacaktır.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz işlerden kazandığınız paraların anlamı sizin için çok önemli. Bugün duygusallığınızı kullanarak yapabileceklerinizin üstünde başkalarına sözler de, vermeyin. Sınırlarınızı aşma konusunda ısrarcı olmayın.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmekten kaçınmayacaksınız. Hiçbir şeyin sizi engellemesine müsaade etmeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İstediğiniz adımları atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Aksaklıkların tamamen ortadan kaldırılması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlamalısınız.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak

11 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 10' 35" R
Ay
İkizler
04° 56' 25" R
Merkür
Koç
22° 59' 33"
Venüs
Boğa
12° 07' 13"
Mars
Koç
06° 40' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 29"
Satürn
Balık
17° 19' 31"
Uranüs
Boğa
22° 52' 03"
Neptün
Balık
29° 09' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 23"
Lilith
Başak
24° 20' 20"
True Node
Koç
15° 16' 03"
Son Güncelleme : 09/05/2024 10:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>