Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmişe özlem duyuyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Başkalarının ve kalbinizin söylediği şeyler, bazı iddialı projelere katılmanızı engelleyebilir. Bu projeler, işle ilgili veya bir grupla bağlantılı ya da tamamen kendi projeleriniz olabilir. Her halukarda, bunları ilginç, zorlayıcı ve kişisel olarak tatmin edici bulacaksınız. İlerleme ve kendinizi ifade etme konusunda yeni fırsatlar sizin için açılıyor olabilir ve şu an ilerlemek en iyisi. Aksi halde sizi geçebilirler.

Çeşitlilik ve değişim arzusunda olabilirsiniz. İşler aynı kaldığında pek iyi olmuyorsunuz. Sürekli zorluklara ihtiyacınız var ve farklı tür görevlerle uğraşmaktan zevk alıyorsunuz. İş yerinde, işleri biraz karıştırmanız gerekebilir. Yeni bir proje üstlenmeye gönüllü olun. Veya bir başkasının teknik bir sorunun çözümünü bulmasında yardımcı olun. Spontane işler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanmak isteyeceksiniz.

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.Bugün oldukça hızlı ve öfkeli bir gün olacak; fakat akşama doğru ortalık birazcık da olsa durulacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebileceğin sakin bir gece seni bekliyor. Eğer disiplin gerektiren sorumlulukların varsa, bunları gerçekleştirmek için bu geceyi beklemelisin. O zaman senin için her şey daha kolay olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün "az, çoktur" felsefesini benimseyin. Hayatınızın belli alanlarında ne kadar sadeleşirseniz yeni ve heyecan verici şeylere de o kadar yer açmış olacağınızı unutmayın. İnsanlara hayır demekten korkmayın ve bunu yaptığınızda da kendinizi kötü hissetmeyin. Çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına gösterdiğiniz duyarlılığı kendinize de gösterin.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Kova burcunda hareket ediyor. Bugün ekonomik durumunuza daha pozitif yaklaşabilirsiniz. Borçlarınız için dertlenmek yerine nasıl işin içinden çıkacağınıza dair fikirler üretebilirsiniz. Mirasla ilgili konularınız varsa şansınız yaver gidecektir. Saat 08:22'de ise Ay yarına kadar boşluğa giriyor. İnternet üzerinden yapacağınız harcamalarda dikkatli olmalısınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe özlem duyuyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket ediyor. Pratik ve akılcı çözümlerinle bugün girdiğin her ortamda fark yaratabilir, çevrendeki insanların dikkatini çekebilirsin. Parasal ihtiyaçlarının artmasıyla kaygıların artabilir. Bu durum ekarayışına girmene neden olabilir. Geçmişe özlem duyacağın günün akışında eğer kalbi boş bir Yengeç burcuysan eski sevgilini aramak isteyebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin bir aile yakının ile yapacağın telefon görüşmesi sana kendini suçlu hissettirebilir. Bir süredir yolunda gitmeyen işlerin bugün seni şaşırtacak derecede şanslı olacağın bir hale gelebilir. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkarmalısın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın neticesinde gerçek olana ulaşma isteğiniz tetiklenebilir. Ancak yanlış anlamalar ve yanılmalara karşı dikkatli olmanız, isteğinizi gerçekleştirirken destekçiniz olacaktır.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklemeselelerinde önünüze insiyatifiniz dışında şeylerin dayatıldığını görebilirsiniz ve hayır deme şeklinize göre gününüz şekillenebilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevre, komşu, kardeş, okul arkadaşlarınızla ilişkilerinizde karşı tarafın niyet ve beklentisini kolay anlamayacağınız bir gün olabilir. İletişimde kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz için güzel haberler alacaksınız. İş arkadaşların, tavsiye vermek için sizi öğle yemeğine çıkarmayı teklif edecekler. Alabileceğiniz tüm yardımlardan yararlanın.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizi ruhsal açıdan etkiler. Spiritüel, mistik konular, metafizik temalar ilginizi çeker.Gelir gider dengenizi gözden geçirmeniz için önemli bir gün. Aşırı lüks harcamalardan kaçının. Çocuklarınızın ihtiyaçları için kesenin ağızını açabilirsiniz. Sportif faaliyetler, yaratıcı faaliyetler için canlı bir gündesiniz. Partnerinizin orijinal fikirlerinden ilham alabilirsiniz

11 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal boşluklarınız olabilir. Birçok Yengeç burcu bugün güvenlik alanlarının bozulduğunu hissedebilirler. İçinize kapanmak en yanlış tercih olacaktır. Güvendiğiniz insanlardan fikir alın. Özellikle dostlarınızın, gerçek dostlarınızın desteği size çok iyi gelecek. Güçlü insanlarla beraber olduğunuzu bir kez daha anlayacaksınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün bazı kararları tek başına almak zorunda kalman seni duygusal açıdan krize soksa da, sorunları ailenle paylaşman keyfini yerine getirecek ve her zamankinden daha fazla iletişim kurabileceksin. Karşına çıkan fırsatları kullanmak için gereken açık görüşlülüğe sahip olabileceksin.

11 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 42" R
Ay
Kova
29° 29' 28"
Merkür
Koç
18° 02' 11"
Venüs
Boğa
04° 01' 44"
Mars
Koç
01° 37' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 47' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 48"
Lilith
Başak
23° 36' 38"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>