Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güçlü hissediyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Etrafınızdaki insanlarla ilişki kurmak sizin için zor olabilir, çünkü insanların bir şeyleri sizin gibi derin veya duygusal olarak görmediğini düşünüyorsunuz. Belki de, herkesin bir anlamda onları daha şanslı kılan ancak bir şeylerden mahrum eden, sığ bakış açılarının olduğunu hissediyorsunuz. İnsanlara bu kadar fazla odaklanmamaya çalışın, ve kendinize konsantre olmak için neler yapabileceğinizi düşünün. Bunu gerçekleştirmenin yolu, kendinizi bu kadar ciddiye almamak ve hayata karşı daha neşeli bir yaklaşımı benimsemek.

Bugün arkadaşlık yönetimi için iyi bir gün olabilir. Şu andaki çabalarınız bir patronun veya şefin dikkatini çekiyor olabilir. Sık sık etkili insanlarla birlikte olma fırsatı yakalamıyorsunuz, bu yüzden parlama şansını kaçırmayın. Üzerinde çalıştığınız projeler hakkında konuşun ve hevesli olun. Sunacak yaratıcı fikirleriniz olduğunu gösterin. En iyi yüzünüzü öne çıkarın, iyi şeyler olabilir!

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Arkadaşların ya da başka sosyal gruplar; her kimle birlikteysen senden fazlasıyla vakit talep edebilirler. Cömert ve hizmet odaklı bir insan olarak, istedikleri şeye uyum sağlayabilirsin. Bunda bir sorun yok ama kimseye sınırı aşma hakkı vermeden hizmet ettiğine emin ol. Ayrıca görevi devredebilirsin. Meşgul ol; ama kendini tüketmemeye çalış. Yarınlara da enerjini saklamalısın.Ruhsal konuları tartışmak isteyebilirsiniz. Dua ettikten sonra cemaat lideriyle duanızla ilgili konuşabilirsiniz. Yahur bir arkadaşınızla veya bir aile üyesiyle metafizik konular üzerine sohbet edebilirsiniz. Sezgileriniz doğuştan kuvvetli ve yaşamın alt metinlerine kulağınız aşina. Çevrenizdekilerle paylaşabileceğiniz pek çok ilginç gözleminiz olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gezegen hizalanmaları değerlerinizi güçlendirecek. Birisi inançlarınızı karşıt inançlarla karşılaştırarak size meydan okuyabilir. Onun fikirlerini dinlemek için zaman ayırın ve sizinkilerle kesiştiği noktaları bulmaya çalışın. İkiniz de birbirinizi bu şekilde daha iyi anlayabilecek ve muhtemelen karşıt fikirlere daha fazla saygı duyacaksınız. Siz diğerlerinden bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuz müddetçe, onlar da sizden bir şeyler öğrenmeye açık olacak.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Oğlak burcunda ilerliyor. Günün ilk bölümünde Ay'ın meydana getirdiği olumlu açılar sayesinde eşinizden, sevgilinizden yana şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Sabah romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Günün ikinci yarısına yaklaşırken Ay, 11:30'da yarına kadar boşluğa giriyor. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü hissediyorsun! Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Duygusal hassasiyetinin artığı bir gün seni bekliyor. Ummadığın birisiyle yapacağın telefon görüşmesi gün içinde kafanı kurcalayarak kendini sorgulamana neden olabilir. Bugünü evde geçiren Yengeç burçlarını beklenmedik sorumluluklar bekliyor. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, yakın bir arkadaşının aracılığıyla hoşlanacağın biriyle tanışabilirsin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlarla daha fazla vakit geçirerek, onları mutlu edebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, merak ettiğin bir etkinlik için, şehir dışına çıkabilirsin. Kendini yenilediğini hissettiğin bu süreçte, kendi hayatının hakimi olduğunu bilmek seni daha güçlü kılacak.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Işığınızın her zamankinden fazlasıyla üzerinizde olacağını söyleyebiliriz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz hızlanıyor olabilir. Sorumluluklardan uzaklaşmak bugün iyi gelecektir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Bugün işlerinizde sıkışmalar olsa da iyimserliğiniz devam edecek. Uğraştığınız konuları sonuca bağlayamayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizdeki eksiklikleri tamamlamak için uygun bir gün.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusallığınızın arttığı bu süreci güzel geçirebilirsiniz. Partnerinizle sevgi dolu paylaşımlarınız artabilir. Ancak diğer bir açıdan da fazla alıngan olabilirsiniz...

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ve bire bir ilişkiler, diyalog ve temaslar açısından hareketli bir gün olabilir. Kendinizi güçlü kelimelerle ifade edebilir, önemli kişileri etkilemekte zorlanmayabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapacağınız bir gündesiniz. Ancak hemen atılmadan önce iyice gözlemleyip neyle karşı karşıya olduğunuzu tüm yönleriyle anlamaya çalışın. Sonradan pişmanlık yaşayacağınız bir başlangıç olmasın.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları ve dostlarınızın desteği çok olumlu. Yeni girişimlerde bulunmayı planlayabilir, çevrenizin yardımını alabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınız ani gelişmeler ile şekillenmeye çok müsait. Sürekli gündem değişiyor olabilir. Her işi değerlendirmeli, hiçbir seçenek için naz yapmamalısınız. Para kazanmak konusunda hırslanmış olabilirsiniz. Artık daha tutumlusunuz. Birikim yapabileceğiniz zamanlar başlıyor. Belli organizasyonlar içerisinde kendinizi daha güvende hissediyorsunuz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; anlaşmalar, uzlaşmalar ve sözleşmeler açısından çok verimli bir gün geçirebilir, kazanç sağlayacak imzalar atarak, ortaklıklar kurabilirsin. İş görüşmeleri için yolculuklara çıkabilir, sana güç kazandıracak profesyonel kişilerle görüşerek bilgi ve danışmanlık alabilirsin.

9 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 36' 06" R
Ay
Yay
16° 47' 34"
Merkür
Koç
16° 07' 19"
Venüs
Koç
27° 25' 08"
Mars
Balık
27° 28' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 51"
Satürn
Balık
16° 18' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 55"
Neptün
Balık
28° 49' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 38"
Lilith
Başak
23° 00' 55"
True Node
Koç
15° 29' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:15

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>