Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Doğru kararlar verdiğini anlıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Son birkaç ay boyunca attığınız adımlara rağmen, en değerli hedeflerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe etmeye başladığınızda kısa bir süre sonra bir çöküş yaşayabilirsiniz. Bazı beklenmedik engeller ortaya çıkmış olabilir, ancak bu tür şeylerin sizi daha önce durdurmasına asla izin vermediniz. Şimdi de bu tuzağa düşmeyin. Kendinizi hazırlayın, yöntemlerinizi yeniden değerlendirin ve işe koyulun. Başaracaksınız

Bugün ebeveynlerinizi ziyaret etmeniz için mükemmel bir gün olabilir. Günün teması, sizi yakın ilişkilerinize bağlayan bağları keşfetmek olabilir. Ebeveynlerinize duygusal veya coğrafi olarak yakın değilseniz, yine de onlarla konuşmaya değer. Onlarla daha iyi iletişim kurmayı deneyin. Ve onlara yaptıkları her şey için daha fazla saygı göstermeye çalışın.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Kendini başkalarıyla paylaşmayı o kadar çok seviyorsun ki bazen sana bir şey kalmıyor! Son zamanlarda biraz yorgun ve tükenmiş hissediyorsun. Bugün kendine daha iyi bakma kararı alabilirsin. Vitaminler, bitkiler vs. bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Ya da hayatından zehirli insanları eleyebilirsin. Duygusal enerjini emenlere ve seni yoranlara veda et.Bugünün gezegen hizalanmaları değerlerinizi güçlendirecek. Birisi inançlarınızı karşıt inançlarla karşılaştırarak size meydan okuyabilir. Onun fikirlerini dinlemek için zaman ayırın ve sizinkilerle kesiştiği noktaları bulmaya çalışın. İkiniz de birbirinizi bu şekilde daha iyi anlayabilecek ve muhtemelen karşıt fikirlere daha fazla saygı duyacaksınız. Siz diğerlerinden bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuz müddetçe, onlar da sizden bir şeyler öğrenmeye açık olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezegenlerin mevcut konumu sizi özerklik konusuna odaklanmaya çağırıyor. Daha fazla sorumluluk almanın, kıymetli fikirlerinizi paylaşmanın, hakkınız olan şeyleri almanın zamanı geldi. Kendinizi başkalarının gözünde olduğunuz yere koymazsanız daha agresif insanlar yerinizi alabilir. Hayatınızda her zaman uğruna savaşacağınız biri olmayacağını da aklınızdan çıkarmayın.

8 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Sevdiğiniz kişiyle baş başa kalmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aranızdaki güç kavgalarını bir kenara bırakıp, güzel ilişkinizin keyfini çıkarmalısınız. Öğleden sonra meydana gelen Güneş ve Jüpiter arasındaki zorlu açı nedeniyle eğitim hayatınızda engellerle yüzleşebilirsiniz. Akrabalarınızla, kardeşlerinizle olan konular büyüyebilir. Anlaşmazlıkları çözemeyebilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğru kararlar verdiğini anlıyorsun!Umutlu olduğun konularda sorumluluk sahibi olmanla beklediğin sonuçları bugün sürpriz bir şekilde alabilirsin. Son zamanlarda aldığın en güzel haber olduğunu düşüneceksin. Mevcut durumundan daha neşeli ve yaratıcı olacağın bugün, gökyüzünün senin için harika etkileri var. Sosyal yardımlarda bulunmak, arkadaşlarınla ilgilenmek onların yardımına koşmak ön planda olacak. Bir akrabanın yapacağı ziyaretin nedeni, ailecek şaşırmanıza neden olacak. Evli bir Yengeç burcuysan eşinle hem ev hem de kıyafet alışverişine çıkabilirsin. İlişkisini yakın bir tarihte sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, eski sevgiline dair duyacakların doğru karar verdiğini hissettirecek.

8 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygularınız aniden kabarabilir. Ancak, düşünceleriniz ve anlayışınız yüksek olduğu için olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Zaten olayların da pek büyük olduğu söylenemez. Sevgi ve aşk duygularınızın gücü artıyor.

8 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilikte daha sakin olmalısınız. Bugün eşinize, ailevi işlere daha yakından bakmalı ve ortak bir zemin aramalısınız. Duygusal alanda paylaşacak çok şey var.

8 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz şey hususunda ince eleyip sık dokuyacağınız bir dönemdesiniz. Emek verdiğiniz şeylerden duygusal krizler ile hemen vazgeçmeyin.

8 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınız aniden kabarabilir. Ancak, düşünceleriniz ve anlayışınız yüksek olduğu için olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Zaten olayların da pek büyük olduğu söylenemez. Sevgi ve aşk duygularınızın gücü artıyor.

8 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütün gün dikkatinizi dağıtacak pek çok şey olacak. İyi haber şu ki, bu dikkat dağıtıcı şeyler mutlaka olumsuz olmayacak. Aslında, ailenizdeki veya ev hayatınızdaki son problemlerden kurtulmanıza yardımcı olacaklar.

8 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, Oğlak burcunda seyahat ediyor. İkili ilişkilerde sorumluluklarınız artabilir, daha çok çalışmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınıza ilişkin gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir takım olaylara daha ciddi ve kuralcı yaklaşırsınız. Sosyal olmak yerine yalnızlığı tercih edersiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

8 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize olan güveniniz geri geldi. Yeni hafta için heyecanlı ve inançlısınız. Şans yanınızda. Negatif düşünceler ile fırsatları kaçırmayın. Pozitif olun ve disiplinle çalışın. Gerisi gelecektir. Günlük hayattaki sıkıntılara, ufak tefek problemlere de çok fazla takılmayın. Her şeyi kendinize görev edinmekten vazgeçin. Yeni bir yaşam başlıyor olabilir.

8 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; ikili ilişkilerinin önemini hissettiğin; huzurlu ve sakin bir gün geçirebilirsin. Eşin ya da sevdiğin kişiyle zaman geçirebilir ve sürprizlerle karşılaşabilirsin. Günün gergin enerjisinden biraz sıyrılabilir, kendini biraz rahatlatabilirsin. Haftanın son gününü sevdiklerinle geçirebilir ve önümüzdeki haftaya pozitif başlayabilesin.

8 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 28' 12" R
Ay
Yay
15° 02' 59"
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
27° 15' 07"
Mars
Balık
27° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 57"
Satürn
Balık
16° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 10' 27"
Neptün
Balık
28° 48' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 10"
Lilith
Başak
23° 00' 01"
True Node
Koç
15° 29' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>