Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaşam alanını düzenliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, bir süredir konuşmadığınız birisiyle bağlantı kurabilirsiniz. Gezegensel enerjiler dostluk ve arkadaşlığı ön plana çıkarıyor. Eski bir arkadaşınızı arayıp halini hatrını sormak isteyebilirsiniz. Geçmişteki insanlarla teması kesmek çok kolaydır, onları ihmal ederseniz bağınız kopabilir. Ya da geniş ailenizden sevdiğiniz birini ziyaret edebilirsiniz.

Nazik bir yaklaşım bugün en iyi şekilde işe yarayacaktır. Hiçbir şeyi çok fazla zorlamayın. Agresif bir stil insanları uzaklaştırabilir. Kendinizi hırslı veya sabırsız hissediyorsanız, rahatlamaya çalışın. Biraz derin nefes alın ve daha sakin bir şekilde kendinizi ifade edin. Yavaş ve ölçülü bir tonda konuşursanız, insanların size en iyi şekilde yanıt vereceğini göreceksiniz. Çok manik ya da heyecanlı olmayın, çünkü onları korkutabilirsiniz!

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Kendine güvenerek hareket et. Duygularına güvenmekten çekinme. Sakın agresif ve uygunsuz bir yaklaşımın sonuç almak adına tek yol olduğu gibi bir düşünceye kapılma. Bugün anlayışlı ve feminen yönün sana yardım edecek ve yapman gerekenleri yapmanı sağlayacaktır. Kendine güvenmelisin. Yavaş, iyi düşünülmüş, bilinçli adımlar bu yaratıcı ve keyifli günde başarıya götüren adımlardır.Siz hariç herkes pastadan bir dilim alıyor gibi görünebilir, ancak bu durum cesaretinizi kırmasın. Sizin zamanınız da gelecek, ama ne yazık ki, muhtemelen o gün bugün değil. Siz kendinizi şefkatli hislere ve ince duyarlılığa bırakmak isterken, diğerleri derinlere inmemek ve hayal dünyalarında takılmak isteyebilir. Bir süreliğine kendi dünyanıza kaçmanızda bir sakınca yok, ancak diğerlerinin hevesle sizi takip ettiğini görürseniz de hiç şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önce böyle bir eğiliminiz olmadıysa bile, kendinizi şarkı söyleyerek ifade etmeyi denemeye var mısınız? Sesinizin karga gibi olduğunu düşünseniz bile kendinizi bir defa serbest bırakınca olacaklara şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylerken şapşal gibi mi hissediyorsunuz? Varsın olsun, şapşal olun. Abarta abarta eğlenin. Müzik kulağınız olmasa bile çok iyi vakit geçireceksiniz ve bu bulaşıcı olabilir!

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Terazi burcunda hareket ediyor. Saat 11:33'te yarına kadar boşluğa giriyor. Güneş-Mars kavuşumunun yaşanmasıyla öğle saatlerinden itibaren eğitim hayatınızda güçleneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Akşam itibariyle meydana gelen Venüs-Jüpiter zorlu etkisiyle çevrenizle kurduğunuz iletişimde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Siz de karşı taraf da istemeden olayları abartabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını düzenliyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Alışkanlıklarını bozmak istemesen de yaşam alanını daha ferah bir hale getirmek isteyebilirsin. Gün içerisinde ailenle yapacağın konuşmayla, yakın bir akrabanla ilgili gerçekleri öğrenebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin kendisiyle ilgili yapacağı konuşma seni şüpheye düşürebilir. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, hep birlikte eğlenceli aktivitelere katılacaksınız. Akşamüzeri yakın bir arkadaşınla uzun uzadıya telefon görüşmesi yapabilir, ilişkisinde yaşadığı sıkıntılardan haberdar olabilirsin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinize dikkat etmelisiniz. Geriye dönüp bakarak düzeltmeye çalıştığınız yanlışlıklar, hoşunuza gidecek doğruları karşınıza çıkarabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Ev hayatınızda hareketli bir gündem sizi bekliyor. Eskiden kalma konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim açısından sürpriz bağlantılar kurabileceğiniz bir gün. Farklı insanlarla tanışabilirsiniz. İkili ve bire bir ilişkiler açısından uzun süreli bağların oluştuğu bir gün olabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu etki on dört yaşında ve yetmiş yaş civarında ortaya çıkar. Artık bir birey olarak toplumdaki yerinizi incelemektesiniz. Bireysel ihtiyaçlarınızı karşılıyıp karşılamadığınızı merak ediyorsunuz. Kendi arzularınızı yerine getirin. Kendinize nasıl yardımcı olmak gerektiğini öğrenin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi biraz melankolik hissedebilirsiniz. Bugün yaşayacaklarınız geçmişinizle doğrudan orantılı olabilir. Hem güzel hem de üzücü anılarınız bugünkü olayların yansıması olabilir; kendinizi çok aşağıya çekmeyin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne ev dışındaki işlerinizi tamamlayarak başlayın.Alışverişe çıkıp evinizin dekorasyonunu güzelleştirmek için objeler alın. Böylece zihninizi boşaltın. Partnerinizin sizi yoran isteklerinden uzak durmak için günü farklı programlar yaparak değerlendirin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok fazla konuşma ve dedikodu canınızı sıkmış olabilir. Gereksiz konuşmalardan hoşlanmıyorsunuz. Kuru kalabalıkta zaman geçirmektense yalnız kalmayı tercih ediyorsunuz. Özgürlüğünüz kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Geçmiş ilişkiler aşk hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün gerek işbirliklerinde, gerekse ailevi konularda takım ruhuyla çalışman; fırsat ve başarı getirebilir. Ancak dolduruşa gelmen ve duygularına yenik düşmen de olası. Mümkün olduğunca dengede kalmaya çalışıp, yüksek sesli ortamlardan uzak durmalı; hakkını da savunmalısın.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 13' 18" R
Ay
Boğa
20° 49' 44" R
Merkür
Koç
22° 05' 22"
Venüs
Boğa
10° 54' 19"
Mars
Koç
05° 54' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 33"
Satürn
Balık
17° 14' 53"
Uranüs
Boğa
22° 48' 37"
Neptün
Balık
29° 08' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 12"
Lilith
Başak
24° 13' 46"
True Node
Koç
15° 20' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>