Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeteneklerine güveniyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün rehberlik ve danışmanlık yapma gününüz olabilir. Her zaman insanların duygularını anlama konusunda yetenekli bir psikolog gibi oldunuz. Sizden yardım isteyen bir arkadaşınız ya da sevdikleriniz olabilir. Belki de sadece anlayışlı bir insanla olan problemlerinden bahsetmek isteyecekler. Ya da gerçekten sizden ardım etmenizi bekleyebilirler! Bazı önerilerde bulunmaktan korkmayın çünkü onları çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Bir ip üzerinde yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz, ve her iki yana da yanlış bir adım, yere düşmenize neden olacaktır. Kendinize fazla baskı yapmamaya çalışın. Bir şeyleri yaşam ve ölüm durumuna sokmaya meyilli olabilirsiniz, şimdi gerçekten gerekli olan şey hafif ve güzel bir tutum. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmekte ısrar ederseniz, size en çok yardımcı olabilecek kişileri geri çevirmenize yol açabilir.

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Dinlenmek ve rahatlamak istediğin bir gün. Günün enerjisi seni uykulu ve uyuşuk hale getirebilir. Ya da kendini hayallerine dalmışken bulabilirsin. Yaptığın işlere dikkatini vermen önemli. Kendini de çok zorlama çünkü yapmak için arzun çok yüksek olmayacaktır. Rahatla ve işleri ağırdan al. Yapabiliyorsan, doğada bir yürüyüşe çık.Bugün diğer insanların duygularına karşı daha duyarlı olmak önemli. Büyük olasılıkla her zamankinden daha savunmasız hissediyorsunuz, bu yüzden bir şeylere kurban gitmemek için elinizden geleni yapın. Gelgelelim, şu anda duyduğunuz acımasız sözlerin geçmişte sizin başkalarına yağdırdığınız acımasız sözlerin bir yansıması olabileceğini de bilmelisiniz. Dolayısıyla bugün yaşacağınız olaylardan iyi bir ders çıkarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinize sinmeyen bir şeyler ya da birileri için kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Otobüs kaçarsa sorun değil, nasıl olsa bir sonraki yine gelir. Hedeflerinize ulaşmada dolambaçlı yolları seçmektense bildiğiniz yoldan gitmeniz çok daha etkili olacaktır. Emin olmadığınız kestirme yollara sapmamanızda fayda var.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Saat 10:47 itibariyle Ay boşluğa giriyor. Bankacılık işlemlerinizde aksilikler, pürüzler çıkabilir. Merkür bugün Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar yeni bir elektronik alet satın alabilirsiniz. Araştırmacı ruhunuz devrede olacak. Her şeyi bir anda öğrenmek isteyebilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerine güveniyorsun!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Kendine özel zaman ayırmak ve dertlerinden kurtulmak isteyebilirsin. Maddi konulardaki dalgalanmalar seni yeni arayışlara itecek. Yeteneğine güveniyor oluşunla yenifırsatlarına göz kırpacaksın. Ailene ve yaşam alanına dair en ufak bile bir sorunla karşılaşmak istemediğin bir gündesin. Bu yüzden var olan tüm sorunları da çözmek isteyebilirsin. Annenle ya da varsa kız kardeşinle ilgili yaşadığın sorunlarda da yapıcı davranabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızla buluşabilirsin. Bugün aynı zamanda bozuk eşyalar tamir ediliyor, eskiler ise yenileniyor.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili zor durumda kalabileceğiniz bir takım olayların içinde olabilirsiniz.Sevgi ilişkilerinde ne yöne gideceğini bilememeniz sizi huzursuz edebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar olabilir. İşinizle ilgili yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda abartıya kaçan kararlar almaya meyilli olacağınız zamanlar var. Sabah saatlerinde başkalarından gelecek destekler var, bu durum gün içinde sizi rahatlatacaktır. Parasal birikimlerinizi riske atacak durumlardan kaçınmanızda fayda var.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda enerjiniz yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini kuvvetli bir şekilde görebilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli en kötüsünü düşünerek hayal kırıklığına uğramaktan kendinizi kurtarmak istiyorsunuz. Böylesi sizin için daha yıpratıcı olmuyor mu? Kariyerinizle ilgili olumsuz bir haber bekliyordunuz ancak hiçbir sıkıntı görünmüyor.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda kalacak olan Merkür, size hareketli bir yaşam temposu getirecek.İş anlaşmaları yapabilir, sık sıkgezilerine katılabilirsiniz. Bugün kardeşlerle diyaloğunuz artar. Yeni komşularla tanışabilirsiniz. Onlarla işbirliği içinde olmak sizi mutlu eder. Zihninizin çok hızlı çalıştığı bir gün. Detaylarda boğulmadan büyük resme odaklanırsanız harikalar yaratabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızda gerçekleşecek olan sürpriz gelişmeler maddi anlamda parlamanıza yardımcı olacak. Kendinize güveniniz tam. Almanız gereken haberler biraz gecikmiş olabilir. Sabırlı olup, tatilin tadını çıkartmalısınız. Yengeç burçları giderek güzelleşiyorlar. Hisleriniz, flörtöz duygularınız giderek artıyor.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün finansal anlamda dikkatli olmalı ve içgüdülerinle hareket etmemeye özen göstermelisin. Ekonomik anlamda etkilendiğini veya sıkıntı yaşadığını düşündüğün alanlarda kontrolü ele almak isteyebilir ve parasal gücünü kendin yönetmek isteyebilirsin. Kredilerin ve yatırımlarınla daha detaylı ilgilenmen gerekebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 12' 09" R
Ay
İkizler
05° 19' 24" R
Merkür
Koç
23° 01' 05"
Venüs
Boğa
12° 09' 14"
Mars
Koç
06° 41' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 52"
Satürn
Balık
17° 19' 39"
Uranüs
Boğa
22° 52' 09"
Neptün
Balık
29° 10' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 29"
Lilith
Başak
24° 20' 31"
True Node
Koç
15° 15' 55"
Son Güncelleme : 09/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>