Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaşamın hareketleniyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Kalbiniz konusunda biraz kafanız karışmış olabilir. Bazı nedenlerden dolayı, düzenli bir şekilde atmadığını fark edebilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına alamadığınızda, bu sizin için son derece sinir bozucu olabilir. İçinizde yaşadığınız bu çatışmadan ders çıkarmanız gerektiği açık. Belki de kalbiniz, zihninizin henüz fark edemediği bir şey biliyor olabilir.

Yakın gelecekte, yaşamınızda dramatik değişiklikler yaratabilecek büyük şeyler var. Rahatlayın. Her şey yoluna girecek. Perde arkasında lehinize olacak çok fazla şey var. Bunu fark etseniz de etmeseniz de, birçok kişi, ortak bir hedef için tüm işlerinizde size büyük ölçüde yardımcı olacak. Yol boyunca köprüleri yakmadığınızdan emin olun. Yardım, en beklemediğiniz kaynaklardan gelecek.

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Duygularının, bugün onları çok ciddiye almanı sağlayacak özel bir aroması olabilir. İçinde güçlü bir çatışma içgüdüsü var ve bu da seni kavgaya hazır hale getiriyor; hislerini savunmaya itiyor. Günün zorlu meselesi ise gerçekçi ve odaklanmış kalmayı sürdürebilmek. Planla, organize et ve böyle en zor kısımları halletmiş ol. İçindeki dürtülere rağmen sen yine de çok sert davranmamaya çalış.Daha önce böyle bir eğiliminiz olmadıysa bile, kendinizi şarkı söyleyerek ifade etmeyi denemeye var mısınız? Sesinizin karga gibi olduğunu düşünseniz bile kendinizi bir defa serbest bırakınca olacaklara şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylerken şapşal gibi mi hissediyorsunuz? Varsın olsun, şapşal olun. Abarta abarta eğlenin. Müzik kulağınız olmasa bile çok iyi vakit geçireceksiniz ve bu bulaşıcı olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayallerinizin ve fantazilerinizin tadını özgürce çıkarmanız için son derece uygun bir gün. Bugün sorunlara yaklaşımınızı hayalgücünüzün ellerine bırakın. Daha dikkatli ve analitik bir yaklaşım gereketiren sorunlarla karşılaşırsanız şaşırmayın. Kendinize ve çevrenizdekilere, iç sesinizin ve ormanı bulmak için bir tek ağacı bile görmenin önemini hatırlatarak bu sorunları dengeleyin.

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:07'de Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. Ailenize vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Huzurlu bir gün sizleri bekliyor olacak. Merkür'ün Uranüs ile yaptığı uyumlu açı sayesinde hiç beklemediğiniz bir haber alarak gününüz mutlu geçebilir. Akşam olduğunda Venüs ve Satürn arasındaki olumlu etki de ilişkinizde olgun bir sürece girdiğinizi gösteriyor. Evliliğinizde olan sorunlar her iki tarafın da çabasıyla düzelebilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamın hareketleniyor!Bugün yeni tanışacağın kişiler sayesinde, yaşamına yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi aradığın aşkı tattırabilir. Tek başına uzak yolculuğa çıkmak gibi bir hayalin var ve çevrenden de bu konuda destek görmek isteyeceksin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, kişisel ve duygusal gelişimlerini destekleyecek eğitimlerin araştırmasını yapabilirsin. Akşam saatlerinde hoşlanmadığın bir aile yakının kahve teklifini kabul etmeyerek tavrını çok net bir şekilde göstereceksin.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetli olmayan kişiler tarafından kandırılmaya ve manipüle edilmeye açık bir gündesiniz. Özellikle maddi konularınızı ilgilendiren önerilere karşı dikkatli olmalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi burcuna ilerledi. Eve yönelik harcamalar ve keyif veren konular var. Ancak duygusal alanda biraz daha dengeli ve esnek olmaya bakmalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karar almak için uygun zaman dilimindesiniz. Özellikle bir süredir sürüncemede kalan konularda aksiyon almalı, bitirmeli ya da başlamalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edebilir, konuşmalarınızın çekiciliği ve alımıyla karşınızdakileri etkileyebilirsiniz. Kısa yolculuklar, ziyaretler yapabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün klonlanmış gibisiniz. Sanki sizden iki tane var da, her şeyi çabucak hallediyorsunuz. Keşke her zaman böyle olsa, değil mi? Bugün enerjiniz bu kadar yüksekken, uzun süredir elinizi sürmediğiniz bekleyen işlere el atın.

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6. derece Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, yönetici gezegeniniz de olduğundan yaşam yolculuğunuzda size yeni rota çizdiren ilişkiler başlatır.Yolculuklar yapmak yeni insanlarla tanışmak, iki farklı birim arasında birleştirici köprü görevi görmek, iki farklı işte çalışmak, kitap yazmak, blog kurmak yaşamınıza dahil olabilir. Ama siz korumacı tavrınızla bu yorucu tempoya da sahip çıkıp üstesinden gelirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle partnerli ilişkilerinizde, ortaklıklarda veya evliliklerde marjinal kararlar alabilir, hissetmediğiniz bazı duygular içinde olabilirsiniz. Bir değişim ve dönüşüm yaşıyorsunuz. Birçok Yengeç burcu adım adım evlenecek, birçok Yengeç burcu da adım adım evliliklerini sonlandıracaktır. Gelecekle ilgili endişeleriniz son buluyor.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; gündemi aile olan huzurlu bir gün seni bekliyor olabilir. Yakınlarının seni de  dahil ettiği bir plana ayak uydurabilir, seyahat edebilir veya büyüklerini ziyarete gidebilirsin. Fikirsel anlamda seni destekleyecek ve farkı yollar sunacak birliktelikler içinde olman mümkün. Hafta sonunun olumlu enerjisini değerlendirebilir, yeni bir haftaya hazırlanabilirsin.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 00" R
Ay
İkizler
00° 23' 38" R
Merkür
Koç
22° 41' 38"
Venüs
Boğa
11° 43' 34"
Mars
Koç
06° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 58"
Satürn
Balık
17° 18' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 56"
Neptün
Balık
29° 09' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 22"
Lilith
Başak
24° 18' 13"
True Node
Koç
15° 17' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>