Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duyarlı davranıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün birinin size ihanet ettiğini hissedebilir, başkaları için yaptığınız her şeyin onlar için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığında hiçbir şey görmediğinizin farkındasınız. Bir şeylerin vermenin aslında bir tür alma şekli olduğunu unutmayın. Başkaları için bir şey yaptığınızda, karşılığında bir şey almayı beklemeyin. Bunu sadece o kişiye karşı sevginizi ifade etmek için yapın.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

Yerinde durmak bugün çok zor olacak. İnsanlar seni sağdan soldan çekiştirip durabilir; ki sağlam ve ayakları yere basan ın güçsüz ve kopuk bir hale gelmesi söz konusu olabilir. Bastığın kayalara dikkat et. Nasıl bir yapıda oldukları pek anlaşılamayabilir. Ayrıca iştahın yüzünden gözün dönebilir, fakat seni beslemeye yetecek kadar gıda bulamayabilirsin.Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip bugünün tazeliğine kucak açın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanların duygularına karşı daha duyarlı olmak önemli. Büyük olasılıkla her zamankinden daha savunmasız hissediyorsunuz, bu yüzden bir şeylere kurban gitmemek için elinizden geleni yapın. Gelgelelim, şu anda duyduğunuz acımasız sözlerin geçmişte sizin başkalarına yağdırdığınız acımasız sözlerin bir yansıması olabileceğini de bilmelisiniz. Dolayısıyla bugün yaşacağınız olaylardan iyi bir ders çıkarabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 02:57'yi gösterdiğinde Ay, Başak burcuna geçiş yapıyor. Olumlu bir gün yaşarken bir de 13:37'de 6 derece Başak burcunda yeniay oluşuyor. Yeniayda, kardeşinizle ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Budeğiştirmenizle bağlantılı olabilir. Ayrıntılı yazıya erişmek için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlı davranıyorsun!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Uzun zaman önce yaptığın bir başvuru ya da katıldığın yarışmaya ilişkin olumlu duyumlar alabilirsin. Etrafında olan bitene normalde olduğundan daha fazla duyarlı davranabilirsin. Özellikle bugün mesaisi olan bir Yengeç burcuysan,yerindeki bazı gerginlikleri kişiselleştirebilir ve buna göre bir savunma oluşturabilirsin. Babanla yapacağın konuşmalar uzun süre aklından çıkmayacağa benziyor… Aşk hayatında ise daha sahiplenici ve hatta kıskanç bir tutum sergileyebilirsin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlarla bazı konularda ters düşebilirsin.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gizli konuların gün yüzüne çıkması sizi şaşırtabilir. Bu durum karşısında güçlü bir tavır içinde olmanız sağlıklı sonuca ulaşmak adına doğru yol olacaktır.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yazılı iletişiminizin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bugün işlerinizde düzenli ve pratik olacağınız zamanlar var. Detaylara boğulmanız işinizi yapmaya engel olmasın, dikkatli olun. İletişimden kaynaklı anlaşmazlıklara karşı özenli yaklaşmakta fayda var. Akşam saatlerinde karışık duygular içinde olabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç sesinizi dinleyerek hareket etmeli ve kendinizi istemediğiniz ortam ya da durumlara maruz bırakmaktan kaçınmalısınız. İçselleşmek için uygun bir gün.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir yeni ay gerçekleşirken bu yeni ay iletişim dünyanızda yepyeni bir pencere açmanızı sağlayabilir, çevrenizi yeni arkadaşlar, komşular sarabilir, kardeş ve akrabalarınızla yepyeni bir döneme girebilir. Yeni bir eğitim ve bilgi deneyiminin başlangıcını yapabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgüveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Her adımı atarken ayaklarınız yere sağlam basıyor. Tek bir kişi sizi kabuğunuza geri itiyor, bu kişiyle olan ilişkinize ve bu ilişkideyken nasıl bir kişi olduğunuza, kendinizi ifade biçiminize bugün dikkat kesilin.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6. derece Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, yönetici gezegeniniz de olduğundan yaşam yolculuğunuzda size yeni rota çizdiren ilişkiler başlatır.Yolculuklar yapmak yeni insanlarla tanışmak, iki farklı birim arasında birleştirici köprü görevi görmek, iki farklı işte çalışmak, kitap yazmak, blog kurmak yaşamınıza dahil olabilir. Ama siz korumacı tavrınızla bu yorucu tempoya da sahip çıkıp üstesinden gelirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Toplumsal statü ve imaj gibi konular önem kazanıyor. Başkalarının sizi nasıl gördüğü, dışarıdan nasıl göründüğünüz sizin için önemli olabilir. Akşam saatlerinde duygusal tepkilerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ancak fazla tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz, çatışmalar su yüzüne çıkabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizin geleceği ile ilgili konularda güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Tatil başlamış olmasına rağmen günlük rutinlerinizde bazı sıkılmalar, sıkılganlıklar söz konusu olabilir. Bazı problemleri gereğinden fazla büyütüyor olabilirsiniz. Tatil, uzaklaşmak daha fazla umut beslemenize ve daha güzel hayaller kurmanıza yardımcı olacaktır.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; zihninin aktif çalıştığı, kusursuz olanı yapmak için ayrıntıları titizlikle irdelemeni sağlayan bir Yeniayla, ağustos ayını kapatıyorsun. Enerjini eğitim, sosyal medya, yakınların ve ticaret gibi alanlara yöneltebilir, bu konularda harekete geçebilirsin. Sevdiklerini daha da çok sahiplenebileceğin bir dönemdesin.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 01' 40" R
Ay
İkizler
02° 45' 53" R
Merkür
Koç
22° 50' 55"
Venüs
Boğa
11° 55' 53"
Mars
Koç
06° 32' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 19"
Satürn
Balık
17° 18' 48"
Uranüs
Boğa
22° 51' 31"
Neptün
Balık
29° 09' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 54"
Lilith
Başak
24° 19' 19"
True Node
Koç
15° 16' 48"
Son Güncelleme : 09/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>