Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Beklenmedik gelişmeler söz konusu! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 40%

Bir sanatçı olmak gerçekten hoşunuza gidiyor. Sanat ve müzik gibi evrensel dilleri kullanarak başkalarıyla iletişim kurmayı seviyorsunuz. Peki sizi tam olarak ne durduruyor? Bugün bunu düşünmek için bir fırsatınız olacak. Belki de hazır olmadığınızı veya gerçekten ihtiyacınız olan bir yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsunuz. Bundan kaçınmaya çalışmayın, içinizdeki sanatçıyı serbest bırakın!

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz ve bu tam da size göre bir davranış! Değişim için çok çalışmayı bırakmak ve zihninizde başı boş bir şekilde dolaşmak için harika hissettiriyor. Bu, sizi ilginç yerlere götürebilir. Kendi işinizi kurma fikrini düşünüp duruyorsanız, günün sonuna doğru gerçek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Elbette, bu fikirleri bir yere yazın! Gelecekte kullanışlı olacaklar!

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Hislerini dinle ve iç güdülerine güven. Beklenmedik vakalar olağan akışını bozmak için oyuna dahil olmaya çalışıyor olabilir; fakat kararlı ve odaklı olduğun sürece olan biteni kontrol altında tutamaman gibi bir şey söz konusu olmayacaktır. Gerçekleştirdiğin eylemlerin uzun süreli etkileri olacak; o yüzden enerjini bilinçli şekilde kullan. Eskiyi ve yeniyi bir arada kullanarak bir plan çiz.Bugün hayallerinizin ve fantazilerinizin tadını özgürce çıkarmanız için son derece uygun bir gün. Bugün sorunlara yaklaşımınızı hayalgücünüzün ellerine bırakın. Daha dikkatli ve analitik bir yaklaşım gereketiren sorunlarla karşılaşırsanız şaşırmayın. Kendinize ve çevrenizdekilere, iç sesinizin ve ormanı bulmak için bir tek ağacı bile görmenin önemini hatırlatarak bu sorunları dengeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip bugünün tazeliğine kucak açın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, seyrine Başak burcunda devam ediyor. Günün ilk ışıklarında oluşan Ay-Neptün karşıtlığı sebebiyle geleceğinize dair umutsuzluklar yaşayabilirsiniz. Yakınlarınıza kırgın olabilirsiniz. Ama hepsi geçici merak etmeyin. Ay-Plüton arasındaki olumlu etkinin devreye girmesiyle ilişki ve evlilik hayatınızda tutkulu bir gün yaşayabilirsiniz. Günün devamında 11:46 itibariyle Ay boşlukta hareket etmeye başlıyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik gelişmeler söz konusu!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Bugün samimiyetinden şüphe duymadığın insanlara yardımcı olmak için çabalayacaksın. Senin için sürpriz ve beklenmedik gelişmeler barındıran bir gün. Bugün aniden kısa mesafeli bir seyahat gerçekleştirmen gerekebilir. Bavulun hazır olsun! Özellikle eğlenceli bir arkadaş çevresine dâhilsen, kamp yapma fikrini hemen hayata geçirebilirsiniz. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin kariyerin hakkında yapacağı yorumları dikkate alırsan, epey işine yarayabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünceleriniz konusunda daha iyimser olmalı ve girişimlerinizden vazgeçmemelisiniz. İkna kabiliyetinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde daha çok hareket söz konusu. Ciddi görüşmeler ve gerçekçi planlar içindesiniz. Daha olumlu düşünmeye bakmalısınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlendirmek ve başkalarına bağımlılığınızı bitirmek için uygun bir gün. Gücünüzü arttırmak, duygusal olarak da iyi gelmeyeni saptamak önemli olacak.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi sersem gibi hissedebilirsiniz. Yorgun kalkmış olabilirsiniz. Merak etmeyin bu geçici bir durum. Gün ortası gibi enerjiniz yerine gelecek. Enerji gerektiren programlarınızı öğleden sonraya ayarlamanız iyi olabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. Kuruntulardan uzak durabilir ve isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizi düzenliyorsunuz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlenmek, ortaklık oluşturmak için dürtüleriniz olabilir. Duygularınızın yoğunluğu ciddi kararlar almanıza sebep olabilir. Bu dönemde kuracağınız tüm ilişkiler oldukça değerli. İmajınızla ilgili konularda hassas davranmalı, sürekli değişkenlik göstermemelisiniz. Dışarıdaki etiketiniz kazançlarınızı etkileyecek.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün zihinsel yeteneklerini daha aktif ve pratik kullanabileceğin bir gün olabilir. Fakat gün içinde iletişimle alakalı konulara dikkat etmelisin. Kardeşlerinle veya yakın çevrenle yapacağın konuşmalarda, bilgi paylaşımlarında ve tartışmalarda oluşabilecek iletişim problemlerine karşı temkinli olmanda fayda var.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 49" R
Ay
İkizler
01° 05' 10" R
Merkür
Koç
22° 44' 20"
Venüs
Boğa
11° 47' 10"
Mars
Koç
06° 27' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 39"
Satürn
Balık
17° 18' 15"
Uranüs
Boğa
22° 51' 06"
Neptün
Balık
29° 09' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 31"
Lilith
Başak
24° 18' 32"
True Node
Koç
15° 17' 21"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>